Akşam çaya misafir geliyoruz. Biraz yorgunluk var ama çayı kaçırmamalı
Akşam çaya misafir geliyoruz. Biraz yorgunluk var ama çayı kaçırmamalı
Evet biz geldik hersey harika bekleriz..
tam olarak neredesınız bıleım de ona gore gelelım poyrazlardamı acarlardamısınız madem gezıyorsunuz maden deresinede ugrayın orasıda gayet guzel yada gıtmeyın yarın beraber gıderız
Ben uğrayıp devam ettim herkes poyrazlar gölünde Murat Bey
Katılamayacağım demiştim ama son anda fikir değiştirip en azından tanışmak adına başlangıç noktasına geldim. Benim için çok keyifli bir gün oldu.İlk defa şehirler arası bir yolda grup yolculuğu yaptım. Benim için iyi bir tecrübe oldu. Günübirlik geldiğim için biraz erken ayrıldım ve saat 18.00 gibi evde oldun. Yine HGS kartımı kameralar okuyamadı, yine 8 Tl yazdı, yine hgs@kgm.gov.tr'den mevzuya itiraz etmek durumunda kalacağım Keyifli bir gün geçirdim. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Dönerken kaskıma çarpan sinek böcek sayısı gidişe göre çok fazlaydı
Mustafa Beye katılıyorum 10 numara insanlar ile 10 numara bir gündü yoldakiler ile karşılaşamadık ama bir gün yine denk geleceğimizi biliyorum , organizasyon için çok teşekkürler
beyler konuyu şimdi gördüm haberim olsa gelir bi çay içerdim fakat saat geç oldu dün gece nöbet vardı gözlerimi açamaz bi durumdayım :(
Semaver ve cır cır böcekleri
sabah kahvaltıya bır isteğiniz varsa yazın lutfen getirmeye çalışırım
Gittik gezdik gördük. şimdi eve geldik
Vay arkadas, siz her kampta bu kadar egleniyo musunuz
Cumrtesi gunubirlikcileri olarak yagmur gormeden evlerimize geldik darisi pazarcilara
Organizatorunden caycisina, kilavuzundan mangalcisina herkesin emegine saglik.
Yeni arkadaslarla tanisip keyifli bir gun gecirdik.
Levent, bi cift spor ayakkabi birakmisim orda seninle Olcay abinin cadirlarinizin arasinda galiba. Top case e atsan getirsen nasil makbule gecer. Bi sonraki cuma bulusmasinda dondurmayi ben ismarlarim.
Olcay bey kahve termosumu unutmuşum alabilirseniz sevinirim. İyi muhabbetler
Gece 01.00 gibi çadırlara girdik, şimşek ve gök gürültüsü başlamıştı. Ufak ufak yağmur başladı.
Sabah 05.00 gibi uyandım, sağanak yağmur yağıyordu çadırın üstüne.
Kazasız belasız serin bir sabaha kavuştuk çok şükür. Semaveri yakmakta zorluk çeksek de çayımızı içiyoruz şu an.
Termos ve ayakkabı burda beyler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
Organize eden, katilan, gonul veren tum arkadaslarin ayagina ve gonlune saglik. Saat 10:00'a dogru Olcay abi ve Efe, Mustafa Kemal abi, Levent, Savas abi ve ayni isyerinde calistigimizi ogrendigim Feti ile Tuzla Opet'ten yola ciktik. Guzel bir yolculuktan sonra Poyrazlar golune vardik. Mekan genelde gunubirlikciler icin tertiplnmis, cadir kuracak alan kisitli. Buna ragmen geceyarisi Range jipiyle adam basi 25tl toplamaya gelen bir bekci vardi
Olcay abi, Levent, ben ve Eser abiyle yakinlari kamp kurduk. Sabah aileyi ziyaret icin erken ayrildim. Cok guzel bir organizasyon oldu. Kis gelmeden arayi fazla acmamak dilegiyle.
Vay anasini demek 25 tl istediler orayi isletenler yüzünden poyrazlardan soguduk giriste 10 tl verip daha da para vermeseydiniz
Evet sagsalim geldik cok sukur. Katilan herkese tesekkurler. Guzel bir kamp oldu. Yazi bitirmeden tekrar bir -iki kamp daha duzenlemek niyetindeyiz.
Katilim olsun ya da olmasin. En kotu yine 3-5 cadir keyifli bir hafta sonu oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)