Arkadaşlar İnnova125 Anf mi yoksa beat mı?? Bu motorlar özellikle innova nasıldır. Lütfen yardım....
Arkadaşlar İnnova125 Anf mi yoksa beat mı?? Bu motorlar özellikle innova nasıldır. Lütfen yardım....
innova hondanın cup modelidir yaklaşık 1 ay önce discovery tarihteki en iyi motor hangisidir diye bir araştırma yapmıştı
honda cup modeli birinci seçildi ekonomik sağlam olması da en önemli özellikleri arasında idi. adamlar test sürüşünden önce şanzımandan yağı boşalttılar içine yanmış kızartma yğı koydular. motor banamısın demedi (oysa bir motora yapılabilecek en büyük eziyettir) kaldırımlara çıktılar her türlü eziyeti yaptılar en son 4 katlı bir binanın terasından motoru aşağı attılar tekerlekler falan yamuldu ama motor ısrarla çalışmaya devam etti...Ben 2004 te beat aldım 100 cc bir motor için çok kötü buldum amortisörleride berbattı 1500 km de sattım .ama forumda bu motoru çok beğenenler var (neyini beğeniyolar onuda merak etmiyo değilim) bence innova al .....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
İnnova ya gerçekten etkiledi beni sürüşü nasıldır acaba....
işimi görsün dayanıklı olsun innova
karamürsel sepeti gibi durmayalım zaten ben cüsseli adamım diyosan beat
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Mesajın tarihine bakın.........2 yıl olmuş......
innova derim arkadaş gercekten cok kaliteli bi motor dierine hiç benzemio
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
Arkadaş 2 yılda motorunu tercih etti belkide eskitti bile
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
acaba hangisini aldı ?merak ettim.buraya hiç yazmamış ya
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
innova aldı sattı eskitti araba aldı byjeoloji dostumuz.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)