En karizmatik motorcu: Seda / Menderes Özel
Reklamlar
-
12 Temmuz 2008, 06:54
Yahu, buralara haber geç geliyor Çok gurur verici. O kadar msn'de konuştuk... Araya bu güzel haberi sıkıştırmayacak kadar da mütevazi canım arkadaşım.
Seda Ankara'dan Marmok'a gelecek kadar "best", motosiklet bilgisi, sevgisi ve kabiliyetiyle şimdiye kadar gördüğüm kadın sürücüler içinde "best". Bu ödül bunların farkedilmesini sağlamış, çok da iyi olmuş. Milliyet alamadım ama üzgün değilim, The New York Times'a çıkmanı bekliyorum
Sevgiler
Seral.
Reklamlar
-
12 Temmuz 2008, 10:53
sedanın bı cafede calısmaya basladıgı uzerıne soylentıler var 600f le motor kuryelıgı yapıormus mucella:D:D:
-
12 Temmuz 2008, 11:05
7 aydır ankaralı biri olarak Seda ile gurur duyuyorum
Tebrik ederim canımcım, kutlamak lazım bunu farkındasın dimi
-
12 Temmuz 2008, 12:03
helal olsun seda ilk defa görüyorum seni tebrikler
motosikleti honda titan :bounce:
-
12 Temmuz 2008, 14:09
tamam en iyi bayan Seda hanım seçildi ama en iyi erkek kim seçildi??? :D
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
12 Temmuz 2008, 19:33
Ya arkadaşlar bu kadar abartmayın.5 kişiden 1. seçildi topu topu.. Bizde motorcuyuz bizde uzun yoldan geldik..Tekteker bile yapabiliyoruz bizi neden gazeteye çıkarmıyorlar Torpilin kelime anlamı işte
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
12 Temmuz 2008, 20:12
Apprentice, rafel, jeansatar, xmanos32 eksik olmayın, teşekkür ederim
Tasarslan çok teşekkür ederim. Devamı gelecek inşallah.
Pis tençere, allah adamı kıskanç yapmasın
Ömercik, saol ablacım.
collapse kısmet, 2. yıla kim öle kim kala...
ER6İnbay, estağfurullah ne unutması. Teşekkür ederim tebrik için.
Sevgili moonliğht, Mine Hanım, bir anons karışıklığı neler doğurdu. Bunu düzeltmeyebilir, birinciliği alabilirdiniz, kimse de sanırım bir şey söylemezdi. Fakat siz bunu düzeltmeyi seçtiniz. Teşekkür ederim, yarışma içinde, dürüstlüğünüz içinde.
Seralcimm, New York City’nin görüp görebileceği en güzel motorcu, PembeA2’nin can suyu, dostum benim, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Eminim fırsatın olsaydı İstanbul’dan siyah kızınla gelecek ve Marmok’ta bizlere katılacaktın. Zaten o yolda gelebileceğinden şüphe duymadığım bir Çiçek bir de sen varsınız, ve iyi ki varsınız. Bu ufak bir olay, ufak bir haber. İnşallah döndüğünde sizlerle beraber neler neler yapacağız. New York Times’a da sen çık artık. Benden bu kadar.
Bin9yüz23, Aytaç’cım çok teşekkür ederim. Her türlü kutlama planına seve seve dahil olurum sizlerle. Maksat bir araya gelmek olsun
fazer600 adlı üyeden alıntı
seda neden solemıorsun jurıye bızım rusvet verdıgımızı ?
Arkadaşlar itiraf ediyorum, jüriye rüşvet verdik. Fazer600 Musti doğru söylüyor. Bir gece önce jürinin villasına Tuqu yu yani Mali’yi yolladık. Ama tabi ancak MT'te bir tane zafer kazandırabilmiş beceriksiz. Jüride haklı yolladığımız adama bak
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
-
12 Temmuz 2008, 20:55
tebrıkler seda bozcaadadan kadeh kaldırıyorum sana
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
-
13 Temmuz 2008, 01:24
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beh beh ben ist.catırtı sesleri duyuyorum catlıyor birisi
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
13 Temmuz 2008, 01:42
seda hanim sizi teprik ediyorum.ben almanyada kawasaki ninja kullaniyorum esimle ortak begenip aldik..bizim burada almanyada kadinlarin motor kullanmazi yemek icmek kadar normal bir durum..yani araba süren kadinlardan farkimiz yok..türkiyede nedense hersey cok göze batiyor ve abartiliyor o yüzden biz avrupa dogma büymelere komik geliyor..ama bir bayan olarak kutluyorum sizi..allaha emanet olun yollarda..
RÜZGARIN ÖNÜNDE YAPRAK GIBIYIM SAVRULDUKCA SAVRULUYORUM BIR TÜRK BAYRAGI GIBI DALGALANDIKCA GURUR DUYUYORUM KENDIMLE VE EKSOZ SESINE KURBAN OLDUGUM TENEKEMLE:mrgreen:
-
13 Temmuz 2008, 01:47
gülay70 adlı üyeden alıntı
seda hanim sizi teprik ediyorum.ben almanyada kawasaki ninja kullaniyorum esimle ortak begenip aldik..bizim burada almanyada kadinlarin motor kullanmazi yemek icmek kadar normal bir durum..yani araba süren kadinlardan farkimiz yok..türkiyede nedense hersey cok göze batiyor ve abartiliyor o yüzden biz avrupa dogma büymelere komik geliyor..ama bir bayan olarak kutluyorum sizi..allaha emanet olun yollarda..
Facebookta grup oluşturasım geldi..
"İddia ediyorum Avrupa'da Seda gibi motor kullanan bayan yok" diye..
Avrupa doğma büyümeler görse marifetlerini, onlarda abartır bu kızı Gülay Hanım
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
13 Temmuz 2008, 01:57
Tencere adlı üyeden alıntı
Facebookta grup oluşturasım geldi..
"
İddia ediyorum Avrupa'da Seda gibi motor kullanan bayan yok" diye..
Avrupa doğma büyümeler görse marifetlerini, onlarda abartır bu kızı Gülay Hanım
kawasaki ninjalari biliyorsundur gerisini sen düsün ve iddani öyle yap derim...
RÜZGARIN ÖNÜNDE YAPRAK GIBIYIM SAVRULDUKCA SAVRULUYORUM BIR TÜRK BAYRAGI GIBI DALGALANDIKCA GURUR DUYUYORUM KENDIMLE VE EKSOZ SESINE KURBAN OLDUGUM TENEKEMLE:mrgreen:
-
13 Temmuz 2008, 03:12
Siz o ninjlardan bi sizin ordamı var sanıyosunuz burda onların bi üst modeli apachi var ama sizin orda yoktur...
Siz ordan bakmayın avrupadan burası güzel görünmez,o asfaltta motor sürmek iş değil,önemli olan bu asfalt da bonusları toplayarak yol almak..
Görmeden bilinmez duymadan inanılmaz...
-
13 Temmuz 2008, 03:46
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
13 Temmuz 2008, 04:26
konuyu yeni gördüm, çok güzel bi başarı, tebrik ediorum seni..
gerçekten hakketmişsin ama, sen tülay (tequ) a bakma, bayanlar sınıfına alınmadıı için kıskanmıştır
-
13 Temmuz 2008, 05:40
Tebrik ederim. Konunun üzerinden bir hayli zaman geçmiş. İlk defa gördüm.
Bu arada Moto Guzzi V7 nasıl bir şey miş acaba....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
13 Temmuz 2008, 13:31
PaskalNouma, GKN, THE_LANCET çok teşekkür ederim baylar, eksik olmayın.
silah1, Halis abi kim çatlıyorsa allah çatlatmasın arkadaşı
Ümit beni korkutuyorsun. Canım iyi misin???
gülay70, Sevgili Gülay Hanım,
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Türkiye’de motosiklet sevdalısı olmak biraz "kaderin dikenli yollarında acılar çeken insan" modelini aklıma getiriyor.
Yurtdışından Türkiye’ye motosikleti ile gelen bir arkadaşım birkaç gün İstanbul’da motosiklet kullandıktan sonra şunu söylemişti; "Burada motosiklet kullanıp hayatta kalabilen herkes, dünyanın her yerinde (çölde, kutuplarda, ormanda) motosiklet kullanabilir." Durumumuz o kadar vahim. Arkadaşımın söylediği şey bizim sıkıntılarımızın sadece birisi ile ilgiliydi. Motosiklet sevdalısının trafikte hayatta kalma mücadelesi. (...)
(...)
Ayşe Şule BİLGİÇ
ruzgarinkizi@hurriyet.com.tr
Rüzgarın Kızı - Ayşe Şule Bilgiç'in Yazıları Her Çarşamba Hürriyet Gazetesi Otoyaşam Ekinde Yayınlanır.
Ninja demişwsiniz, buyrun size Ninja. Bunlar kendi motorumu almadan yaklaşık 1 yıl önce çekildi. Bolu-Ankara arası kullanmıştım o gün. Ayrıca CBR600RR ve GSX-R 1000 i de kullanmışlığım vardır. Hayabusa'dan 1100XX'e getireceğiniz her makinayla da yapabilirim aynı yolu (Ankara-Datça)
Ayrıca tebriğiniz için çok teşekkür ederim lakin yurt dışındaki vatandaşlarımıza komik göründüğümü bilmek üzücü.
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
-
13 Temmuz 2008, 13:39
-
13 Temmuz 2008, 14:14
GKN adlı üyeden alıntı
konuyu yeni gördüm, çok güzel bi başarı, tebrik ediorum seni..
gerçekten hakketmişsin ama, sen tülay (tequ) a bakma, bayanlar sınıfına alınmadıı için kıskanmıştır
Olum eğer ki bayanlar sınıfından katılsaydım Sedanın şansı olabilirmiydi
Tencere adlı üyeden alıntı
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
14 Temmuz 2008, 00:01
Marketten ciklet mi beğeniyorsunuz
Ayrıca daha güzel işte. Biz severiz TÜRK KADINLARI olarak farklı olmayı. Siz büydüğünüz memlekette sıradan bi motorcu olarak yaşaya durun, biz ülkemizde böyle iyiyiz...
Ninja mı ben bilmiyorum bi anlatsana nası bişi o. Yenir mi mesela.. ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)