CB 600 F Hornet iyidir hacı ...
CB 600 F Hornet iyidir hacı ...
FOR THE HORDE...
İlk 3 ü arasında seç onun disinda crosrunner değişik bisey gerisi barbunya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71021018/detay
Bak bu alınabilir sanki...
FOR THE HORDE...
Yok be abi, ben Mondial'i bile severim. Gözlerimi onunla açtım, unutmam.
Yemek masası mı çalışma masası mı onu da söyle bari...
Ahh Agusta vah Agusta...
Gayet mantıklı bir öneri. Yalnız nerede yapılır bu işler hiç bilmem.
Beyaz bir Fazer 8 bana da mantıklı geliyor. Yalnız olur da Fazer 8 alırsam, keşke Triumph ya da Agusta alsaymışım demekten korkuyorum.
Fazla gelebilir abi, lakin kalan paramla çok uzun soluklu yolculuklar düşünüyorum. Hem F4 sevmediğim bir motosiklet...
Xj6'yı, uygun fiyatından ötürü seviyorum. Aslında XJ6 alırsam aradaki rakamsal farkla 25 bin km'lik yol parası direkt fazlalık.
Hmm, bak daha da karıştı kafam.
Bilemiyorum Şeçkin, cidden...
Eyvallah abi. Yalnız CrossRunner'ın ikinci eli yok, sıfırları da biraz haddinden fazla pahalı.
Beyaz istiyorum.
www.motorumla.net
Eee paranmi var derdin var arkadas . benim kafam öyle rahatki
Cidden yahu, Mondial alacağım vakit hiç detaya bile girmeden gidip almıştım. Ne Honda'ya baktım ne de Yamaha'ya.
www.motorumla.net
Hep triumph,hep agusta..beni aşar bu konu usta..
benden pas !
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Bak bu kıyağımı unutma .
Al bi Moto guzzi breva750 keyfine bak .
Şahsen bir sonraki motorum olucak . Temiz bisey al bende senden alırım satışta zorlanmazsin
Fiyatlarida gayet makul seviyelerde .
Fikir süper. İşin içine Moto Guzzi de girerse uzun zamandır favorilerimde olan şu ilan nasıl: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5866075/detay/
Yalnız ben 2010 öncesi bir motor istemiyorum. Üç beş daha pahalı olsun ama yeni olsun istiyorum.
www.motorumla.net
agusta brutale nin 675 cc modeli çıktı tam bir tasarım harikası türkiyeye geldiyse yada getiriyorlarsa onu da incele derim, tasarımı kusursuza yakın olmuş.
Mv agusta brutale 675
yazdıklarının içindeyse fiyatını da hesaba katarak monster derdim, brutale kadar pahalı değil ama bir ducati ve çizgileri harika.
valla temizse, kaçırma! çok güzel motosiklet...
kalitesi, markası herşeyi belli ve çok özel karakteristik bir yapısı var, fiyatıda bedava.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
brutale 675-3 silindirli modeli 16 bin eurolarda TR fiyatı...
şubatta geliyor son çıkan modeller, kısmetse nisan-haziran ayları aralığında
bende motosikleti yenilemeyi düşünüyorum...
Aprilia shiver ve Aprilia Dorsadura, Bunlarda sonradan aklıma geldi. İtalyanlar motosiklet tasarımı işini biliyor.
675'lik Agusta gelmedi diye biliyorum. Zaten sıfırları çok pahalı oluyor, şöyle az kullanılmış hemen satılığa çıkarılmışını bulsam mükemmel olurdu. Sele rengine bayılıyorum, bir sele bu kadar güzel yapılabilirdi...
glock, varsın 3 silindirin ustalığı zor olsun. Ben bayılıyorum 3 silindirlere...
Shiver 750'de güzelde, işte 2 silindir. 2 silindirde kafamda sadece Monster var.
www.motorumla.net
bence şubatı bekle, hatta mart gibi fuarda gez dolaş fikir edin teker teker incele, liste çıkar bir güzel
sonrada didiklemeye başla zarf at satış danışmanlarıyla flört et ilgi-alakalarını ölç biç hoşuna giden sempatik gelen vs...
beğendiğine odaklan.
Gayet mantıklı. Zaten fuara kadar fiyat çıtasını yükseltebilirim.
www.motorumla.net
bütçe ne kadar? sormamda sakınca yoksa??? azami kaça çıkabilirsin?
Dostum seni biraz tanıyorsam bütçede müsait ve kafana yatan olursa
Ducati Monster 696
Triumph Street Triple
MV Agusta Brutale 989R
Bunlar senin tarzın.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
bu arada fiyatı yanlış yazmışım brutale 675 in fiyatı: 14.900 euro
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67289943/detay bak mesela böyle birşey var... fakat 989r yi napıcaksın yok ki piyasada varsa da boşver.
20-25 bin arası düşünüyorum. Daha fazla açılırsam anca caddeye gidip gelirim bir anlamı kalmaz. Benim niyetim uzun soluklu geziler, vakitten yana hiç sıkıntım yok nasıl olsa.
Usta tanışmış mıydık, valla çıkaramadım? Yalnız tarzım aynen dediğin gibi.
İyiymiş valla, farlarına kurban.
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)