Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangisi?

Katılımcı sayısı
11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 2011 Kanuni GT250R

6 54.55%
  • 2011 Yamaha YZF R125

1 9.09%
  • 2012 Honda CBR 125

4 36.36%

Soru : İlk Motosiklet Seçimi ve Rodajın Motosiklet Hayatındaki Önemi Nedir?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar herkese iyi pazarlar.. Sizlere bi kaç sorum olacak cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
    bu yaza doğru bir motosiklet almayı planlıyorum. cbr 125 - yzf r125 ve gt250r arasında tercih yapıcam.
    yzf r125 ve gt250r 0km'leri 10.000 TL civarı fakat ilan sitelerinde 2011 model 1500-3000 km arası birçok makina (bir çok diyorum çünkü bir iki tane değil) 7000-8000 TL arası satılmakta. sözde kazalı olmayan bu motorlardan birini alırsak 2000 TL den fazla kâra geçmiş olucaz. şimdi arkadaşlar :
    1) Bu motorlarda görünen çizik veya kaza yoksa bu kadar indirimin sebebi kötü rodaj olabilirmi?
    2) Acemi ellerde yapılmış bir rodaj makinanın ilerki hayatını ne kadar etkileyebilir? Kâra geçicez derken hepten zarara uğramayalım
    3) 0km cbr 125 yerine 1.000 TL daha verip yzf r125 almak ne kadar mantıklı? fren diskleri falan brembo sanırsam ama sırf bu yüzden aradaki farka değermi? servis ve parça fiyatları ne durumda?(kabataslak)

4) Şimdi sorucam ilk kullanıcı için gt250r yzf r125'ten mantıklımıdır?
    tabi şimdi mutlaka atlıyacaktır biri 125lik diğeri 250 karşılaştırılırmı hebele hübele diye. yahu 600lük makina ile karşılaştırmıyoruzki gt250r ile başlayanda binlerce kişi var. gerçi yzf alınırsa maksimum 1 sene yetecek gibi görünüyor okuduğum yorumlardan, ama herşey güç değil kullanım zevki aradaki 15bg'lik farka değermi sizce. çünkü yine birçok kişi gt250r virajlarda sıkıntı diye bahsetmiş.
    dipnot : öğrenciyim cevaplar ve tavsiyeler için tekrardan teşekkürler..

Özet geçecek olursak her kuşun eti yenmez :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    Ben 125 lik çinliyi rodaj dalgasına pert ettim..aman 0 km al..kitapçığa harfiyen uy..
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

Motosikleti
    Seger 125- 16 Ybrlerin Bir no'lu düşmanı ;)
    Gorunus, hız, guc dıyosan gt250r.
    Sağlamlık dıyosan cbr125
    Artık japon olmayan yzf'yı bence sıralamadan cıkar.. 125lık makınaya o ıskelet cok fazla.. Yınede sen bılırsın.. Kanunıyı de bosa sayma gt250R modelı cok ıyıdır..
    [B]Her motorcu birgün asfaltı tadacaktır [/B]:wiinkk:
    Ne manita ayrılığı ne de kavgası, hiç biri şanzıman indirme kadar yakmıyor canımı :cherry:
    [B][I]İletişim= http://www.facebook.com/Down.Corporation[/I][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    yamaha niye bütün motorlarını eşdeğerlerinden pahalı satıyor acaba ?

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    hyosung gt250r tek kelimeyle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)