Poyrazlar Gölü Kampı 20-21 Ağustos 2016
Reklamlar
-
15 Ağustos 2016, 16:19
Moderatör
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Merak etme, çoğu kişi birbirini tanımıyor, ortam samimi sadece.
10 yıldır gittiğim her buluşma/toplantıda her seferinde mutlaka yeni birileri ile tanışırım.
Evet evet, her seferinde yeni birileri ile tanışırız, ve tanıştığımız ile kalırız, bir daha hatırlamayız haha :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
oluroyle adlı üyeden alıntı
Bana niye fındık kurdu deniyor yahu
))
Eşek arısı denmesini tercih edersen benim için sorun yok
Reklamlar
-
15 Ağustos 2016, 17:10
murat 60 adlı üyeden alıntı
gördüğüm kadarıyla herkes birbirini tanıyor şahsen çok girişimci birisi değilim lakin bir hamleyle pazar günü sizleri ziyaret edebilirim kamp yerinde
bende istanbuldayım lakin cumartesi çalışıyorum görüşmek üzere.
Ben kimseyi şahsen yüzyüze görmedim, gel takıl müsaitsen
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
15 Ağustos 2016, 18:59
Ya hu hakikaten dert ettiğiniz şeye bak, konvoyun ortalamasına göre bir düzende ve hızda gidilir. Öne yavaş ve küçük motorlardan atarız, sıkıntı olmaz.
1 -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
9- Polo34
Oldu mu
hiç sıkıntı olmaz 120 - 130 km hız ile gidilir ama arada 170 180 görülür :D değilmi olcayyyyy ?
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
16 Ağustos 2016, 10:48
Süper Moderatör
Semaver getirebilecek olan var mı arkadaşlar?
Semaverim var ama 2 kişi geleceğim, taşımak zor olur.
Tek kişi gelip de semaver getirebilecek olan varsa süper olur.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
16 Ağustos 2016, 12:25
Moderatör
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
hiç sıkıntı olmaz 120 - 130 km hız ile gidilir ama arada 170 180 görülür :D değilmi olcayyyyy ?
Motor hararet yapmasa istikrar sağlanır aslında 120-130 'da. Ama Ağustos ayı motor ısınıyo
-
16 Ağustos 2016, 18:57
Düzeltelim listemizi
1 -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
9- Polo34 (cumartesi)
10- Belki sen!!!
-
17 Ağustos 2016, 00:55
Semaver getirebilecek olan var mı arkadaşlar?
Semaverim var ama 2 kişi geleceğim, taşımak zor olur.
Tek kişi gelip de semaver getirebilecek olan varsa süper olur.
Cuma donebilirsem durum iyi olursa bakalım
-
17 Ağustos 2016, 11:50
Süper Moderatör
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Cuma donebilirsem durum iyi olursa bakalım
Vala sen gelirsen kamp ayrı bir güzel olur, Allah şifa verir de gelirsin inşaallah.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
17 Ağustos 2016, 17:04
Konunun guncel kalmasi guzel.. Bu arada 130lar 170ler 180ler havada ucusmus benim motor 120yi gecmiyo bu ayrintiyi goz ardi etmeyelim lutfen semaver olayini da halledebilirim sanirim tek gelicem eger semaver saglam duruyosa getiririm.
-
17 Ağustos 2016, 18:11
1 -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
9- polo34 (cumartesi)
10- typhoonn
11- ?
-
17 Ağustos 2016, 21:16
polo34 adlı üyeden alıntı
1 -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
9- polo34 (cumartesi)
10- typhoonn
11- ?
Hocam ben 6. siradan geliyorum
-
17 Ağustos 2016, 21:30
10 numara boşalmış o zaman bende geleyim.
1)Olcay Avşar
2)levent göçmen
3)formation
4)murat Ustaoğlu
5)feti can(cumartesi)
6)typhoonn
7)blue4xl(cumartesi)
8)oluroyle
9)polo34(cumartesi)
10)Zsrvc(cumartesi)
-
17 Ağustos 2016, 21:57
Teknik sorun sebebiyle gelemiyor gibiyim. sigortaaaamm gecmis :( boynu bukukler....boynu bukukler boynu bukuklerrrr ... hafta sonuna kadar bulabilirsem uygun fiyatlı sigorta hemen yaptırırım diye düşünüyorum arastirmadayim
-
17 Ağustos 2016, 22:10
typhoonn adlı üyeden alıntı
Hocam ben 6. siradan geliyorum
bende motoru ustaya bıraktım bugün, cuma akşamına yetiştirmesi için sıkıştırıcam, küçük cc motorlar olarak beraber gidip geliriz gibi görünüyor
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
17 Ağustos 2016, 23:29
Süper Moderatör
typhoonn adlı üyeden alıntı
Konunun guncel kalmasi guzel.. Bu arada 130lar 170ler 180ler havada ucusmus benim motor 120yi gecmiyo bu ayrintiyi goz ardi etmeyelim lutfen
semaver olayini da halledebilirim sanirim tek gelicem eger semaver saglam duruyosa getiririm.
Ortalama bir grup hızı yakalarız, sorun olmaz.
oluroyle adlı üyeden alıntı
Teknik sorun sebebiyle gelemiyor gibiyim. sigortaaaamm gecmis :( boynu bukukler....boynu bukukler boynu bukuklerrrr ... hafta sonuna kadar bulabilirsem uygun fiyatlı sigorta hemen yaptırırım diye düşünüyorum arastirmadayim
Sabah hatırlat, tüm şirketlerden fiyat aldırayım sigortacıma.
-
17 Ağustos 2016, 23:44
Yaş ortalaması kaç acaba bende gelmek istiyorum ayarliyabilirsem katılmak istiyorum fakat yaş daha 18 aranızda küçük kalmaktan korkuyorum 😂😂
-
18 Ağustos 2016, 00:13
keinelust adlı üyeden alıntı
Yaş ortalaması kaç acaba bende gelmek istiyorum ayarliyabilirsem katılmak istiyorum fakat yaş daha 18 aranızda küçük kalmaktan korkuyorum
ne alaka giden grubun en büyüğü olcaydır oda 40 deil. bu işlerde yaşa bakılmaz. sen git en kötü fazla iş yuaparsın :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
18 Ağustos 2016, 01:10
ne alaka giden grubun en büyüğü olcaydır oda 40 deil. bu işlerde yaşa bakılmaz. sen git en kötü fazla iş yuaparsın :D
1) Sanırım en yaşlınız benim
2) www.mgm.gov.tr'y göre C.tesi İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın bazı kesimlerinde yer yer sağanak yağış riski var. Yağış olursa ne olacak?
-
18 Ağustos 2016, 10:00
Süper Moderatör
keinelust adlı üyeden alıntı
Yaş ortalaması kaç acaba bende gelmek istiyorum ayarliyabilirsem katılmak istiyorum fakat yaş daha 18 aranızda küçük kalmaktan korkuyorum
Gel gel, gençlere her zaman kapımız açık. Ben 12 yaşında oğlumla geliyorum o bile sıkılmadan muhabbete katılabiliyor yer yer.
Beni kendin gibi ihtiyar mı sandın moruk
blue4XL adlı üyeden alıntı
1) Sanırım en yaşlınız benim
2) www.mgm.gov.tr'y göre C.tesi İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın bazı kesimlerinde yer yer sağanak yağış riski var. Yağış olursa ne olacak?
Evet risk var, Kocaeli Sakarya hattında yağış gözüküyor ama kuzeye doğru güneşli. Yarın havaya bakıp kesin bir karar alalım, gerekirse rotayı güneşli bir yere çeviririz.
Ben ekipmanlarıma güveniyorum, riski alıp tatlı tatlı yağan yağmur altında kamp tecrübesi de yaşamak isterim. Fakat çoğunluğun çadırının mevsimlik olduğunu sanıyorum, risk varsa rotaı değiştiririz.
-
18 Ağustos 2016, 13:19
Herkeze selam kamp tarihinde önceden programlanmış aile tatilimiz oldugu için gelemeyecegim keyifli kamplar dilerim .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)