Sabah ilk iş toparlanmak ve ertesi gün nerede uyanacağını bilmediğin yere doğru yola düşmek.
Instagram: @motorumlanet
https://www.instagram.com/motorumlanet/
Sabah ilk iş toparlanmak ve ertesi gün nerede uyanacağını bilmediğin yere doğru yola düşmek.
Instagram: @motorumlanet
https://www.instagram.com/motorumlanet/
hocam ilgiyle takip ediyorum tek başınıza değilsiniz dimi yolda? bir yada birden fazla yol arkadaşınız var mıdır?
ben tek başıma tırsardım açıkçası
gayet güzel bir şey yapıyorsunuz. bür çok insanın isteyip te yapamadığı, işi gücü ailesi çoluğu çocuğu maddi imkanlarından dolayı isteyip yapamadığı bir şey. umarım daha güzel yerlere de gidersiniz. şahsen hem instagramdan hem buradan takip ediyorum sizi.
tekeriniz düz bassın iyi yolculuklar.
hayatımın bir döneminde bunu bende yapacağım...
kimse olmadan hatta mümkünse,
yalnız bir silah falan alsam iyi olabilir zira sakıncalı gibi sanki..
Ulen biz çorabı zor giyiyoruz sabah kalkınca
Legends may sLeep.. But they never diE..!
yaa evdeyken aynı ben de öyleyim
mutlaka yap. silaha gerek yok, başına iş alırsın gereksiz bi ton riske sokarsın kendini. saf duygularla ama tedbiri elden bırakmadan sal kendini doğaya derim
teşekkür ederim hocam öncelikle. son zamanlarda fırsat buldukça yoldaşlık eden bir arkadaşım da var ama genelde tekim. yaptıklarımın aslında maddiyata dayanmadığını anlatan çalışmalar yapacağım yakın zamanda, takipte kalmaya devam
www.motorumla.net
Bu sezon ancak 3 tane kamp yapabildik MT'de organizasyon olarak, aslında aramızda çok fazla kampcı arkadaş var. Zamanla bu kamp işini oturtup senede en az iki tane büyük ölçekli ve aralarda da öbek öbek br çok kamp organize edelim inşaallah.
Hatta bir iki yıl içinde bu işi festival haline getirme amacım var, fakat organizasyonda yorulacak zamanı bol genç arkadaşlar lazım Malum biz hem yaşlandık hem de iş güç yoğunluğundan zorlanıyoruz.
Her sene sabit bir yerde sabit bir zaman aralığında (mayıs sonu mesela) Büyük MT Kamp'ı düzenlesek. Gelenekselleşse bu iş yuvacık barajı gibi, İnsanlar kıştan başlasa konuşmaya "bu yaz MT Kampına gidecek miyiz?" diye
Eskiler hasret giderse, yeniler birbiriyle tanışsa, ortalıkta onlarca motor onlarca çadır olsa? Ki on az bir sayı, bu sezon zaten 10 dan fazla sayılara ulaştık kamplarda.
Forumda MT Moto Kamp bölümü de açtık hayırlı olur inşaallah.
Sen bizim kamplara gel mutlaka silahlı oluyorum
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Aynen Olcay çift tabanca takılıyo Çağrı, Sağa Sola sıkarız
İnsanlar yanlış anlar ya hu.
Kamplarda gece güvenliği için, istenmeyen ayı/domuz/insan ziyaretlerinde ne olur ne olmaz maksadı ile yanımda silah oluyor. Bu güne kadar da öyle sağa sola sıkmışlığımız magandalık yapmışlığımız yoktur. Bilinçli bir silahseverim ve de etrafımdaki herkesi başta oğlum olmak üzere bilinçli bir silahsever olmaya zorluyorum
Heveslisi var ise poligona davet edebilirim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
gençler bir ayar daha gerekli sanırım kategori için. giriş sayfasında "Cevap yazılan son konu başlıkları" kısmına düşmüyor buradaki konular.
zahmetli ama keyfili
ah ah...
sevgilim varken bende kampı çok yapardım. şimdi evde sıcak yatak soğuk odalar (:
Hocam garajdan, netten takip ediyorum seni.
Yatağını bir gün toplamaya üşenip her gün farklı yerde kamp kurup kaldıran adamım tam tarif ettiğin gibi.
Tekerin düz bassın.
Tabi road4 ile o yollarda sağa sola oynamıyor mu makina diye düşünmeden edemiyorum.
Ben de road 4 kullanıyorum, pek stabilize/çamur dostu olduğu söylenemez.
beton odalar yalnızlığı acımasızlaştırıyor. doğada hatırlıyorum da hüzün dayanılmaz olsa bile o an yapabileceğin aktiviteler dolu. yalnızlığı savuşturmak için yardımcı şeyler doğanın her yerinde, bazen sevimli bir köpek bazen bir yağmur tanesi.
senin de düz bassın serdar hocam.
road 4 ısındığı vakit asfaltta harika, ama farklı yol koşullarına adapte olması çok güç.
durmitor'da azıcık çamur gördü, hemen saldı kendini. oysa fagaraşan yollarında gayet güzeldi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)