Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletle Erzurum Uzundere Zugar Boğazı Kampı

REKLAM ALANI
    ayhanakbuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR125
    kdiner bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı ayhanakbuga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir kamp ve yeri, tam olarak konum atma imkanınız varmı ve burdan ovit dağına geçme ihtimali var mı kamp atmada sıkıntı olur mu tşk ederim.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

ayhanakbuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR125
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir kamp ve yeri, tam olarak konum atma imkanınız varmı ve burdan ovit dağına geçme ihtimali var mı kamp atmada sıkıntı olur mu tşk ederim.

Teşekkürler. Becerebilirsem yardımcı olayım.

https://goo.gl/maps/n8uDLjXHABH2 Burası işte... Tortum Pehlivanlı - Serdarlı... üzerinden İspir, sonra Ovit yapabilirsiniz. Pehlivanlı-İspir arası çok işlek bir yol değil. Google Earth üzerinden rota çizimi yapmak lazım.

Kamp işi... insanlar için kamp mantıklı değil. Tek gidecekseniz daha bir tuhaf karşılanabiliyor. Yaylaköy muhtarını haberdar etmek lazım. 1 km aşağıda bu köy. Terör orada olmadığı halde, dağ köyü olduğu için insanlar tedirgin olabiliyorlar. Ben orada kalırken etrafta köy olduğunun farkına varmamıştım. Gece mescitte uyurken muhtar uyandırdı. Jandarmayı haberdar etmiş, niye bize söylemedin dedi muhtar. Haberdar ederdim ama köyün varlığından bile haberdar değildim dedim. Neyse, muhtara plakayı gösterdim jandarmayı aramış tekrar... Jandarma beni telden aradı kendimi anlattım... problem çözüldü. Velhasıl kamp işi tanınan bilinen insanların aşina olduğu yerler ve campingler dışında çetrefilli. Jandarma haber versen dert vermesen dert... Haber versen izin vermiyor çünkü sorumluluk almak (2-3 saatte bir kontrol etmek zorunda güvenliğin için) istemiyor. Haber vermesen böyle sıkıntılar yaşayabiliyorsun. Haberdar etmek daha sağlıklı tabi karşılıklı güvenlik açısından... Belki bunları benden daha iyi biliyorsunuzdur.. Çok kafa şişirmiyim.
    kdiner bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)