çin malı bir motorla honda kıyaslanmış çok güldüm tabiki honda
çin malı bir motorla honda kıyaslanmış çok güldüm tabiki honda
bence bilip bilmeden konusma
hyo guney kore malı
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bilmiyodum ama bence değişen bir şey olmaz
tabiki honda
adı yeter
tabi ki honda ama :
gt 250 de şelkil motor yarı yolda bırakmaz adamlar suzuki ye motor yapıo hyosung ta kaliteli motor sadece türkiyede fazla tanınmış deil........
YAMAHA FACTORY TEAM & YAMAHA YZR M1
yıne bılmeden konustugun bellı
neye gore honda?
motormu?
bırı 29 hp bırı 22 hp
fıyatmı?
bırı 7.920 ytl bırı 6.950ytl
bırınde on arka dısk fren
bırınde kampana
daha yazmaya gerek yok bence
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
arkadaşlar bence hyo herşeyiyle daha güzel.çok harika bir motor.ama benim düşüncem hyo,uzun yol seyahatlerine daha yatkın.yakıt deposu şişkin.bu sayede bütün yük bileklere binmiyor.
ama benim aradığım şehiriçi bir motosiklet.günde 10 km kadar kullanıcam.yani biraz derli toplu görünsün.sırf bu yüzden HONDA CBF diyorum.tabii ki bu benim görüşüm.ama motoruyla falan hyo işi götürmüş onu da söylemek gerek
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Herkesin fikrine saygı duymakla birlikte laf olsun torba dolsun diye "honda" diyen fakat detaylandırma yapmayan arkadaşları anlayamıyorum.
Ben ikisini de kullanan kişilerin yorumuna itibar edilmesinden yanayım.
Bu durumda da konuyla ilgili olarak BBRR ın mesajlarının en tarafsız ve doyurucu bilgiler içerdiğini düşünüyorum.Bilgilenmek isteyenler O'nu okusun.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Nasıl idaa ediyosunuz bu garip marka hondadan iyidir diye anlamadım vallahi gözünüzü boyamışlar sizin
Valla bence Hyosung çok daha güzel. Ben her iki motoruda tanıdım. Baştan sona Hyosung bi harika.
honda kaliteli marka ama bu iki motorun kıyaslanmasında hyosung bariz farkla önde
hondanın CBF 250 'nin hiç şansı yok, hyusung GT250 karşısında...
herşeyiyle huysung daha ustun...
Bence bu topic'i kapatmak lazım.
Herkesin motordan beklediği farklı. Kimisi özellikler önemli diyor, mesela radyal lastikler, ters ön çatal, ön çift disk fren, iki silindir, gibi.
Kimisi de ismi önemli, markası meşhur bir marka olsun, bu da benim ilerde sorun yaşama ihtimalimi azaltır diyor. Eh, olabilir.
O yüzden "bence şu" demenin hiçbir manası yok, veririz doneleri, motorların özelliklerini, seçmek isteyenler seçer. Bence bu konuya harcadığımız zaman yeter.. Selamlar sevgiler, -turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Honda kullanıcılarının "ayna ayna söyle bana varmı daha iyisi benim motordan"
psikolojisi bir türlü geçmedi.
Cbr 125 kullanıcıları ile başlayan kendi motorunu en iyi görme hastalığı daha sonra cbf 250 cilere de geçti anlaşılan....
Arkadaş iyi olmadaki kıstasınız nedir. Eğer ki teknik özellikler ise hyo her açıdan cbf ten üstün.
Teknoloji diyorsanız hyo yu çin çan lar ile bir tutmak en büyük suç. Hyo markası avrupa da tanınmış bir markadır. bizim dandirik çinliler gibi değil.
Satış sonrası servis diyorsanız Honda nın üstünlüğü olabilir . Ancak son zamanlarda forumda okunan honda ya ait memnuniyetsizliklerin bir hayli arttığı görünmektedir.
Ayrıca tüm honda servislerinde olan motor seçme problemi devam etmektedir.
Cbr 125 ile ilgili forumda kopan fırtınaların sonucunda nasıl ki bir sonuç alınamadıysa ,bu topicte de bir sonuç çıkmayacağını gözlemliyorum.
Benim kendi tercihim hyo olurdu. motor biraz daha kalıplı ve tam bir naked havasında.
cbf biraz daha cılız ve naked- commuter melezi gibi ....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
teknik özellik olarak hyo görünüş olarak gene hyo fakat motoru aldığınız zaman satmaktaki kolaylık teknik servis vede bunu kimse inkar edemez malzeme kalitesi olarakta honda üstün eğer hyo hondadan kaliteli diyen varsa motordan hiç anlamıyo demektir
ya arkadaşlar honda neden cbr 250 rr getirmiyo bence bu piyasada hemde hyosung böyle tutmuşken honda tavan yapar diye düşünüyorum.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
vodooo daha motorun bile yok buradaki çoğu kullanıcının var yarısı belki hyo diyor sen atlıosun öyle.Hyoyu çin malı sayıyorsun.Al 1 tane hondada sonra öve öve bitireme..
Motorize Birlikler K.lığı......
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)