ÖTV Motosikletin Hızını Kesti / Menderes ÖZEL
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok büyük bir fark bu. Devletin bindirimden çok indirim yapması gerekiyor.
-
nerde bir gelir kaynağı koy ÖTV yi, koy KDV yi sonuç budur işte.
-
Haraç ekonomisi. Resmen vergi değil haraç veriyoruz. Üstüne bi de zarar görüyoruz. Bence toplu halde vergileri ödemeyip protesto yapmamız lazım. Biz değil onlar düşünsün. Böyle ülke yönetilmez ben hiç bir yerde inadına vatandaşın aleyhine icraat yapan yönetim görmedim !!!
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
MOTED çok güzel noktalara değiniyor da, devlet sallıyor mu acaba bu sürekli söylenen şeyleri.
Milletinin belini bu kadar büken devlet dünyada başka var mıdır merak ediyorum açıkcası..
-
Bizde bu kafa olduğu sürece bi ..k olmaz, motorun ötv sini kdv sini düşüreceklerine yükseltiyorlar neden? çünkü ayıptır söylemesi bende dahil sığır gibi bir milletiz, metrobüs biletine yapılan zammı gördünüz dimi millet nasıl ayaklandı otobüste ucuza sürünelim diye bu bir ilk, bunun onda birini gösterdikmi en ufak bir tepki verdik mi? verseydik dava açsaydık tepki gösterseydik zam geri alınabilirdi ama yok..İşte böyle hariçten hesapta motor dernekleri açıklama yapar onuda biz okuruz ancak, açsaydınızya davanızı organize etseydinizya tepki gösterilerini, ne zaman ekmek azaldı aklınıza geldi dimi ....
Kısaca Bize hak tır kardeşim.
Ayrıca bisikletin olmadığı bir ülkede motor kültürü hiç olmaz.
-
Bir sığır olarak cevap vereyim -MÖÖÖÖ -MÖÖÖÖÖÖ -MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ....
-
o vergilerden daha cok başımız yanar oturdukları yerden söyle hesap yapıyorlar: bu çok satıyor buna koyalım vergiyi gelirimiz artsın, buna tüketici ne tepki verir sorusunu sormuyorlar kendilerine, bi hikaye vardı tam hatırlamıyorum fransız gelir koyunun sütünü sağar, ingiliz gelir yününü keser, rus gelir koyunu boğazlar, bizimkilerde boğazlayan cisten bırak millet yeni motora binsin vergi oranı az olsada sürüm çok olacak vergi daireside mutlu insanlarda mutlu. küçük ccli motosiklet az benzin yakar insanları küçük cc li motora özendir gitsin onu alsın böylece akaryakıt için ödenen paralar bir nebze olsun içeride kalır. birde anlamadığım bu avrupa motosikleti seviyor grafiği yani italyada kişi başına 181 motosikletmi düşüyor yoksa 181 kişiyemi bir motosikletmi düşüyor biri bana anlatsın.
-
o kısmı ben de anlamadım
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
jr. adlı üyeden alıntı
o kısmı ben de anlamadım
Sayılar 1000 kişiye düşen motosiklet sayısı.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
geçenlerde bende niyetlendim ama 2500 liralık motora vergisiyle birlikte 4200 lira ödeyeceğimi duyunca arabaya binmeye devam dedim
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
arkadaşlar bence olaya bide şöyle bakmak lazım:
ötv deki indirimi hepimiz hatırlarız. gerçekten iyi bi indirim olmuştu. ama ben hondanın politikasını yakından takip etmiştim. vergi inmeden zam yaptı. vergi indirimi fiyata yansımadı bile ve vergiler eski haline dönmeden bi zam daha yaptı. yani onlarda fırsatçılık yapıyor. vergiler düşük olsa bile ben eminim ki bu fiyatlarda çok aşağıda bir fiyat listeleri olmaz.
-
ozzzzz80 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bence olaya bide şöyle bakmak lazım:
ötv deki indirimi hepimiz hatırlarız. gerçekten iyi bi indirim olmuştu. ama ben hondanın politikasını yakından takip etmiştim. vergi inmeden zam yaptı. vergi indirimi fiyata yansımadı bile ve vergiler eski haline dönmeden bi zam daha yaptı. yani onlarda fırsatçılık yapıyor. vergiler düşük olsa bile ben eminim ki bu fiyatlarda çok aşağıda bir fiyat listeleri olmaz.
işte bende o yüzden honda 'dan vazgeçtim ya
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler