Evde Çadır Açtık, Erzincan'dan Erzurum'a Trenle Döndük
Reklamlar
-
Okullar 1. Dönem tatiline girince. Büyük oğlum Yusuf'la Erzincan'a gitmeyi planladık. Eşimi ve küçük oğlum Yahya'yı eşimin annesigilin eve bıraktım cuma gününden. Akşamleyin evde çadır deneyimi yaşamak için çadır açtık. Oğluma en sevdiği hikayeleri okudum. Cumartesi günü Erzincan'a trenle gittik. Tatil olduğu için son yıllarda popüler olan "Doğu Ekspresi" tıklım tıklımdı. Erzincan'a vardığımızda hava Erzurum'a göre biraz daha sıcaktı. Pazar günü oğlumla İlk, orta ve lise yıllarımda gittiğim yerlere gittik. Bizimkilerle (annem babam) hasret giderdik. Oğlum dedesi nenesiyle zaman geçirdi ve bağları pekiştirdik. Pazartesi günü Erzurum'a trenle geri döndük. Dönüşte de tren doluydu. Oğlum zaman zaman sıkıldı.. Trenin koltukları ve koltuklar arasındaki mesafe geniş olduğu, restaurantı ve lavabosu olduğu için diğer ulaşım araçlarına göre rahat ediyorum. Babam da TCDDY işçi emeklisi olduğundan eskiden beri tren yolculuğuna karşı sempatim var...
Reklamlar
-
Ne güzel. Bir evladın babasıyla birlikte vakit geçirmesi ve eğlenmesi. Beraber gezmek her daim bağları güçlü ve kuvvetli tutar. Tüm hayatı, ailenle birlikte böyle güzel birlik ve beraberlikle geçirme dileğiyle...
-
Çok güzel olmuş Ayhan Bey.
Askerliğimi Erzincan'da yapmıştım. Nostalji oldu bana da.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Ne güzel. Bir evladın babasıyla birlikte vakit geçirmesi ve eğlenmesi. Beraber gezmek her daim bağları güçlü ve kuvvetli tutar. Tüm hayatı, ailenle birlikte böyle güzel birlik ve beraberlikle geçirme dileğiyle...
Amin. Günümüzün problemlerinden biri de "zaman yetersizliği" ne kadar da hızlı geçiyor zaman. Acele ediyoruz hep hep bir şeyleri yarım bırakıyoruz sanki, ya da yetemiyoruz isteklerimize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
guven61 adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş Ayhan Bey.
Askerliğimi Erzincan'da yapmıştım. Nostalji oldu bana da.
Teşekkürler abi. Şehrin içinden olunca, güzelliklerin farkına varamıyorum. Küçükken tartıcılık, ayakkabı boyacılığı yaptım çarşılarında tatillerde çoğunlukla. O yüzden bana çok da eğlenceli gelmiyor şehiriçi -zaten çok küçüktür Erzincan Askerliğiniz inşallah güzel anılarla doludur. Şimdi Erzincan'dan geçen seyyahların, gezginlerin gözünden bakınca çok güzel bir yermiş diyorum ve yazın o görmediğim güzelliklerini görmek için hayal kuruyorum (kabataslak).
-
ayhanakbuga adlı üyeden alıntı
Teşekkürler abi. Şehrin içinden olunca, güzelliklerin farkına varamıyorum. Küçükken tartıcılık, ayakkabı boyacılığı yaptım çarşılarında tatillerde çoğunlukla. O yüzden bana çok da eğlenceli gelmiyor şehiriçi -zaten çok küçüktür Erzincan
Askerliğiniz inşallah güzel anılarla doludur. Şimdi Erzincan'dan geçen seyyahların, gezginlerin gözünden bakınca çok güzel bir yermiş diyorum ve yazın o görmediğim güzelliklerini görmek için hayal kuruyorum (kabataslak).
Kesinlikle öyle. Erzincan küçük ama çok güzel bir şehir. Tabii ki askerlik yaptığım dönem çok gerilerde kaldı (82-83) Subay Orduevi'ndeydim. Sık sık şehri gezme fırsatım oldu. Erzincan'dan güzel anılarla ayrıldım.
Daha sonra yaptığım gezilerde iki kez ziyaret etme şansı yakaladım. Kemaliye-Taşyol-Karanlık Kanyon içimde uhde kalmıştı, onu da bu yıl yapacağımız gezi programına aldık. İnşallah gerçekleştirebiliriz.
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Kesinlikle öyle. Erzincan küçük ama çok güzel bir şehir. Tabii ki askerlik yaptığım dönem çok gerilerde kaldı (82-83) Subay Orduevi'ndeydim. Sık sık şehri gezme fırsatım oldu. Erzincan'dan güzel anılarla ayrıldım.
Daha sonra yaptığım gezilerde iki kez ziyaret etme şansı yakaladım. Kemaliye-Taşyol-Karanlık Kanyon içimde uhde kalmıştı, onu da bu yıl yapacağımız gezi programına aldık. İnşallah gerçekleştirebiliriz.
İnşallah nasip olur görmek isteyenelere. Benim de görmek istediğim güzelliklerinden biri Kemaliye Taşyol'du.
-
Şanslı bir çocuk oğlun, ilgili bir ebeveyni var.
O değil de ulan doğu ekspresi zımbırtısına fiyatlar yükseldi. Karslı adama keko diyen tipler 2 led ışık bir mum koyup "ay lav yu kars" diye geziyor.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Şanslı bir çocuk oğlun, ilgili bir ebeveyni var.
O değil de ulan doğu ekspresi zımbırtısına fiyatlar yükseldi. Karslı adama keko diyen tipler 2 led ışık bir mum koyup "ay lav yu kars" diye geziyor.
Teşekkürler 😊 tren tıklım tıklım. Şarkılar, marşlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)