Listenin son durumu:
1 eserus (3 kişi + 1 çocuk, 1 motosiklet + 1 araba)
2 olcay
3 trnpkr
4 siyah inci
5 tr 100a
6 muratus
7 Antilop skull
Listenin son durumu:
2 olcay
3 trnpkr
4 siyah inci
5 tr 100a
6 muratus
7 Antilop skull
Ben eşimi ve oğlumu (18)getiricem mangal ve piknik tüpü olucak huyundai accent ile çorludan gelicem
Levent bp ye gelir oradan toplu gideriz veya ben yolları fazla bilmediğimden bulması kolay olan biryerde buluşabiliriz
Araba ile geleceğiniz için sormuştum. Problem değil. Levent BP'den gruba katılırsınız.
Mrb. C.tesi günübirlik katılmak istiyorum. Sabah 8'de Bp'de olucam bana yer var değil mi
Listenin son durumu:
2 olcay
3 trnpkr
4 siyah inci
5 tr 100a
6 muratus
7 Antilop skull
8 PcK0PaT (Cumartesi günü birlik)
Merhabalar,
ben gelsemmi ki ya, çadırım tulumum herşeyim Denizli de kaldı. İzmitte yim oralarda kalabilecek yer mevcut mu ? Yoksa arkadaşlardan bulurdum belki
ne kadar kararsız bir insan oldum çıktım ben, 23 mayısta hatay da olacağım nasılsa diye, meğer nisanda imiş.
Tekim artcım yok çanak çömlek getirmemi istediğiniz birşey varsa getirebilirim.
Biz de hazırız herşey koltuğun altında duruyor :D. Sabah napioz smdi ya saat kacta nerde olcaz
Konunun başında yazan saatler geçerlidir. Hareket saatine kadar bekler sonra devam edersiniz.
Avrupa yakası Bp Leventden kimler katılım yapacak ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Bu arada ben birşey getirmiyorum Top case ve ahdopot file mevcut. En azında yeme içme alış veriş yaparsak onları taşırım. uygun mudur ?
Ben levent bp ye gelicem aracımla aradan beraber gideriz 1.3 accent ile 180km ye kadar arkanızdan takip ederim sonra araba yürümüyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
Listenin son durumu:
2 olcay
3 trnpkr+1 motor daha oğlum
4 siyah inci
5 tr 100a +2 arac ile
6 muratus
7 Antilop skull
8 PcK0PaT (Cumartesi günü birlik)
Beyler belki gelemeyen bilirim eşim ateşlendi sabahki duruma göre cikicaz günübirlik gelebiliriz belki
Ben katılcam BP den inşallah
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Sabah için lazım olursa numaram 535 616 6558
Mehmet geçmiş olsun inşaallah şifa verir yaratan
Arkadaşlar bol bol resim bekliyoruz kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)