s&t kanuni yazacak hyo larda
Neredeeen.. nereye?
Şimdi merak ediyorum, iyi mi kötüleşir yoksa kötü mü iyileşir?
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
ben hyo kullanıorum arkadaslar eger kurye ısen motorundan tek beklentın bırkac ay fazla kullanmak ıse honda ama gercek bır 250 kullanmak ve performans ıstıyosan ve gorunus ıstıyosan beklentılerın de fazla ıse hyodan sasılmaz
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
selamlar hyo gt 250 ye topcase takilabiliyormu
takiliyorsa nerde nasil:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bencede gt 250 r Honda iyi hoş motor ama fazla abartıyorsunuz ben Hondayıda bilirim hadi ybr 250 deseniz neyse anlarım
Arkadaşlar, uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum, öncelikle vermiş olduğunuz güzel bilgiler için tşk ederim. Ben de Comet'e topcase takılabiliyor mu, merak ediyorum. Bazen sanki bir demirci ustasına yaptırılmışcasına kötü görünümlü topcase bağlantı aparatı ve çirkin topcase'li Comet'ler gördüğüm oluyor.
Ama bu işi şık bir şekilde yapabilecek birilerini bilen veya yaptırmış,tecrübelerini ve fotolarını paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Zira bu benim için çok önemli, teşekkürler....
serilik olarak hangissi seri acaba honda 6 vites olması iyi mi
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
arkadaşlar ben sectim ve aldım honda gayet yeterli cbf150 yetmiyordu 250 tam istediğim gibi
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
E ne olcak şimdi? Tam hyosung alınabilecek motordur demişken ve bu yönde çaba içine girmişken bu Kanuni olayı oldu mu şimdi? Başından beri "Honda" diyenlere gel de hak verme bakalım artık.. Tam bir arapsaçı durumu..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
slm arkadaşlar..ben cbf150 kullanıcısıyım, artık biraz daha büyütmek ve biraz daha gösterişli bir motor almayı düşünüyorum...yorumlarınızı okudum cbf250 almayı düşünmüyorum
bütçeme uygun ikinci el bir hyo gt250r düşünüyorum işallah alırım..
cibif 150 mi sattıktan sonra tahmini bütçem 5000 - 6300 ytl civarı olacak...
günde ortalama 14km sabah 14 km akşam yol yapıyorum, geri kalan vakitlerde motorum parkta, çoğunlukla artçısız kullanıyorum....
özellikle hyo kullanıcıları ve makinayı iyi tanıyan diğer kullanıcılar yorumlarınızı bekliyorum...
motorun performansından,
duruş mesafesinden,
servis ve yedek parça tedarikinden,
günlük kullanımından,
yakıt tüketiminden,
varsa problemlerinden biraz bahsedermisiniz..
alayım mı?
yoksa
almayıp başka bi tavsiyeniz varmı?
bütçemi belirttim..... emme naked düşünmüyorum....
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
asimavi gt250 kıyaslaması başlığında gt250r bilgisi istemen saçma olmuş. Kıyaslama 2 naked arasında. Gt250r hakkında zaten geniş bir başlık mevcut. Oradan her türlü bilgiyi alabilirsin.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
şimdi okudummm buu hyosun cbf tartışmasını honda sağlamdır hepp oksiz hyosung alınnn tecrübe yaparsınız bi daha almasssınızz
arkadaşlar hyo 250 gtr kullancısı olarak motor ii.tabi eğer racing kullanmak istiyorsanız cussesi aynen büyük motorlar gibi hatta bir arkadaşımın 1000 rr ı vardı ondan daha heybetli duruyordu.ama işin kötü tarafı yanınıza 4 silindirli baba gibi bir motor yaklaştığında kedi gibi oluyosunuz çunki adam gazı açtığı zaman kayboluyo :D bide 2. kötü olay yanınıza bilmeyen meraklılar geldiğinde "abi bi ara gazı versene" dediğinde gene kedi gibi pusuyorsunuz cunki motordan 4 silindir sesi çıkmıyor.bunlar eksi yönleri.artı yönleri motor seri ve kullanışlı 5 vites 17 litre yakıt kapasiteli ve basmazsanız 400 km yol yapıyor depoda dünki verilere göre 50 ytl ye doluyo.sormak istediğiniz bişey varsa bir hyo kullanıcısı olarak cevaplarım.
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
hangisi enjeksiyonluysa onu alirdim bide sivi sogutmali
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kanka haklısın. Hyosung 2. eller de düşer böyle giderse. sıfır kanuni almak daha mantıklı.Tabi fiyatı da artar ama parça sorunu olmaz en azından.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)