Ducati Monster 696 vs Kawasaki Z750
Reklamlar
-
arkadaşlar,
bu iki motor benim naked sevgimi dindirebilecek bir yapıya sahipler ve fiyatları da birbirine çok yakın. motor konusunda çok fazla bir bilgim olmamasına karşın, ducatinin 80 beygirlik bir tork canavarı z750'nin 107 beygirlik bir canavar olduğunu gözlemledim. söylediğim gibi çok fazla bir bilgiye sahip değilim. sonuçta ikisi de vergi açısından ülkemize göre avantajlı değiller. bu yüzden çok fazla bir seçeneğim yok. iki motor arasında bilgisi olan artılarını ve eksilerini bilen arkadaşların beni bilgilendirmeleri rica olunur. şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Kawasakinin Rüzgar Sorunbu Var diyecek Olan Arkadşlar Çıkabilir şimdi ama sen onlara aldanma
Altın elbiseli adamın Vidosunu dinla o sana herşeyi anlatır Şehir İçi Ve dışı mahalle arası yapılmış Olan bir motor Oyüzden İnsana Rüzgar Vuruyor ki Hızlı gitmesin Diye Orataya Kötü sonuçların Çıkmaması İçin
Ama sadece kawasakide değil Tüm Nakedlerde var hemen hemen Birazdan Link Yollayacağım
15.ci Dakikayı açç Ve iyi izle
http://www.youtube.com/watch?v=TiUtB...eature=related
Ve Yanılmıyorsam Bu eski Kasa Yenisi daha güzel
-
Fazla bilgim yok diyorsun ama Ducati inceliyorsun Aslında ikiside Ülkemizde sıkıntılı motorlar. Ducati başlı başına bi mesele zaten, ikinci el sıkıntısndan tutta yedek parca konusuna kadar (temini hakkında bilgim yok ama fiyatları baya uçuk) kawasaki icinde durum pek parlak değil aslında. Vergi meselesi ikisindede aynı 650cc üzeri olduğu icin 1000 liklerle aynı vergi ödeniyor. Ducati cift, z750 4 silindirli. Hangi ses hoşuna gidiyorsa ona yönelt kendini. Benim tercihim z750 olurdu, imkanımı zorlarsam z1000 olurdu
-
tşk eren, altın elbiseli adamın hayranıydım zaten. bu videosunu izlememiştim iyi oldu. 2012 modeller henüz gelmemiş. bu hafta sonu gelir diyorlar. bekleyip inceledikten sonra almak daha mantıklı. z750 r serisi abs olana bakıyorum. abs'siz ile arasında 500€ fark var.
TanImsIz; fazla bilgisi olmayan ducati'ye neden bakamaz anlamadım doğrusu. 600 cc naked grubunda ki motorları biraz inceledim ve gözüme hoş gelenler bu ikisi. fiyatları da aynı olunca listeye ekledim.
şimdi ki adımım bu ikisini yerinde inceledikten sonra, bilgili arkadaşlardan alacağım bilgiler sayesinde son kararı vermek. birde fuarı beklemenin faydası olur mu acaba?
-
Şehir içi ağırlıklı kullanılıcaksa kesinlikle Monster derim.Gerek şehir içi gerekse uzun yolda kullanıcam hemde performans istiyorum diyorsan yine Monster derim.
-
Sınırlarını Zorlaya Bilirsen Z1000SX al biraz iriyarı ama çok hoşş duruyor
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Sınırlarını Zorlaya Bilirsen Z1000SX al biraz iriyarı ama çok hoşş duruyor
Aynen katılıyorum tipi şahane!!
-
z1000 hakkında kesinlikle size katılıyorum ama sınırlarımı o kadar zorlayamam. sınırlarım zorlanmış durumda ducati'nin şekli çok hoşuma gidiyor ama z750r nin gerek piyasası gerek büyüklüğü 110hb de cabası beni cezbeden unsurların başında geliyor. ama ikisini de incelemedim. genelde ducati için 2.el ve servis sıkıntısı çok fazla olur diyorlar.
-
z 750 nin ikinci elinin iyi oldugunu nerden çıkardın? türkiyede honda harici tüm motorlar parça tedarikinde zorlanır.Kaza yapmadığın sürece iki motordada parça ihtiyacı duymazsın sarf malzeme türkiyede mevcut (zincir dişli fren balatası yag filtresi hava filtresi buji vs..) Ben bi 696 kullanıcısıyım tasarım olarak tüm italyan motorlarına bayılıyorum ..Aşıksan ducati al sadece motor istiyosan istedini al. Beygir merakın varsa ducati alma tork canavarıdır kendisi.
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
görüşlerini bildiren arkadaşlara teşekkür ediyorum. iki motoruda uzun uzun inceledim. ama en son kawa bayisindeki arkadaş'da ducati almamı tavsiye edince ona yöneldim. ve kararımı sonlandırdım. kısmetse bu hafta motorumu alırım.
yalnız, neden burada bir ducati grubu yok, anlamadım doğrusu o_0
-
otherworld adlı üyeden alıntı
görüşlerini bildiren arkadaşlara teşekkür ediyorum. iki motoruda uzun uzun inceledim. ama en son kawa bayisindeki arkadaş'da ducati almamı tavsiye edince ona yöneldim. ve kararımı sonlandırdım. kısmetse bu hafta motorumu alırım.
yalnız, neden burada bir ducati grubu yok, anlamadım doğrusu o_0
türkiyedeki tüm kullanıcılar bir grup oluşturmuyo burda daha da zor
-
bu motorları bırbırı ıle kıyaslayamaasın kardes,kıyaslaman ıcın aynı segmentte olması lazım...bırı ıtalyan bırı japon,bırı 2, bırı 4 sılındır...
ama ıyı etmıssın ducatı tarz sahıbı ınsanların bınecegı motor,kawa apachı motoru bence...
ducatı ıtalyanların ferrarısıdır...cok ıyı etmıssın
-
Motorcular birbirlerine selam vermekten aciz!Sen kalkıp bir grup oluşturmaktan bahsediyorsun
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)