Mor gardaşıma gurban olam
Ne gezdin be
Bu aralar takip edemedim crf den sonra makineyi neye çevirdin
Mor gardaşıma gurban olam
Ne gezdin be
Bu aralar takip edemedim crf den sonra makineyi neye çevirdin
Barhal hasta etti beni elinize emeğinize sağlık kaynak eser gibi olmuş. Bir de kamp yaptığınız noktayı tarif ederseniz mükemmel olur.
crf'den sonra tekrar bi tracer 700 oldu, galiba bir süre de öyle devam edecek.
teşekkür ederim. tam noktalar için buraya bakabilirsiniz: http://www.motorumla.net/kamp-yerler...koordinatlari/
www.motorumla.net
Adala-Salihli\Manisa ya bekleriz. 11-13mayıs arası gelirseniz SETMOG motosiklet festivaline de katılırsınız.
Tuvalet su bakkal ihtiyacı kolayca karşılanır.
Gerçekten sizi ayakta alkışlıyorum hocam helal olsun
Çok başarılı elinize sağlık
Selam,
Bende geçen sene ege turunda Assos'a gitmiştim, şiddetle tavsiye ederim. Yalnız denizi aşırı soğuktu, bütün gün güneşin altında motor kullandıktan sonra suya girdiğimde coss etmişti :D Kamp alanları sahil kesiminde sıralı şekilde ve hepsi düzenliydi, geneli zeytin ağaçlarının gölgesinde ve toprak zemine kurulu, ne yazık ki çim yoktu bir çoğunda. Mevsim şartlarına göre orta kalabalıkta ve nezih yerlerdi, kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyor, aynı zamanda selam verdiğinden selam alıp sohbet edebildiğin hoş bir ortamı da vardı. Gecelik çadırlı 30 tl idi...
Fikir vermesi açısından;
sev,yorum böyle kanalları bilgilendirici faydalıda biraz daha geliştir videoları konuş anlat mesela paralı camping yerleri ile parasız dışarda yapılan kamp alanlarını bence kategorilendir. hangi tip hangi iklimde çadır alınmalı hangi padler kullanılmalı camping dışındaki riskler nelerdir ne tür önlemler alınmalı nerelere motorla nerelere yürüyerek nerelere arabayla gidilmeli yada gidilir gibi şeyler..
zaten uzun süredir youtube da karavan kanallarınıda takibe aldım.. kafama ufak ufak yatmaya başladı ticariden çıkma ucuz yollu bir ducato falan alıp içini karavana çevirmek..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)