İstanbul'a Yakın Kamp Yeri Tavsiyeleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
takip edecegım. tam daböyle bir paylaşım arıyordum. teşekkürler..
-
sbr adlı üyeden alıntı
takip edecegım. tam daböyle bir paylaşım arıyordum. teşekkürler..
sen bizi takip et.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
kdiner adlı üyeden alıntı
sen bizi takip et.
sende böyle fotograf paylaş seni de takip edeyim. bak adam ne güzel anlatmış gittiği yerleri. sen anca motorunu çekiyorsun
-
Uludağ beyazlar altında çok alışık olduğum bir yer, yazın bir kere çıkmıştım, kayak merkezi civarında kayalıklarda gezmiştik. Buz göller bölgesi çok güzel görünüyor. Bakacağım mutlaka, süper. Teşekkürler.
-
-
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
Güzel konu Kırklareli tarafında korsan koyu dedikleri bir yer var. Daha once gidenlerin fotoğraflarını gördüm ama biraz arazi var her motorla gidilmez ve net bilgilere ulaşamadım.
Deniz ve küçük dere var
Bilen varsa bilgi almak isterim
-
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Güzel konu Kırklareli tarafında korsan koyu dedikleri bir yer var. Daha once gidenlerin fotoğraflarını gördüm ama biraz arazi var her motorla gidilmez ve net bilgilere ulaşamadım.
Deniz ve küçük dere var
Bilen varsa bilgi almak isterim
http://cilingoztabiatpark.com
bu parkın içinde
-
Güzel konu güzel resimler takipteyim..
Ben de bazen İstanbul yakınında günü birlik kaçış planları yapıyorum ama gerçekleştiremedim daha..
-
Sapanca'da Çiğdem Yaylası diye bir yer varmış orası olabilir. Ben kamp sevmem dün gezilecek yerler bakarken görmüştüm. Kamp yapılabilir belki. Bir de Kırklareli'de Kastro Koyu varmış. Birkaç arkadaş kamp için gitti oraya efsane diyorlar. Gelen fotolara bakınca gerçekten efsane.
-
Süper Moderatör
Baharın ilk kampında hevesli herkesi görmek isteriz o zaman
Yer seçimini de bu ve benzeri başlıklardan yaparız artık.
-
-
Emeginize saglik, forumda guzel bir konu paylasildigini gormek guzel.
İlave olarak gecen sene Mt ailesi olarak kamp yapilan Sapanca-Poyrazlar golu ve Kartepe de dusunulebilir. Yakin ve guzel cografya.
-
Güzel konu takipteyim
-
ZaptNaMumkun adlı üyeden alıntı
Sapanca'da Çiğdem Yaylası diye bir yer varmış orası olabilir. Ben kamp sevmem dün gezilecek yerler bakarken görmüştüm. Kamp yapılabilir belki. Bir de Kırklareli'de Kastro Koyu varmış. Birkaç arkadaş kamp için gitti oraya efsane diyorlar. Gelen fotolara bakınca gerçekten efsane.
çiğdem yaylası güzel birde oranın az ilerisinde bir göllü bir yayla daha var orası daha da muhteşem ama telefon çekmiyor, çiğdem yaylasında sadece bir mobil operatör çekiyor tavsiye ederim.
çiğdem yaylası
ve az ilerisindeki göl.
-
güvenlik nedenlerinden ötürü camping alanları dışında kamp kurmam .. ancak kalabalık olursa olur.. daha iki yıl öncesine kadar engin öksüz ve abdullah gülün öldürülmesini unutmadım..
-
Benim gibiler için camping alanları lazım. Ben anca kamp alanlarında kurabiliyorum çadırı. Gerisi bana zor geliyor
-
Kampingler saçma yerler, keyif alabiliyorsanız ne ala. Gerçek bir kamp deneyimi arıyorsanız wild camp şart.
-
wildcamp iyidir güzeldirde bir saat cebindeki üç kuruş için öldürülmeye değmez..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler