arkadaşlar hiç bu motorlar arasında araştırma yapmadım ama sym nin kalitesi tartişmam diğer saydığınız markalara karşı
arkadaşlar hiç bu motorlar arasında araştırma yapmadım ama sym nin kalitesi tartişmam diğer saydığınız markalara karşı
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
arkadaşım bu motor hakkında birazdaha detaylı bilgi verebilirmisin artıları eksileri nelerdir kac km yaptın maximum hız ne (senınyaptığın) abs var demişsin ben ozelliklerine baktım abs ile ilgili bişi goremedim fiyatı nekadargropsy adlı üyeden alıntı
bu konularla ilgili beni aydınlatırsan çok sevinirim
teşekkurler
bu motor 138 km ye gelince otomatikmen elektrikleri, kesilio sınırlandırma var ama 130 kadar hiç bir zorlanma olmadan çıkıosun çok seri runner a bile kafa tutuyorum valla.fiyat 6800 ama değer.ben ne anlatsam boş şimdi bence sen bi git bi deneme sürüşü yap yakından incele fotograflarla belli olmuyo motorun kalitesi ben bu motoeu yamaha servisine götürdüm adam bana bu motor granddınk ların fln sınıfında değil sanki majestylerin sınıfına girio dedi.yaa yani motor çok gösterişli benşuana kadar hiçbir sorun yaşamadım 6200 km de.mini barı bile var ne diim başka çok aşırı güven verio bagajı çok büyük zaten.bence herşeyiyle güven verio insana şimdi dicekler herkes kendi malını över diye ama herkes çok beyeniyo motoru.motor 3 kişiyle 125 e bile çıktı bence gayet iii.taiwan malı bu arada.mesela granddınk ın ve daelim s2 nin plastikleri bence çok basit duruyo ve sıradan bir motordan farkı yok ama bu motor gerçekten çok gösterişli oluo sen nerde oturuodun yaa antalyadaysan gel benim motoru bi sür fln beyenirsen git al
dongul murat
sym modelleri ile ilgili bir site varmı???
arkadaşım acıklamaların için çok teşekkurler ben bu motoru ciddi şekilde almayı düşünüyorum yerim samsunda gidip gormek istiyorum ama samsundaki bayi e motor daha gelmedi dort gözle motorun gelmesini bekliyorum bende motor gelene kadar sizlerin yardımı ile motor hakkında bilgi edinmeye calışıyorum cok bakındım ama samsunda bu motordan goremedim ilk başta kymco grand ding alacaktım ama bu motor daha bi sağlam duruyo sanki onun için bu motora yoğunlaştım arkadaşım inan sana cok teşekkur ediyorum son olarak da yakıt tuketimi nasıl 100km kac lt yakıyor abs gercekten varmı
teşekkur ederim
ortalama 100 ytl yakıyo.motoru aldıktan sonra servisinde bana bu motorda bi özellik daha olduğunu sölediler oda abs imiş sadece suzuki bayisinde bi burgman 650 de var dedi abs hoşumada gitti ama gerçekten gidip bakmadım varmı yokmu die ama bi bakııım eğer gerçekten varsaa söliiim sana ama %90 var.ama motor gerçekten çok kaliteli bi motor ama yutr dışındaki modellerde mesela dikiz aynalarının arkasındada sinyal var ama burdakilerde yok birkaç özellik farkı daha varmış ama olsun bölede güzel motorumu çok seviyorum inşalla sanada hayırlı olur...
dongul murat
verdiğin bilgiler için çok teşekkurler motorun siparişini verdim gelince alacağım
kardeş kusura bakma sana yanlış bilgi veriyodum gerçekten abs yokmuş yaaa baktım bi şöle hertarafa ama yok bakıma gidince o herife dicem ama kandırdın beni die)olsun ama genede frenler gayet iii .fikrini değiştireceğini sanmıyorum zaten.hee bu arada benden sana bi tavsiye daha renk olarak lacivert al gün ışığında ve geceleri çok seksi görünüo:))bide sis farlarınıda açıp gezersin allahhhh bak ozaman nasıl hava atarsın))hayırlı olsun kardeş ii bi seçim yaptın pişman olmıcaksın
dongul murat
Sym ile ilgili bilgileri... www.motana.com.tr den alabilirsiniz....
Joyride'da abs dediginiz seyin adi CBS yani on frenle arka frenin koordineli olarak durmasi.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12716 deki forumda Thai arkadasimiz bu konuya aciklik getirmis.Okuyabilirsiniz. SYM forumu bu baslikta suruyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)