yok vizör işi sakat valla.benim shoei nin vizörü 150 tl .dediginiz gibi ya okumazsa sökersen kart çalışmayacak sökünce vizörde berbat olucak. yukarda bir arkadaşın önerdigi eldivene takıp nah yapmak kafama yattı.stres atarız en azından
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
hgs deneme fırsatı oldu kayınpeder cama yapıştırdı diye biliyorum köprüyü gectim sıkıntı yok kalan bakiye gösterdi otoyola girdim kacak geçiş yapmış gibi gişeden ses geldi neyse kuzeni havaalanına bıraktım hanımı aradım baban hgs nereye yapıştırmış diye ruhsatın içindeymiş ruhsatta montumun cebindeydi yani montun cebinde aracın içinde algılıyor o yüzden sıkıntı yapmayın derim kalsın ruhsatın içinde gecerken algılamasa o zaman cözüm arayın .
işbankası şu an kart vermediği için etiket aldım ve onu saydam plastiğe yapıştırarak kart haline getirdim, yaka kartına koydum. eldivene tutturup geçerken nah çekicem bende
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
neden duruyosun onu anlamadım kartta..
kartta etiket gibi durmadan geçiyosun etiket gibi algılıyo .
kgs gibi deil yani
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
eger algılamaz ise zaten plakanıza kayıtlı oldugu için hgs 7 tl sanırım bakiyenizden düşüyolar ceza gelmiyo yani diye biliyorum yanılmıyosam..
Bence de tutulacak bir laf Aşağıdaki fotoğraftaki kız da tutmuş olacak ki bizim için gösteriyor nasıl yapıldığını
Kaynak: http://www.flickr.com/photos/kokwei/4233499086/
adalet istiyorum .1.5 tonluk taksi ile 108 kg lık motosikletin aynı kefeye konulmasını hazmedemiyorum.
imza kampanyasına katıldım herkesinde katılmasını rica ediyorum.
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
Öğlen çıkıp etiket alacam, ön cama yapıştırıcam bakalım.
Hakkımızda hayırlısı
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
Aldım, bugün yapıştırırım ama ne zaman kullanıcağımı bilmiyorum.
Evet cam siyah,ama okuyacağını sanıyorum yoksa nereme yapıştırıcamki
Kask deniyor ama yağmura karşı yol alırkan vizörde bozulma durumu olur ve kask değiştirdimizde ne olacak, birden fazla kaskım var sonuçta
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
benim böyle sıkıntılarım yok şükür. köprü otoyol paşalar gibi geçiyorum. anladınız siz onu
ÇÖZÜMÜ BULDUM HGS ufak şeffaf bir plastiğe yapıştırılır veya camcıdan ufak bir cam parçası kestirip üstüne yapıştırılır. gişeye yaklaşırken montun cebinden çıkarılıp okutulup ardından tekrar cebe koyarak yola devam edilebilir. bu yöntemle sadece motorsiklette değil arabada da kullanılabilir.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Bende hgs yi geçen bankadan aldım sonra pvc ile kapladım ve arkadaki yapışan kağıdı çıkarmadım köprüden geçerken elime aldım etiketi ve okumadı kaçak geçiş dedi cumartesi gününden beri sorguluyorum kaçak geçiş ve bakieyi hiç birşey çıkmıyor anlamadım bu para bakiyemden ne zmn düşecek bilen var mı
belki yapışkan kağıdı çıkarmadığın için olabilir
arabalarda o şekilde de okuyor deneyen var
eliniz hgs çipinin üstüne falan geldiyse, hgs yi algılamayıp kaçak geçiş yazmış olabilir
avcumun içini alıp etiketli taraf üsten geldi ve yukarıya doğru tuttum üstü açıktı yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)