hocam o tehlike oranı emin ol şehirde yürüyorken çok çok daha fazla. bunu çadırda uyurken soyulmuş biri olarak söylüyorum hatta.
hocam o tehlike oranı emin ol şehirde yürüyorken çok çok daha fazla. bunu çadırda uyurken soyulmuş biri olarak söylüyorum hatta.
hocam selamlar,
hayran oldum web sitene baktım. çok güzel coğrafi bölgeleri keşfetmişsin. Allah yardımcın olsun çok keyifli. Benim birkaç sorum olacaktı. birincisi güvenlik ve yasak vesaire gibi konulara açıklık getirebilir misin? endişe etmeye gerek yok mu. ayıdan falan korktuğumuzdan değil de, malum insanoğlu en kötü dönemini yaşıyor. bir de lastik seçimi ve ana yoldan saptığında motorla nasıl zorluklar yaşadın? ben alpleri düşünüyorum ama oradaki dağlar dolomitler falan müsaate etmez ağır motorla çıkmaya.
sevgiler saygılar
selamlar, teşekkür ederim.
güvenlik işi için endişe etmeye gerek var, ama güzel şeyler yaşmanın önüne geçmesine gerek yok. o dengeyi korumak gerek bir ara çok salmıştım, çadıra girince çelikten zırhım var gibi rahattım, bir gece uyandım çadırın içine bakan iki tane kafa var. yüz kusür kamptan sonra ilk defa başıma kötü bir olay geldi. %1 bile olmayan bir ihtimal var kabaca, aynı motosiklet sürerken başına kötü bir şey gelme ihtimali gibi. hatta daha az riskli bana kalırsa.
lastik seçimi yapmadım hiç, üzerinde ne varsa onu kullanıyorum, lastik bittiğinde muhtemelen motosikleti satıyorum. alpler çok turistik o yüzden çoğu geçitte asfalt var, ağır motor eziyet olsa da idare edilir.
www.motorumla.net
Harika başlık, teşekkürler. Benim de deneyimlediğim Kerpe var İstanbul a yakın ve boş zamanını denk getirebilirseniz çok güzel olabilecek bir yer kamp için. Hem çok fazla vahşi doğa değil hem de bağımsız alanlar bulabilirsiniz. Örneğin biz yaza girerken gitmiştik bir koy bomboştu ve komple bizim oldu
Ayrıca Şile Saklı Göl civarında da fazla vahşi doğaya girmeden, ağaçların altında kamp yapabilirsiniz. Tabii ki bence de kampta insanların olması, olmamasından daha fazla sorun yaratıyor. Tercih meselesi. Bol gezmeli kamplı günler.
bloğunu incelediğim kadarı ile muhteşem bir şekilde tüm istediğin yerleri geziyorsun tebrik ederim vallahi kafamda böyle bir plan var
Arkadaşlar istanbula geldiğimizde şile sahilköy yakınlarında keşfedilmemiş, az tercih edilen güzel bölgeler varmı bildiğiniz?
listeye yeni yerler ekledim, mutlaka inceleyin
http://www.motorumla.net/istanbula-y...p-tavsiyeleri/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)