Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
sempreadagio Hakkinda

Temel Bilgiler

sempreadagio Hakkinda
Biyografi:
♀ / Seyahat, Yabancı Diller ve Başka Haz Veren Şeyler.
Yer:
Ankara
Motosikleti:
CB750 Hornet
Mesleği:
Modern Köle
Kan Grubu:
A Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
5
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
Bugün 17:14
Üyelik
10 Mayıs 2024
  1. Anlıyorum. Evet yurtdışı meselesi çok çetrefilli bir iş, çok kafa yormak lazım. Uyum sağlarım, memnuniyetsiz biri değilim:) Ama tecrübem yok maalesef. Belki birkaç küçük yurt içi turda karşılaşırsak yurt dışı için de plan yapabilmeye sıcak bakmaya başlarız. Ankara’ya gelirsem haber veririm, sizin de İzmir’e yolunuz düşerse beklerim:)
  2. Merhabalar, kendi adıma yurtdışı konusunda tek çekincem motorun başına gelecek bir şeyde ne yapıp ne yapamayacağım, o sebeple bu konuda tecrübeli insanları tabii ki yanımda isterim ama genel anlamda seyahatlerimi hep tek başıma yaptım ve bunun başlıca sebebi başkalarının memnuniyetinden sorumlu hissetmek. Beni çok yoran bir durum ve de bir süre sonra başa çıkılamaz hale geliyor, hele ki yurtdışında. Açıkmçası bu planım önümüzdeki kışa kafamda taslağını oluşturduğum bir plan. Oturup günlerce haftalarca mesai harcamam gereken bir plan çünkü her rota, her yol, her ülke, her konaklama, her problem önceden hesaplanarak hazırlıklı gidilmeli. O sebeple yanıma en az benim kadar tecrübeli birini almam gerek ama tercihim daha tecrübelisi olur tabii ki.

    Bütün bunları kafanızda net bir fikir olsun diye yazdım, ankaraya gelirseniz beraber çevre yerlere sürebiliriz, ya da ben izmire gelecek olursam aynı şekilde haber vereirim :)
  3. Merhaba, İzmir’de yaşıyorum. Sanırım siz Ankara’da yaşıyorsunuz, belki biraz uzak ama, yurt dışı motosiklet turları planlarınız dikkatimi çekti, yurtdışı motosiklet deneyimim yok, çok istiyorum ben de. Fakat yurtdışı olması beni insanlarla anlaşıp işlerimi halledebilme açısından tedirgin ediyor. Tabi bir de bütçe meselesi var, öğretmen maaşıyla biraz zor bu işler ama olduğu kadar artık:) İlla ki tek başıma da olsa bi yerden başlayacağım fakat yol arkadaşı olması keyfi her anlamda arttıracaktır. Size de uygunsa tanışmak isterim.
Toplam ziyaretci mesajı: 3

2 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 2 of 2