Metin baba yazı görsün...yazısında adeta masal anlatıyor bize..kategorilere bölmeler ...2+2 4 dür gibi bişey...bu nedir ya...Sabahta köşeside var abimin...oh melmeket...bak efsane Mete Handro ne yazmış...o yazıysa bu piridir artık...
http://www.motosiklet.net/forum/newr...reply&p=252822
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Len git..... Bişey diicem sana ama....
Amma kıskanç adamsın ... Ulen motorculuk geçmişine baksana....Daha dünkü tayfasın......Nerelere gittin?...Hangi uzun yol gezilerini yazdın?....
Hele bi piş....Biraz terle....
Aşb den daha ünlü olmassan var ya.....
Senide dizilerde oynatırız len.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yuh be kanka ...benim kıskanclığım böyle normal düz şeyler yazan geneli ağır abi clublerine üye sosyetik motorcu sınıflara...ben halkın içindeyim...sizlerleyim işte...bana her zaman ulaşabilirsiniz...
endurocu olmayı çok isterim.ama hep kafamda agır basan da Choppercılardır... sırf bu yüzden kararsız lık içindeyimya.....gs 1200 de çocukluk askımdır...
konu neydi bilen yazsın..?????..:(
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Konumuz motorcu çeşitleri,
1-Scooter
2-Enduro
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
nan butun gezilerde 2. vitesten yukari cikmiyorum ondan sonra da hakkimda "motosikletçilerin imajını zedeleyen agresif bir tutum içerisinde" yaziliyo
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Agrasifim, sinirliyim, kompleksliyim öyleyse Racingciyim
ne olursanız olun, hangi motoru kullanırsanız kullanın
ama lütfen yavaş ve çok dikkatli kullanın
çünkü motosiklet kullanmak harika bir olay, mahrum kalmayın.
saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Ya ne varsa yine enduroda var ha, en çok enduro muhabbeti sarmış ortalığı
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
ben chopper diyorum motorda ağır abi havası var görüntüsüyle ve sesiyle olsun yinede zevk ve renk meselesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)