hyosong.
10 numara motor.
[RIGHT][B][I][SIZE="2"][COLOR="Silver"]..[COLOR="Gray"]::[COLOR="DimGray"]TO[COLOR="Black"]L[COLOR="DimGray"]GA[COLOR="Gray"]::[COLOR="Silver"]..[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/B][/RIGHT]
bu honda diyenler size diyorum allah aşkına ya bu cbf 250 liğin 150 titandan görüntü farkı çokmu yaw 8000 ytl verip titana benziyen bi motora binmem ya bineninde aklına şaşarım heeheh size çok güldüm ya ama motorlarınızı bu kadar sewmenizde güsel bişey en azından kendiniz sewerek ve hondaya biniyorum dierek binersiniz bunlara yoksa binilmez ki hyo böle motorlar yaptıkça bide bu parayı werip onlara
barış abi keşke eşit uzaklıklardan çekseydin önden ve arkadan fotoları. ilk fotoda cbf daha büyük gibi çıkmış
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
eğer geleceği düşünüyosan tabi ki honda
ayrıca bende 198 boy war ama honda bende bile küçük durmuyo hyosung da küçük durmuo yani ikiside öle küçük aletler diil
ama tavsiye diosan herşey bugünden ibaret diil bence honda derim ama karar senin
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Hyosung un 2007 modelleri hakkında bilgi varmı , çıktı mı? çıkacak mı? çıkarsa Türkiye 'ye gelecek mi?
Hyosong mühendisleri gayet başarılı v silindir çok daha ii
honda da sorun çıkarmıo die bişi yok her motor bakmazsan sorun çıkartır ben mondail rs e biniorum 10 bin km ye geldim daha motorda bişey çıkmadı yani her motora çocuğun gibi bakmak şart. hyosong uzn yolda bas git durmadan sen dayanabilirsen motorda dayanır korkma çünkü yağ soğutmalı ama honda cbf için aynı şeyi sööliyemem ve 1 milyar gayet önemli bi para honda kendini tekel sanıo fiatları yükseldio ama honda eski honda diil söliim
goker arkadaşım hondada yağ soğutmalı motoru tipten yargılamadan önce tam incelemekte fayda var hyosung kore malı tabiki çinle karşılaştırılmaz ama honda ile de karşılaştırılmaz nasıl honda arabalarıyla kia arabaları karşılaştırılmayacağı gibi parça kalitesi hyosungun hondaya göre düşük ve nazik ve geleceği zayıf fakat tip olarak üstün.
hyosung 250 lilikte şu an tek hondanın yüksek fiyatı satılmamasının başlıca faktördür hyosung ise forumlardanda takip edilmiştir bir iki kez yatak sarmıştı yanlış hatırlamıyorsam yedek parça mevzuuu ikisininde kanayan yarası ama ybr 250 yi bekle derim birde 2007 de ne gelir ne gider acaba
hyo nun herşeyi iyi güzel de ön tekerlek kafama takıldı.arkadan küçük olmuş.bi orasını tipsiz buldum.
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Siyah renk sadece motosikletler değil,tüm motorlu araçlara yakışıyor yakışıyor...Aracı olduğundan daha büyük gösteriyor...Kim ne derse desin
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
bazı arkadaşların yosung'la,cbf'i sırf silindir hacimleri eşit(250cc)diye kıyaslanması ne kadar sağlıklı acaba..Kalite açısından elbette honda fakat teknik üstünlük ve performans açısından hyosung'un tartışmasız önde olduğunu işi bilen arkadaşlarda takdir edeceklerdir.hyosung'la kıyaslama yapılacak motsklt hondanın hornet 250 modeli olabilir..
hyosung nasıl honda ile kıyaslanır yaaa.
hangisi demek bile gereksiz...
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
ben hyosung'u tercih ederim gercekten iri duruyo ayrıca kalite olarakta hondadan aşağı tarafı yok.güç olarakta iyi 10 numara.....
(eski nickim engineer23)
bütün yazılanlardan sonra motosiklet alacak olsam'ki alacağım araştırmalardayım.hyosung gt250-gt250r derim belkide alırım şuanda %80 hyosung taraftarıyım.
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)