sen bence youtube a geç boşver blog falan millet okumaz bizim ülkede üç satır şey yazarsın çok uzun okuyamadım üşendim der.. vlog daha pratik yazmakdan parada kazanırsın belli bir hit oranın olursa. ama tabii söz uçar yazı kalır..
sen bence youtube a geç boşver blog falan millet okumaz bizim ülkede üç satır şey yazarsın çok uzun okuyamadım üşendim der.. vlog daha pratik yazmakdan parada kazanırsın belli bir hit oranın olursa. ama tabii söz uçar yazı kalır..
Çok güzel çekimler ellerine emeğine sağlık
Kırkpınar Yaylası şimdi fıstık gibidir. Göl donmuştur belki, etraf da biraz karlı olabilir.
vay arkadaş insanın gidesi geliyor.
benim motora güvenip bir kamp yapamadık bu sene zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Üşenmeyip hepsini derlemişsiniz.
Oldukça fikir verici oldu.
@inzell, teşekkürler...
Rica ederim, bu videoların sayısını elimden geldiğince çoğaltmak istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Öncelikle şahsım adına teşekkür ediyorum.
Hem faydalı hemde çok güzel bir paylaşım olmuş.
Fırsat buldukça bakılıp değerlendirilecek yerler hepsi, tebrik ederim.
Elinize aklınıza fikrinize sağlık, çok özenli ve ihtiyaç duyulan bir çalışma olmuş; tebrik ediyorum.
"Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)