1997 model bir DR 800 Big alma arefesindeyim. Daha önce kullanmış veya hala kullananlardan yorumları alabilir miyim?
1997 model bir DR 800 Big alma arefesindeyim. Daha önce kullanmış veya hala kullananlardan yorumları alabilir miyim?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
aynı istek bende de var. ne yapsam. kullanan arkadaşlar var mı acep.
benimde bazen canim bunda(suzuki dr 650) cekiyor ama, bakalim neolcak
97 model biraz eski değilmi ?,motor parasından fazla masraf parası çıkarmasın ?
Dün 2 tane adamla karşılaştım,Londrada Güney afrikaya 2 tane 98 model klr 650 kawasaki ile yolculuk ediyorlar,tanıştık,yardım ettik,kalacak yer,yemek,motorlarının bakımını yaptık,görsel olarak çok iç açıcı olmasada ciğeri hala sağlamdı düşünün karda,kışta,çölde,düşe kalka kullanıyor adamlar bizim gibi su görünce 1 mevsim yatırmıyorlar motorlarını.
Demem o ki geçmişini biliyorsanız bu makinalar yüksek modelli küçük cc motorları 3-4 kez öldürecek sağlamlığa sahip.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Hocam ben bende 95 model bir makinaya sahibim ama benim motorumun sevdiğim en büyük özelliği tamamen mekanik olması parçaları bulup kendim sök tak işlerini yapabiliyorum buda tamamen mekanik ise ve elinizden geliyorsa kaçırmayın.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
yani r 80 ni bende severim ama aynı ikilem big 800 de de var. önceki sahibi ne kadar kurcaladı yada hakkını vererek mi kurcaladı. ? temizi nasıl belli olacak. geçenlerde r80 baktım sağ silindiri sibop ayarı istiyor. iyide bu meretin silindirleri farklı zamanda mı ayarlanıyor. solu ayarlanırken sağı neden elletme din yok ayardan sonra bozulduysa git yaptır.
suzukilerde de tutturmuşlar marşı bozuk yaptırmaya vaktım olmadı. insan motosiklet almaya korkuyor.
benim motorun sibop ayarı biraz kaçıktı dün gece evimin önünde yaptım şimdi aklım rahat en azından.
nereden nasıl motor alsak ?
hade gazlayın beni
bir arkadaşımda 96 modeli vardı hatta istanbul içinde bende bir kaç kez kullandım.
çok sorunlu bir motordu çok kurcalandığı için bir türlü ayar tutmuyordu. aslında muaazzam motorlar ama ilk kocaları genelde yapacağını yapmış oluyor.
tek silindirli en büyük hacime sahip motordur. çok keyiflidir.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Ne tork vardır onda beyaa
Bende geçen sene bir çılgınlık yapmış Honda SLR 650 almıştım 98 model. Hiç de pişman olmadım. Yağ yakmaya başladı, gittim benim mahalle tamircisinde birlikte dağıttık, segmanlar gitmiş değiştirelim dedi. Honda servisini aradım, 1.5 ay içinde temin ederiz dedi. Alamanya'dan remzi_39 abime söyledim. Pazartesi gider sorarım dedi. Benden 5 kuruş almadan parasını ödedi siparişi verdi, perşembe teslim aldı. Bir dahaki hafta babası Türkiye'ye gelirken getirdi. Sevgilerimi şeyediyorum burdan tekrar kendilerine
Velhasıl kelam, dünya küçüldü, çok fazla kurcalanmadıysa, remzi abi gibi sağlam abileriniz varsa alınır da binilirde.
Dip not : Segmanlar kaç Euroydu hatırlamıyorum, sanırım 70 küsür falandı. Benim tamirciye de 100 lira işçilik + bir kaç bira ile halletmiştik.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bende yeni aldığım ve alındığı günkü gibi yepyeni garajda muhafaza edilmiş SUZUKI DR 800 BIG (S) Modeli var .Üzerinde Bob Marley resmi çizilmiş bu çizim için eski sahibi 1000 TL. ödemiş. Çok bakımlı ve tüm fonksiyonları çalışıyor.Mavi renkli. Ben bu işe yeni başlayacağımdan 800 benim için fazla biraz da paraya ihtiyacım olduğundan üzerine para alabileceğim motosikletlerle takas kabul edebilirim. Araba, cep telefonu vb. de işime yarar. Fark için kredi kartına taksit imkanı da sağlarım . Takaslı 12500 Tümü nakit 11000 e kadar inebilirim . İlan henüz vermedim fakat vereceğim Motosiklet şu an için ÇANAKKALE'DEDİR. Buraya yeni üye oldum nasıl irtibat kurabiliriz mail adresi yazabilir miyiz bilgi verirseniz sevinirim . Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)