Acelle Yaylası Kampı (Sakarya)
Reklamlar
-
İstanbul'a oldukça yakın, sevimli bir yayla. Yakınlardaki Pürenli kadar heyecanlandırmasa da ulaşımı oldukça kolay. Neredeyse her tarzda motosiklet ile gidilebilir. Hafta sonları yayla evlerinin sahipleri gelebiliyor, biraz da piknikçi tayfa. Maalesef silah sesleri ile ortamın büyüsünü bozuyorlar. Onun dışında hafta içi gayet vakit geçirilesi. Yakın yerlere kampa gitmek isteyenlere alternatif olsun diye listeye ekliyorum.
Reklamlar
-
07 Haziran 2020, 15:46
Bu konuda güzel bir kamp deneyim içeriğide var.
Acelle Yaylası
-
yanında birçok irili ufaklı yaylada vardır , sultanpınar yaylası bunlardan biri .
gayet güzel bir yayla , arazide eski bir osmanlı mezarlığıda mevcut , kanuniden kalma olduğu söylenir.
-
Güzel ve görülesi yerler vesselam,sultan pınar yaylası, Karagöl yaylası,acelle yaylası gezmiştim buraları, taraklı tarafından çıkıp ,hanyatak tarafından inmiştik oradan da Akyazı,buraları görmeyen tüm dostlara tavsiye olunur,çok güzel yayla evleri var buralarda,video için teşekkürler ,anılar tazelenmiş oldu, buraları tekrar görmek güzeldi, yüreğine sağlık ESKİŞEHİR den selamlar
-
2020 Temmuz gibi kaldım burada, yolun son kısmı baya berbat, XJ6 vardı o zamanlar, şimdiki motorum olsa dönerdim heralde.
Yaylada yakacak buluruz kafasıyla gittik, yol üstünden yakacak bişeyler almadık ki iki motorduk zaten. Neticede yaylada yakacak bişey bulamadık. Tezek ve kamp testeresi ile katlettiğim yaş bir küçük çam ile ısınmaya çalıştık. Güzel yer ama görsel olarak. Telefon bazı kısımlarda zayıf da olsa çekiyordu (Vodafon)
-
killingroad adlı üyeden alıntı
2020 Temmuz gibi kaldım burada, yolun son kısmı baya berbat, XJ6 vardı o zamanlar, şimdiki motorum olsa dönerdim heralde.
Yaylada yakacak buluruz kafasıyla gittik, yol üstünden yakacak bişeyler almadık ki iki motorduk zaten. Neticede yaylada yakacak bişey bulamadık. Tezek ve kamp testeresi ile katlettiğim yaş bir küçük çam ile ısınmaya çalıştık. Güzel yer ama görsel olarak. Telefon bazı kısımlarda zayıf da olsa çekiyordu (Vodafon)
Ben de geçen ekim ayında gittim. siz bu mesajı yazdığınız gün. Ben gittiğimde yol iyiydi. Toprak ama düzgün. Küçük bir sokak motosikletiyle zevk vermeyebilir ama zorlayacağını da zannetmiyorum. Fırsat bulduğumda videosunu da yükleyeceğim.
-
08 Ağustos 2022, 09:14
Çok güzel gözüküyor, bayıldım
-
08 Ağustos 2022, 09:44
gezilip görülesi yer
yakınında altındere var kiremitte alabalık kuymak kaşarlı mantar tavsiye ederim
-
08 Ağustos 2022, 11:36
Altındere bayağı bayağı bozmuştu. Karapürcek e geçerken oralarda var balıkçılar. Onlar daha iyi gibi, küçük yerler ama.
-
08 Ağustos 2022, 15:05
Paylaşım için teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)