mondial 151rs mi yoksa ramzey 125 scooter mı alsam?
Reklamlar
-
ben motoru alalı 1 yılı geçti.Gerçi motoru aldıkdan sonra pek siteye giremedim modnial 151rs aldım ufak tefek problemler çıkarttı ama hiç yolda bırakmadı beni bu arada motordan memnun olugumuda söylemem gerek. çıkarttıgı problemler gelirsek: benzin musluğu arıza yaptı ve depo daki bütün benzin kartelin içine dolmus ve doldukdan sonra depoda kalan benzinler tahliyeden yere akmış dı. kilometre yanlıs gösterdigi için garantiden deyisti fakat yine yanlıs gösteriyor, eksoz un perçinleri döküldü garantiden deyisti fakat eskisinden kötü oldu. bu motorun en sevmedigim yönü eksoz un perçinlerinin atması...
Reklamlar
-
egzost perçinlerinin atması egsozt bağlantılarındaki vibrasyondan kaynaklanıyor egzost sabitleme kelepçelerinde boşluk olduğunda bozuk yollarda perçinleri kesiyor. perçin yerine çelik vidalar kullanan kişiler var eğe hoşuna giderse alyen vidalar ile perçinleri değiştir
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
11 Haziran 2007, 23:47
bence ramzey al saglam motor
-
02 Ağustos 2007, 00:16
arkadaşlar bendede ramzey war 10 000 i devirdim daha tık demedi hiç bi masrafı yok bakımları haricinde nasıl kullandın derseniz gitmediğim yol kalmadı benim motorla gittiğim yoldan arabayla zor gidersiniz mondiler dökülüyo...
-
08 Ağustos 2007, 01:57
yaa bırakın asyayı ramzeyı çinlilerin en kalıtelısı mondıal;)
-
13 Aralık 2007, 21:25
BenDE ramzey 125cc kullanıcısıyım... Cokta Memnunum Bakımını yaptıktan sonra Her ikiside aynı Şey ..
[B][/B][CENTER]:queen:[B]MoToRumu SeviYoRum[/B][/CENTER]
-
13 Aralık 2007, 21:45
oulcan adlı üyeden alıntı
yaa bırakın asyayı ramzeyı çinlilerin en kalıtelısı mondıal;)
ben arkadaşa katılıyorum bence rs alma mondial hs yi düşün bana gore hem tipi daha guzel ve bildigim kadarıyla digerlerinden beygiri biraz fazla
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
29 Ağustos 2008, 13:47
a
arkadasşar şaçma polemiklere girmeyelim birisi diyor arkadasımın mondisi döküldü ne bilecez senin arkadasın nasıl kullandı motoru
ona kalırsa benim arkadasımn honda dylan var yüzüne bakanın 40 yıllık nasibi kesiliyo bunlar bir ölçü değil yorumlarımıza dikkat edellim
Ha bu arada mondial daha iii bildiğim kadarıyla ramzayin arka kampana ama mondial disk fren şonuç olarak mondial 151 rs
-
31 Ağustos 2008, 22:40
Ne saçma bi muabbetmiş görüyomusunuz....
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
-
bana sorulursa ramzey derim.
-
arkadaşlar ikiside aynı hemen hemen ama ramzey bence çünkü yakıtı daha az 125 cc olduğu için hız açısından 151 rs daha hızlı ama motorların sesini dinlerseniz ramzeyinkini hemen anlarsınız
-
selam 2.5 yıllık ramzey 125 kullanıcısı olarak sukadarını solıyım alayına ısyan olumune ramzey mondıalle kıyasladıgın zaman saglamlık bakımından baya fark var benım bu motoru kullandıgım sartlarda bı mondıalı kullansaydım 2.5 senede sanırım 3 üncü yada dorduncu motorumu almıs olurdum bukadar solıyım ama 150 zatlarada hastayım cok kıyak gorunusu var
darksvs58 adlı üyeden alıntı
arkadasşar şaçma polemiklere girmeyelim birisi diyor arkadasımın mondisi döküldü ne bilecez senin arkadasın nasıl kullandı motoru
ona kalırsa benim arkadasımn honda dylan var yüzüne bakanın 40 yıllık nasibi kesiliyo bunlar bir ölçü değil yorumlarımıza dikkat edellim
Ha bu arada mondial daha iii bildiğim kadarıyla ramzayin arka kampana ama mondial disk fren şonuç olarak mondial 151 rs
yuhahahaha kıyaslamaya bak yaf ramzeyın arka fren kampanamıs mondıalın dıskmıs arkadasım omrunde ramzeye bınmedıgın bellı oluyo kusura bakma ama mondıalde salamlık bakımından hıc bısı yok cevremde kullannalarda var memnun olanı daha dorudurust duymadım
-
-
kocaman çok büyük hata yaparsın mondi almakla .mondi 5 para etmez.dökülür.
-
bence ramzey daha iyi hem yakıt az hem kaliteli hemde yerli sermaye!
-
s_c_t adlı üyeden alıntı
bence ramzey daha iyi hem yakıt az hem kaliteli hemde yerli sermaye!
hacı konu 2006 da açılmış sende iyi cevap vermişsin bravo
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
-
tabaki 151rs benım var 120-130 arası gıdıyor )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler