Erzurum Palandöken Kent Ormanı Kampı
Reklamlar
-
Hafta sonu evin rahatlığından uzaklaşıp, yaşadığım ortamı hissetmek için daha önceden de görüp bildiğim Erzurum Kent Ormanına gittim. Orman bekçisi, yazın avcılar birbirlerini öldürdükleri için daha sıkı bir denetim olduğunu valilik onayıyla ziyarete kapalı olduğunu söyledi. Bir kaç saatliğine geldiğimi kalmayacağımı söyleyince izin verdi. Bekçi barınağının olduğu yere akşamleyin kurtların indiğini dikkatli olmamı da ekledi. Sırt çantamı kızağın üzerine koydum ve daha az yoruldum. Kamp yerinde çadırımı açıp et pişirdim. Ateş yakmak yasak olduğu için eti minik kamp ocağında pişirdim. Doğadaki İnsan Serdar Kılıç'da defalarca görüp denemek istediğim çam iğnesi çayını deneyimledim. Niye daha önce yapmamışım diye hayıflandım :D Biraz da üşüdüm, gece kurt korkusuyla tek başıma kalamam diye düşündüm çadırda ve geri döndüm.
Reklamlar
-
Müthiş bir gezi olmuş manzara atmosfer mükemmel.
-
darkmotor adlı üyeden alıntı
Müthiş bir gezi olmuş manzara atmosfer mükemmel.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
-
Yapmayın hocam yapan var,yapamayan var... ;)
Süppeerrr..
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Yapmayın hocam yapan var,yapamayan var... ;)
Süppeerrr..
İnşallah daha güzelini yapmak nasip olur yapmayı düşünenlere
-
İmkânım olsa Serdar Kılıç gibi bir doğa hayatı yaşamak isterdim. Bakıp bakıp imreniyorum :/
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
İmkânım olsa Serdar Kılıç gibi bir doğa hayatı yaşamak isterdim. Bakıp bakıp imreniyorum :/
Adam sevdiği işi yaparak para kazanıyor. Allah hepimize nasip etsin. Tabi her işin dışarıdan bakanlarca görülmeyen zorlukları olabilir... Yaptığımız işler kolay gelsin hepimize diyelim.
-
Vaay çok güzel çekimler.
-
inzell adlı üyeden alıntı
Vaay çok güzel çekimler.
Çok teşekkür ederim. :D Hem de sizden... böyle hoş bir cümle!
-
11 Aralık 2018, 19:40
ayhanakbuga adlı üyeden alıntı
Adam sevdiği işi yaparak para kazanıyor. Allah hepimize nasip etsin. Tabi her işin dışarıdan bakanlarca görülmeyen zorlukları olabilir... Yaptığımız işler kolay gelsin hepimize diyelim.
valla benim yaşadığım tek zorluk odun işi oluyor onu da bakalım fiskasın baltasını aldım baya met ediyorlardı. Onun dışında çıkın gezin arkadaşlar. İnsanın 4 duvar arasında yaşayacak bir canlı olmadığını anlamaya başlıyorsunuz. Bu arada video başarılı olmuş iyi eğlenceler...
-
11 Aralık 2018, 20:13
freewill adlı üyeden alıntı
valla benim yaşadığım tek zorluk odun işi oluyor
onu da bakalım fiskasın baltasını aldım baya met ediyorlardı. Onun dışında çıkın gezin arkadaşlar. İnsanın 4 duvar arasında yaşayacak bir canlı olmadığını anlamaya başlıyorsunuz. Bu arada video başarılı olmuş iyi eğlenceler...
Teşekkürler... motive edici katkınız için. Hayırlı olsun baltanız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)