Türkiye'de Kamp Yapılacak Yerler [Video/Liste]
-
inzell adlı üyeden alıntı
Tam aradığım siteyi hazırlamışsınız, elinize sağlık.
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Tam aradığım siteyi hazırlamışsınız, elinize sağlık.
İlk fırsatta tüm kamp noktalarının fotoğraflarını da ekleyeceğim haritaya. Teşekkür ederim.
-
Aynı zamanda nefis bir kamp noktası.
-
-
harika. emeklerinize sağlık.
-
-
07 Haziran 2020, 15:40
İstanbul'da kamp yapılacak alanların güzel bir listesi. Birçok alan motorla gidilebilecek seviyede.
İstanbul Kamp Alanları
-
10 Haziran 2020, 14:07
Yolu düşenler Rumkale'ye karşı iskelede de çadır kurabilir.
-
12 Temmuz 2020, 11:58
Yola çıkanlar için kamp yapılabilecek noktalar: https://www.motorumla.net/kamp-arsivi/
-
13 Temmuz 2020, 10:54
Değerli Arkadaşlar,
Yazı dolu dolu yaşamak istediğimiz şu günlerde her hafta sonu ücretli kampinglere gitmek gerçekten masraflı oluyor. İki aile kendi çadırlarımızla doğada kamp yapmak istiyoruz. Elektrik ve su olmayan doğa ile iç içe fakat güvenli bir mevki arıyoruz. Balıkesir, Çanakkale, Erdek taraflarında olabilir. Çevre temizliğine dikkat ederek kamp atabileciğimiz, denize girebileceğimiz bir lokasyon öneriniz olursa çok sevinirim.
-
13 Temmuz 2020, 21:57
Mallaca adlı üyeden alıntı
Değerli Arkadaşlar,
Yazı dolu dolu yaşamak istediğimiz şu günlerde her hafta sonu ücretli kampinglere gitmek gerçekten masraflı oluyor. İki aile kendi çadırlarımızla doğada kamp yapmak istiyoruz. Elektrik ve su olmayan doğa ile iç içe fakat güvenli bir mevki arıyoruz. Balıkesir, Çanakkale, Erdek taraflarında olabilir. Çevre temizliğine dikkat ederek kamp atabileciğimiz, denize girebileceğimiz bir lokasyon öneriniz olursa çok sevinirim.
Patricia Koyu bence size uygun gibi. Aslında ana yoldan ayrılıp kıyıları geze geze keşfederek de kafanıza yatan yerler bulabilirsiniz.
-
16 Temmuz 2020, 17:37
-
24 Temmuz 2020, 22:21
inzell adlı üyeden alıntı
Harika yer seçimi ve harika müzik seçimi:d
-
16 Ağustos 2020, 19:05
-
16 Ağustos 2020, 20:51
-
-
Aynı zamanda sahili güzel bir kamp noktası
-
-
Teşekkürler paylaşım için, videolar da harika bir tek bana göre eksik bu kamp alanlarının yolları nasıl, mesela ben patriça koyunu duymuştum ama yolu hakkında bir bilgim yok, bende de tracer var ama nasıl gidişi rahat mı kamp yerine kadar?
-
Metela adlı üyeden alıntı
Teşekkürler paylaşım için, videolar da harika bir tek bana göre eksik bu kamp alanlarının yolları nasıl, mesela ben patriça koyunu duymuştum ama yolu hakkında bir bilgim yok, bende de tracer var ama nasıl gidişi rahat mı kamp yerine kadar?
hatırladığım patrica şu anda nasıl bilmiyorum ama yıllar önce oldukça keyifliydi. yolu fena değildi bu arada.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)