smoke sen bence motordan anlamıyorsun...neyse devir saati ramzeydede war bu bir artıysa takıl kafana göre.. haa ama dersen ki 1 sene sonra altımda dagılsın motor al 151 rs göriym ben senı
smoke sen bence motordan anlamıyorsun...neyse devir saati ramzeydede war bu bir artıysa takıl kafana göre.. haa ama dersen ki 1 sene sonra altımda dagılsın motor al 151 rs göriym ben senı
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
bende sevdim tipini as 150t 19 a nın. resimleri asyamotor.com da olması lazım ama
ark bakın bence ramzey cok süper motor bendede var mondiallerde ilk ay bişey olmuo ama 2. ay ses baya cogalıo en ii si ramzet valla bende oldugu için degil yaff
:D alırsan mondial olursun böle hal)
kardes ucuz motor alacak kadar zangın degılım dıyorsan gıt ramzey al.yıllık deıl omurluk olur...
MT ANTALYA
erfer doğru söylüyorsun arkadaş. bence ramzey mondiden uzak dur
www.akbulutotomotiv.com her iki firmanındaa bayiisiyiz bekleriz siz yeterki karar verin her iki modeldede m.t üyelerine %5 indirim anında bizde
mondial 150 RE almak istiyorum ama karar veremedim siz ne dersiniz arkadaşlar veya sizlerin önereceği motor varmı bana göre
birde bence monmdial çünkü ehliyetimiş ramzey 125 te aldım ramzeyde güzel motor ama mondial kadar değil ayrıca ramzey alacaksanız 2 yılda 1 ramzey parası daha harcarsın arkadaşım harcadı ona göre ama eğer biraz paran varsa honda activa al derin,m
Bence mondial 151 lik al daha hızlı bence;)
31/03/2007 tarıhıne kadar m.t üyelerine olana%5 kampanyamız devam ediyor ayrıyeten 6 ay 0 komısyon imkanıda vardır
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
mondial 151 rs model scooterlar normal 150cc scooterlardan silindir çapı ve pistonları birazdaha büyük 2 yada 3 milim olacaktı yani daha iyi performans veriyor
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Neden insanlar bilmedikleri konuda konuşur? Amaç nedir? Ahkam kesmek mi yoksa hakikaten insanları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek mi? Arkadaşlar, bilmediğiniz konularda konuşmayın. Benim iki Ramzeyim var ve bir yıldır toplam 9000 km yol yaptım. Sizin hesaba göre "eğer bir Ramzey için 2 yılda bir Ramzey parası harcanacaksa" benim iki ramzey için bir yılda bir Ramzey parası harcamam lazım!!! Siz ve sizin gibi önyargılı Japon dostları belki üzülecek ama ben sadece benzin parası harcadım çok şükür.
Ama şunu kabul ederim, arkadaşınız motora binmeyi ve binerken gereğini yapmayı bilmediği için motoru haşat etmiş olabilir. Lütfen bilgi verirken insanları yanıltmayın. Selamlar.
bencede cok sacma polemıklere gırılıyor yok ramzey ım benım kalıtelı arakadaısmın mondıalı dokulluyor...ıyıde senın arkdasın nasıl kulanmıs bız nerden bılıcez
bu arada arkadaslar kac aylık baslıkı hortlatmısnız
hiç biri ikiside birbirinden dandik!!!!!!
amam amanramzeyden uzak dur arkadasımda var 125 lıkvar 4 aydır parca beklıyor aman dıım ramzeyden uzak dur
scooter ıstıyorsan ılk once kymco ıkıncı olarak asya derım
arkadaşlar İstanbul'dan Mondıal 151 RS veya 150 HS satacak arkadaşlar korhanozcan333@hotmail.com dan bana ulaşmaları rica olunur.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
kardeşim biraz alakasız olacak amam sağlam ve seri olsun diyosan kymko agility al bak keyfine;) çinlerden uzak dur. scooter da bence en sağlamlardan biri
Hayırlı olsun kardeşim GÜle Güle kullan Allah kaza bela vermesin eniyisini yapmıssın ramzey iyi degil
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
daha aldın mı almadın mı motorunu bılmıyorum ama bn 151RS kullanıyorum su ana kadar memnunum dıyer motoru bılmıyorum ama sana mondıalı tawsıye edebılırım..
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)