Kartal gölü tabiat koruma alanı kampımız rakım 1900 metre
Reklamlar
-
RideForLife. adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Listeme ekledim
rica ederim, yine uyarayım biz temmuz ayında gece üşümüştük, sabaha karşı da ciddi soğuktu ona göre önleminizi alın mutlaka.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Ekrem_06 adlı üyeden alıntı
öf o nasıl güzel bir manzara ekran resmi yaparım ben bunu
yine de çıplak gözle görmek, an’ı yaşamak çok farklı, bazen fotoğraf çekeceğiz video kaydedeceğiz derken o an’ı hissederek yaşayamıyoruz.
Reklamlar
-
kamp a gittiginiz yerler cok guzel ama bana cok uzak gelip kamp yapmak isterdim fakat imkansiz
cok guzel yerler bu pandemi sacmaligi bitse de kamp a gitsek bu pazar pazartesi izinliyim ama pazar yasak oldugundan mecburen bi yere gidemeyecegim
2 hafta sonra da ayni sekilde izinim var umarim bu isler biter de rahat rahat kampa gideriz kamp a gidemesem bile bi arkadasin abantta ciflik evi var gider orada kafa dinlerim sezon basinin en guzel gunlerini evde geciriyoruz
-
F54 adlı üyeden alıntı
kamp a gittiginiz yerler cok guzel ama bana cok uzak gelip kamp yapmak isterdim fakat imkansiz
cok guzel yerler bu pandemi sacmaligi bitse de kamp a gitsek bu pazar pazartesi izinliyim ama pazar yasak oldugundan mecburen bi yere gidemeyecegim
2 hafta sonra da ayni sekilde izinim var umarim bu isler biter de rahat rahat kampa gideriz kamp a gidemesem bile bi arkadasin abantta ciflik evi var gider orada kafa dinlerim sezon basinin en guzel gunlerini evde geciriyoruz
Kısa süreli git gel için değmez, geniş zaman bulup çıkarsanız o zaman uğrayın derim, sizin o tarafta da zaten çok güzel yerler var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)