Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
23. sayfa BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

Honda CBF 250 vs Hyosung GT 250

REKLAM ALANI
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı babyracing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eeeee bu işler boyle
    önümüzdeki sezonda Ninjamız gelicek en 250 liğinden (inşallah)
    o zaman ne olacak bakalım sizin hyo lara

sen yorulma ben soyliyim

PATATES OLACAK

hele bide hyo ile aynı para olursa ( hani olurya ) ozaman izle cümbüş ü

KAWASAKİ = marka fanatizmi ( bunun gibi birşey )

görüyoruz markacıları

ER 6F' e benzetmişler bence tip olarak, ZX6R' a yakın bir ön görünüm olsaydı daha hoş olurdu diye düşünüyorum.
    Bir de oturuş pozisyonu kesinlikle racing değil, tam bir sport touring.
    Verilen güç değerleri Hyo ile ortalama olarak birbirine benzemekle beraber, daha hafif olan kasası ve 130'luk lastiği ile Kawasaki'nin biraz daha hızlı olacağı kesin.
    Fiyat olarak da Hyo ile ortalama olarak aynı fiyatlarda olacağını düşünüyorum.
    Keşke biraz daha iri bir makina olsaydı.. Mühendislere saygım sonsuz ancak, açıkçası motoru görüp özelliklerini inceledikten sonra, haberi ilk duyduğumdaki heyecanım yerini hayal kırıklığına bıraktı..
    250cc racing sınıfında tercih edilebilecek motosiklet sayısı ikiye çıktı böylece. İki markanın da kendine göre avantaj ve dezavantajları mevcut. Herhangi birinin bariz üstünlüğü sözkonusu değil diye düşünüyorum.
    Hayırlı olsun alacaklara şimdiden.

Biz Hyo'nun CBF'e karşı bariz üstünlüklerini yazdıktan sonra neden kawasaki örneğiyle Hyolara patates deme gereği duydun, anlamış değilim?
    Kompleks var sanırım, marka fanatizmini görüyorum halen sende

Alıntı babyracing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    efendi bey kardeşim,

Hyosung GT250R isimli makinayı çok kullandım merak etme sen,

Arkadaşım o makine yüzünden az daha ölüyordu kardeşim sen neden bahsediyorsun ? ( arkadaşımın yaşadıklarını umarım yaşamazsınız )

Size tavsiyem : yenileri ( şu çift renkli olanları ) bilemiyorum ( kullandığım ilk çıkanlardan idi, kırmızı renk idi ) ama; DİKKATLİ KULLANIN motorun nerede duracağı allah a kalmış birşey artık .

Kameraman arkadaşım sanada teşekkür ederim. Gerçekten millet olarak gördüğümüze kanıyoruz. ( ve gerçekten de makine uzaktan harika duruyor ama yakından ..... ??? ) Yalnız şunu düzeltelim:

önemli olan ucuzu değil, iyi olanı yani sağlam olanı almaktır.

Kaldı ki hyo nun fiyatı gayet iyi 8,950 liste fiyatı + plaka masrafları ( iyi para )

artııı:

söylemeden edemicem, bana darılmayın ama verdiğiniz cevaplar okadar komik ki ( hyo yu korumak adına ) motosiklet kültürünüzü bir kez daha ortaya koydunuz :(

Şu beğenmediğiniz HONDA bir kitap çıkardı : MOTOSİKLETE DAİR diye
    ( çıkalı bayaa oluyor ! )

marka motosiklet kullanmıyorsunuz tamam, anladık, karşısınız bari onu alıp okuyun

Ve artık Hyosung ile ilgili hiç bir şey yazmıyorum. Çünkü birilerinin zoruna gidiyor. ( Bu birileride galiba hyosung bayileri )

Esenlikle kalın.

Dediğim gibi 16500km.dir kullanıyorum, motorun nerede gidip duracağını da gayet iyi biliyorum. Bence önce motosiklet kullanmayı öğrenip, o şekilde binmeliyiz bu makinalara; yoksa Allah korusun çok tehlikeli
    Israrla kötülemene anlam veremiyorum açıkçası

Bu arada hepimiz hyosung bayisiyiz

komiksin arkadaşım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    L.SAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    hyosung gt250r cbf250den tabiki hızlı ama sağlamlık derseniz cbf250nin yanından gecemez itirazı olanlar iyice bi incelesin iki motoruda

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı 345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konu çok tartışıldı çok konuşuldu topiclerde her seferindede honda hayat onda diyen arkadaşlar çıktı ortaya.Halbuki çoğu hyosungun sadece resmini görmüşlerdir eminimArkadaşım bizim millet markacıdır mantık ikinci sırada gelir hyosung hondadan kaliteli motorda yapsa olmaz kötü motordur yaramazdır şöyledir böyledir...Çünkü marka değildir...Malzeme kalitesi hariç her yönüyle cbf den üstün olan motora çamur at izi kalsın misali önüne gelen sallar kötüler.Biz burada motorumuzu övdükmüde ikinci el değeri düşmesin diye sallayan biz oluruz...neyse hyosung iyi motordur dostum hızlanması son sürati sınıfının en iyisidir cbf yle bence kıyaslanmaması lazım cbf nin rakibi ybr 250 dir.Hyosung 250 bu iki motoruda geçer ilerde durur çay molası verir sonra bidaha geçer sonra bida çay molası verir... bu böyle sürer gider.Dayanıklılık sorununa gelince bunu zaman gösterecek daha türkiyede yeni sayılır.Dayanmıyo diyenlerede inanma.Bu hyosungun motorları yaramaz diyenler ne hikmetse suzuki dl 650 ye sv 650 ye bayılırcagiva raptor 650 ye dibi düşer bu motorları üretende hyosungtur şu anda aynı motoru gt650 gt650r ve gv650 de kullanmaktadır.Motorları git gör farkı kendin göreceksin zaten...söylenenlere kulak asma derim içine sineni al şimdiden hayırlı olsun
    evet haklısın. servis konusunda da mersinde hiçbir parça sorunu yok. hatta mersinde hyos gt serisinden hiç satılmadığı halde elinde tüm parçaları mevcut.... ve gv 250 kullandım 5 ay süreyle. sade eyağ ve hava filitresi değiştirdim bakımda. sonra hiç servis görmedim. ayrıca cbf 250 kullanan arkadaşım bir gezide 25 ytl benzin kullanırken ben 21 ytl lik kullandım. gv son süratte 145 ( kasmadan) yapıyordu, grçi cruiser olduğundan geride kalıyordum ama 8 subap 29 beygir makina 4 subap 24 beygirlik makinadan daha torklu, performanslı ve ekonumikti. biri ikinci ellerde de alınabilirlikleri honda 5500-7000 ytl, hyo gt 4750-6000 arası.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Bir kaç güne BBRR'den de olumlu methini duyduğum ikinci el bir GV250 sahibi oluyorum. Bana satan üstat ne alacak biliyor musunuz, yine bir Hyosung GT650 alacak.
    Bizler belli başlı saplantıları kafamızdan atmadığımız sürece bu tip tartışmalar hep sürecektir. Yavaş yavaş söylemlerle bile kimin bişeyleri bildiğini çözmeye başlıyor ya insan işte bunu anlamaya başladığın noktada bazı şeyleri kaale almamayı da öğreniyorsun.

Belki de Hyosung'un rakibi sadece Japonlar olduğu içindir bütün tantana, bir de fiyat performans olayına girince zaten kıyamet kopuyor. Honda için kötü söz etmeye ne gerek ne de anlam var. Ama Hyosung"u da yere batıran adam gerçekten motordan anlamıyordur gibi geliyor bana.

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    25 kere hyosung
    25 kere hyosung
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    arkadaşlar başlık git gide amacından çıkıyo arkadaşın sorduğu soru hangisi daha hızlıdır...bununda cevabı gayet açık ne nettir ki oda Hyosung...her açılan başlığı Hyosung Honda kıyaslamasına getiriyosunuz...bırakın herkes istediğine binsin...zevkler ve renkler tartışılmazmış...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

L.SAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    bu iki motor neden bu kadar cok karşılaştırılıyor,model olarak gt250r daha gelişmiş kalite olarak bunu diyemem,eğer marka olarak karşılaştırırsanız size honda hornet250 derim hyocular hiç bişey diyemez

Motosikleti
    2006 fazer a
    baygınlık veren bi konu bu artık
    sorunun cevabı hyosung daha hızlıdır.

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Honda hayat onda, hyosung hız onda
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

İyi de başlık şu: Honda CBF 250 vs Hyosung GT 250 bu bir karşılaştırma başlığı değilse ne?
    Ben bu tip karşılaştırmayları çok gereksiz buluyorum ama başlıkta direkt karşılaştırma amaçlı gibi duruyor enteresan.

Motorunuzu düzgün kullanın, düzgün bakın. Sorunların bir çoğu kullanıcı ve servis hatası gibi duruyor benim buradan anladığım kadarıyla.

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Başlıklar birleştirilmiştir..

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    Alıntı orcunmavis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    syrıana
    cbf250 sana daha güzel görünebilir kuzgun a da yavrusu kartal görünürmüş. zevk meselesi diyelim.
    5 dk ısıtma meselesini de cbf in sahibi söyledi. cbf 150 de de aynı dert var bunu kullandığım 6 ay boyunca ben de yaşadım.ve cbf 150 şu an kiracım da olduğu için sabah bereber çıkacağımız zaman o nun benden 3-5 dk önce marşa basması gerekiyor.cbf 150 yi de sıfır almıştım ama senin de dediğin gibi belki o da arızalıdır.
    sonra senin grenajla şişirilmiş zavallı dediğin comet gerektiğinde seni yolda geçiyor sonra ilerde kenera çekip bekliyor ve ardından tekrar gelip yanından geçiyor peki bu arada sen ne yapıyorsun. eminim içinden şöyle diyeceksin
    -bu iş cbf250 ile olmayacak cbf 500 alayım o zaman görüşüğrüz.
    ayrıca her iki motor u da kullananların görüşleri de var forum da cbf üstün diyen gördün mü ?
    o kadar yazmışsın ama yazdıklarının için de cbf in üstünlüğünü gösteren hiç bişey yok.sadece yazdıklarım sana biraz dokunmuş ve honda fanatikliği yapmışsın o kadar.
    bak benim motorum şu an 20000 km de..ve tık ses yokk...sen de 20000 km ye gel o zaman görüşelim arkadaşım...
    As The Years Go Passing By...

byusn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar bu konu yoruma dönmüşken bende bir Honda CBX 250 kullanıcısı olarak her iki motoruda denedim hızda hyo ama gerçekten şu yedek parça işinide düşünün çünkü yıldırıyorlar insanı servisle,r hondada böyle bir sorun yok. siparişi veriyorsun yurt dışından geliyorsa 15 günde ellerinde (Türkiyede) mevcutsa 7 günde serviste mevcutsa hemen alabiliyorsun olay bu olmalı bencede. Hondada motosikletin üstünden inmeden 700 km yaptım bir günde bir gün sonrada geri dönüş yani 1400 km. hala anahtar değmedi ve değecek gibide durmuyor.

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Önce ikisininde teknoloji geçmişine bakacaksın. Ar-ge ye aktardıkları paraya. 100 000 km yi geçmiş kullanıcı sayılarına. Yedek parça temin sürelerine. Yoksa hangisinin hızlı gittiğine bizim mahallenin çocuklarıda aldanıyo...
    Hız tutku olmamalı...

Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti, belirteyim dedim.Bu Hyosung'ta arkada seyahat edenlerin durumu nasıl olacak acaba?Bana pek rahat gibi durmuyor.Bir de pek kimse yine değinmemiş.Honda'nın torku daha yüksek.Bunun anlamı nedir?Şehir içinde veya ara hızlanmalarda torku yüksek makina her zaman avantajdır.

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    marka çatışması elbetteki hep söz konusudur. ama hangisinin iyi olduğu kişiden kişiye deişir. sadece göz zevki bile ürün seçmeye yetebilir ( motosiklete kısıtlamıyorum ) performansı da yeterli ise, hyosung almış adama aa adama bak nası kötü seçim yapmış diyemezsin. yada honda alana adama bak sırf marka diye motor seçiyo da diyemezsin. çünkü adam belki sadece hondaya binmek istiyodur.

kalite olarak dünya endüstrisi teknoloji olarak çok ilerledi. yani kalitesiz bile olsa belirli bir kalite prosedürüne sahip firma verdiğiniz paranın hakkını veren ürünler zaten üretiyor. iki motoru da denemeden şu yada bu demek saçma olur.
    adam var keyifli keyifli rahat sürmek ister. adam var, motor kıcına bata bata da gitse racing havasını tatmak ister.

bir izleyici olarak ziyaretçi olarak hyosun gt 250 azdaha kat 250R.parça yakıt dayanıklılık göz önünde bulundur karar wer (hyosung) :D

Motosikleti
    tabanvay
    Alıntı dr.i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce ikisininde teknoloji geçmişine bakacaksın. Ar-ge ye aktardıkları paraya. 100 000 km yi geçmiş kullanıcı sayılarına. Yedek parça temin sürelerine. Yoksa hangisinin hızlı gittiğine bizim mahallenin çocuklarıda aldanıyo...

tamm hangisinin hızlı gittiği yanlış bi kıyaslama olur..

ama senin değin gibi olursa piyasaya yeni gren her motor dandiktir.. oluyo..

gt250 nin rakiplerinden daha üstün dolduğu ortada bi denemelisin .. çok daha agresif bi motor gücünüde twin motordan alıyo..

Motosikleti
    -
    walla Honda kardeşim......

23. sayfa BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler