bence honda tabiki yıllarıun tecrübesi var..
bence honda tabiki yıllarıun tecrübesi var..
fırsatım olsa hyosung u denemek isterdim. eğer fiyatı hala aynıysa çok iyi bir seçenek bence ;)
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Maalesef zam geldi. http://www.globalmotor.com.tr/urunde...102&product=38
Kim bilir imkan olsun alalım diye umutla ayları sayarken daha kaç zam göğüslicez
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
gt250 nin fiyatı Fiyat : 7.550 YTL olmuş. Şahsen ben cbf250 nin de gt250 nin de sıfırını almam bu fiyatlara.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Motor markasında Honda dan şaşmıcan gözünü kapa al şekile bakarsan işin çook
Eminim bir çok arkadaş tabiki honda diyecektir fakat ben hyosung diyorum sizlerin düşüncesi nedir ?
bir honda binicisiyim ama tabikide hyosung bence ybr 250 - cbf 250 ikiside hyosung un eline su dökemez
Ben 5 gün önce GT250R aldım.5 gündür, GT250R kullanan birisi olarak şöyle söyleyeyim, şuanki aklımla asla CBF250 veya YBR250 almam...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
cbf 250 nin hyosung dan daha iyi olduğu bir yönü söyleyebilecek varmı?
Teşekkür ederim,sağol.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
hayırlı olsun eski bir hyosung sahibi olarak süper karar derim
derya_motor neden sattın acaba 250 lık mıydı bıde yanı sorun cıkartmıslıgı varmıydı bende dusunuyorumda
dayanıklılık ve sağlamlık... + servis olarak arkasında Honda gibi bir firmanın olması daha az yakması...ikinci elinin şahin araba gibi olması gibi durumları sıralayabiliriz sanırım...bide üstüne ek olarak GT250 gibi herbi tarafından acayip acayip seslerin gelmemesinide ekleyebiliriz...(hyosung fan clup kullanıcılarının yorumları)
+ olarak aynı zamanda 2 modelinde kıyaslandığı bi başlık halihazırda mevcut...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
honda cbr 600 rr aldım onun için yoksa motor bırak problem çıkarmayı tık demedi demezde 250 cc motorların bence en iyisi sakın şaşma hyosungdan
Bende o kadar parayı, CBF250 veya YBR250'ye verseydim,(Bu makinalar Hyosung comet 250'den daha pahalıdır) Bende, ''en iyisi bunlar,bunlar japon Hyosung kore v.s. v.s. v.s. diyerek giderdi bu mevzu...
Tabii ki GT 250 bu da soru mu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)