Türkiye'de Kamp Yapılacak Yerler [Video/Liste]
-
Türkiye'de kamp yapılabilecek yerler adlı videolar hazırlıyorum. Oynatma listesine buradan ulaşabilirsiniz. Kısa bir süre içinde geçmişte çektiğim görüntüleri de derleyerek listeye eklemeye çalışacağım. Fırsat buldukça içerikleri daha da zenginleştirmeye çalışacağım. Şimdilik elimizdekilerle başlayalım.
#Patricia Koyu / Ayvalık / Balıkesir
#Göynük Kanyonu / Kemer / Antalya
#Beydağları Milli Parkı / Antalya
#Suuçtu Şelalesi / Mustafakemalpaşa / Bursa
#Beycik Bükü / Tekirova / Antalya
#Cennet Koyu / Tekirova / Antalya
Reklamlar
-
Süper paylaşım, teşekkürler...
-
-
indoor canlısı olduğum için fazla ilgimi çekemedi.
bungalowu olanlar var ise konformist yapıma uygun olan bir konaklama şekli ile iştirak edebilirim.
ayrıca White russian olan bölgeleri özellikle belirtirseniz şahsıma faydası olacaktır.
yolunuz uzun olsun ...
-
Ee güzelmiş.bu ara iyiden iyiye kamp işine sarmaya başladım valla şu an atlayıp motoruma kamp yapma moduna girdim ama öncelikle kamp ekipmanlarımı almam lazım
-
gitaristgkn adlı üyeden alıntı
Ee güzelmiş.bu ara iyiden iyiye kamp işine sarmaya başladım valla şu an atlayıp motoruma kamp yapma moduna girdim ama öncelikle kamp ekipmanlarımı almam lazım
sezon dışı fiyatlar uygun olur
The Dude adlı üyeden alıntı
indoor canlısı olduğum için fazla ilgimi çekemedi.
bungalowu olanlar var ise konformist yapıma uygun olan bir konaklama şekli ile iştirak edebilirim.
ayrıca White russian olan bölgeleri özellikle belirtirseniz şahsıma faydası olacaktır.
yolunuz uzun olsun ...
bungalowu olan yok hiç çünkü tesislerden uzak duruyoruz, allah'ın toprağı diyerek güzel gördüğümüz yere kuruyoruz çadırı.
-
Kanala aboneliği yapıştırdım +1
-
-
-
Zonguldak Alaplı/ Gümeli Yaylalarına da bekleriz dostlar
-
Bilecik Bozcaarmut göletide saklı cennettir. Doğa bakir ve bitkisel anlamda görsel şölen içerir.
Ss motorla felan fantezi yapıp gitmeyin. Yol mıcırlı ve tırmanışlıdır.
Çadır istediğiniz yerde kurabilirsiniz, tuvalet çeşme kamelya vardır. Basit ihtiyaçlar için gölete gelmeden köyde basit bakkal gibi 3 5 şey satan köylü abla var. Ekmek bisküvi sigara içecek bulunuyor. Harici pazaryeri ilçesinde ne ararsanız bulabilirsiniz.
İnternet üzerinden mutlaka fotoğrafları videoları inceleyin. Mobil olduğumdan ekleyemiyorum.
-
-
Kanal aboneliği +2 daha farklı bölgeler varsa iyi olur Antalya uzak kalıyor çoluk çocuk olunca
-
Zsrvc adlı üyeden alıntı
Kanal aboneliği +2 daha farklı bölgeler varsa iyi olur Antalya uzak kalıyor çoluk çocuk olunca
Elimde videoları olan yerleri koyuyorum şimdilik.
Dilersen yakın yerler için: www.motorumla.net/istanbula-yakin-kamp-tavsiyeleri/
-
-
-
arkadaş sahiden bu keyif için ciddi emek ve zaman harcıyor , benim de takip ettiğim bir sayfası var. Genelde ağırlıklı olarak koylar ve göl kenarlarını tercih ediyor , sitesinde güzel bilgiler mevcut. ben de sık kamp yapan biri olarak yıldızları izlemeyi sevdiğim için yüksek yerleri seviyorum. Geyve kılıçkaya yaylası , gebze ballıkayalar vs düzce de de ciddi anlamda cennet gibi kamp alanları mevcut. yakın zaman da ben de bir liste yapmayı düşünüyorum pek bilinmeyen kamp yapılabilecek alanlar ile ilgili.
-
sedat karaca adlı üyeden alıntı
arkadaş sahiden bu keyif için ciddi emek ve zaman harcıyor , benim de takip ettiğim bir sayfası var. Genelde ağırlıklı olarak koylar ve göl kenarlarını tercih ediyor , sitesinde güzel bilgiler mevcut. ben de sık kamp yapan biri olarak yıldızları izlemeyi sevdiğim için yüksek yerleri seviyorum. Geyve kılıçkaya yaylası , gebze ballıkayalar vs düzce de de ciddi anlamda cennet gibi kamp alanları mevcut. yakın zaman da ben de bir liste yapmayı düşünüyorum pek bilinmeyen kamp yapılabilecek alanlar ile ilgili.
harika, teşekkür ederim. düzce bu konuda gercekten cennet gibi.
-
Mükemmel elinize sağlık harika olmuş
-
Rİca ederim.
Biraz da Karadeniz'den koyalım:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)