Bu sitede muhtelif alanlarda soylendi: GT250R, 170 civarı bir hız yapıyor.
-turgut
Bu sitede muhtelif alanlarda soylendi: GT250R, 170 civarı bir hız yapıyor.
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
ozur dileyrek bu hizi motoru upgrade ettikten sonrami yoksa normaldemi yapiyo
imzam yok parmak bassam olurmu
kabuto
gt 250 comet videosuda var hiç red line a girmeden 160 km/h yapıyor..170 gördüm diye iddaa edenlerde var
bu motorun grenajlı olanı yani senin sorduğun ..gt250r ise 170 yapıyo onlada 180 gördüğünü idaa eden üyelerimiz var .. upgrade dediğin zannedersem modifikasyon ..hiç bir modifikasyon olmadan yapılan son hızlar bunlardır ..ama her iki modelde bu son hızlarda sabit hızla uzun yol almaz..bu hızlar 1-2 dakikalığına zorlanabilecek hızlardır..sonuçta bu motor 4 zamnlı bir 250 cc ve tüm emsallerinden hızlı..umarım tatmin olmuşsundur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Arabadan misal konuşuyorum bence koreliler japonları kalite konusunda yakaladı ( bende 1998 model hyundai araba var oldukça iyi hiç başımı ağrıtmadı bunca senedir ) Benim gönlümde biraz hysoung dan yana gt 250 de motor sanki 500 cc gibi görünüyor ve gücüde iyi. Kullananlarda memnun.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
arkadaşlar henüz motorum yok ama almayı düşünüyorum.bir şey soracağım bu comete cam siperlik takılıyormu acaba ben uzun yolda kullanmayı düşünüyorum (günlük 150 km)
ben de aldığım zaman(inşallah)
yalnızca bi ön grenaj yapmayı düşünüyorum
[RIGHT][B][I][SIZE="2"][COLOR="Silver"]..[COLOR="Gray"]::[COLOR="DimGray"]TO[COLOR="Black"]L[COLOR="DimGray"]GA[COLOR="Gray"]::[COLOR="Silver"]..[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/B][/RIGHT]
Ne Arabadan nede motordan kıyasla kesinlikle kore kalitede japon ayarında değildir hem otomobil ürünlerinde bir hyundainin ve hondanın kalite farkı bariz ortadadır elektronikte samsung ve sony ninde kalite farkı bariz ortadadır motosikletlerdede hyosung ve hondanın kalitesnin kıyslamakta yanlıştır ikisinin kaliteleri cok net bişekilde ortadadır kore malları cinlilerin üstünde japonların altında kalitede mallar üretmektedirler.Hyosung markasını cinlilerle kıyaslayamayız motorları hem güçlü hem gösterişli ama kıyasladığınız comet;cbf kadar kesinlikle güvenilir ve kaliteli değildir unutmayınki herşey görüntü değildir aldığınız ürün servis desteği olan bişekilde ve uzun yıllar kullanmak için alınmıştır.Hyosung sırf görüntü için alınacaksa unutmayınki CBF de honda markası taşıyan bi üründür comet nasıl daha iri ve size göre karizmatikse CBF ninde markası cok daha karizmatik ve ünlüdür tabiki bunlar gerekce değildir ama bi motoru sadece biraz güç farkı ve görüntü olarak kıyaslayanlar için durum böyledir hyosungun güç ve cüsse farkını CBF honda markasıyla zaten kapatıyor..Saygılar
yaw bosverin kore japon al bi china li keyfine bak![]()
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
selamlar arkadaşllar bende 1 aya kadar cbf 250 alacağım ama hatırlatmak istedim
cbf 250 japonyada değil brezilyada üretiliyor
2.cisi de hava soğutmalı yazsada kanallarda yağ geçip motoru soğutuyor
teşekkürler
Stavros fm Istanbul
Bunu hemen Honda ya bildirelim, demek ki gözden kaçırmışlar2.cisi de hava soğutmalı yazsada kanallarda yağ geçip motoru soğutuyor![]()
Stavro içden yanmalı her motorun iç kısmında yağ hareketlidir ve dolaşır. Ama yağ soğutmalı olması için bu dolaşan sıcak yağı dışarı alıp bir radyatörde soğutman gerekir yağ soğutma diyebilmen için.![]()
Yapmaz merak etme, gerekli görülseydi Honda mühendisleri soğutma sistemi takarlardı![]()
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)