1-Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
1-Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
Merhaba buyuk ihtimalle gelecegim, kampa kalmak isterim ama gunubirlik de olur. Güzergah ile ilgili en azından giderken ki tavsiyem otoban yerine farklı bir rota olması olabilir. Ben haziranda Kurtkoy vb tarafından arka koy yollarından gitmiştim tam rotayı atacagım size. Sabah zaten erken çıkılacağı için ve oraya varıldığında kalabalık olacağı için gezerek gitmek ve otoban yerine guzel koy yollarından gecmek daha keyifli olur bence. Ben Cekmekoy tarafından baslamıştım ama bulusma noktasından sonra Gebze den koy yollarından İzmit ve Adapazarına girmeden gidilebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
Güzergah Kömürlük Köyü - Göçbeyli - Balçık - Korucuk Poyrazlar şeklinde idi.
Bende günübirlik cumartesi gelebilirim.
1-Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8- polo34 (Cumartesi)
Aha vallahi iznim uyuyor. Olcay reis mrb Ben Oğuz han. Mayıs ayındaki kampdan Ktm Duke 250 ile gelmiştim hatırlarsanız. Neyse konuya döneyim yine günübirlik geleyim diyorum da Pulsar 200NS var şuan elimde hani siz NC750lerle kaptırıp gidermisiniz geride kalır mıyım ? Size sıkıntı olur mu gelirsem rota belli tek mi geliyim nasıl yapsam bilemedim
Gel gel, kampa katıl ama. Gecesi gündüzünden daha zevkli oluyor. Yol uzar ve yorar. Otobandan gittiğimizde bile alışveriş, kamp alanına varış, yer tespiti, çadır kurulumu vs derken saat baya bir geçmiş olacak.
Oğuz merhaba, çok hızlı gidemeyiz konvoy olarak zaten. 120-130 ortalamamız olur, Allah izin verirse bir şekilde ulaşırız.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ben 200'den aşşa gelmem abi ne o öle scooterla mı gelelim
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
benim motor 120-130 ortalama ile gitse de ben gidemem heralde ama sorun değil, yalnız da olsam kaybolmadan inşallah diyelim küçük motoru olan yok mu yaw
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Benndeee geliiiiyooorummm kampa.Ben yalniz surus yapacağım. Golde bulusuruz ))
Number One -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle 😀
30 yaşında adam ilk kez dgs'ye gireyim desin, tam da o haftaya kamp konulsun.
Ya hu hakikaten dert ettiğiniz şeye bak, konvoyun ortalamasına göre bir düzende ve hızda gidilir. Öne yavaş ve küçük motorlardan atarız, sıkıntı olmaz.
1 -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
9- Polo34
Oldu mu
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
gördüğüm kadarıyla herkes birbirini tanıyor şahsen çok girişimci birisi değilim lakin bir hamleyle pazar günü sizleri ziyaret edebilirim kamp yerinde
bende istanbuldayım lakin cumartesi çalışıyorum görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)