Mondial 250 Mct Almalımıyım?
Reklamlar
-
Merhabalar temiz mondial 250mct buldum 3bin kmde ne önerirsiniz bundan önce 125cc kullanmıştım, bakımlarını kendim yapmaktayım debriyaj ömrü normal kullanılırsa nedir ne gibi sorunlar çıkarır bana bütün açıklamalarınızı detaylı bekliyorum. çok teşekkür ederim
Reklamlar
-
-
almamalısın dostum
çok fazla şikayet duyduğum bir makine yani :D
ama bakımlarını kendin yapabiliyorsanız elinizden ufak tefek de olsa iş geliyor demektir. sanırım buda sorunları baş ağrıtıcı yapmaktan kurtarır. ama sağlam makine almak gibisi yoktur.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
km den eminsen alabilirsin..
sorun çıkarırmı?? belki...
ama elinden iş geliyorsa sorun olmaz....
ben 10-15 bin kullandım.uzun yolda yaptım..far ampulünü zor patlattım...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
2500 lira fiyatı, para olsa bu makinayı almayı düşünmezdim heralde , evet km'den eminim en çok beni korkutan sorunu yolda bırakması malum cüsseli bi motor napılır bilemiyorum
-
Lucifercod adlı üyeden alıntı
2500 lira fiyatı, para olsa bu makinayı almayı düşünmezdim heralde
, evet km'den eminim en çok beni korkutan sorunu yolda bırakması malum cüsseli bi motor napılır bilemiyorum
2500 liraya regal raptor daha iyi bir seçim olur bence
İkincilik kaybedenler içindir...
-
Moderatör
Her ne alirsan al, 2500 liraya v silindirli bir makina al. Pisman olmayacagin tek tercih olur.
-
bakımları aksatmadan yaparsan bir sorun olacağını sanmam.. ben 7000 km kullandım mct yi.. bir kere yolda kalmadım.. her hafta yağ kontrolü, buji kontrolü vb şeyleri asla ihmal etmezdim..böyle şeyler elimden gelir sorun olmaz diyorsan al kullan keyfine bak derim
çünkü servistekilerin birşey bildikleri yok..
debriyaj balatası da acemi kullanıcı değilsen (vitesli makine kullandıysan ) kolay biteceğini sanmam..
fiyat olarakta; eğer motorun üzerinde extra birşey yoksa (koruma demiri, extra 3'lü çanta vb ) fiyat yüksek..
gene de kafana takılan birşey olursa özelden yazabilirsin.. elimden geldiğince cevaplarım..
saygılar..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
tesekkurler vitesli motorda acemi degılım fakat hadi yagı kontrol ettik buji kontrolu nasıl oluyor? söküp neyine bakıyosun?
-
Hocam Forumları iyi araştır bu makina hakkında aşırı yakıt tüketiminden bahsediliyor öyleki şahin kadar 5.5 le 7 arası yakıyormuş yok öyle bir lşey diyen varsa hemen 2 dk araştırım buraya dolu link sıralarım daha öncede alayıım diye soranalr oldu hiç kimse önermedi
+ birde Değriyaj halatının sürekli koptuğunu okumştum bir yerde onu alacağına sıfır başka bir şeyler bak 250cc şart değil 150 de olur
Misal al sana sıfırı 2900 tl hemde zongshen malı https://www.arora.com.tr/?/motorsikl...150-50-chooper sadece misal veriyorum yakıtıda 3 litre
-
V tipi olan bir makina al
titreşimden taş düşürürsün.
What goes around, Comes back arround...
-
11 bin kilometredir kullanıyorum, 4-4,5 litre arası yakıyor. 5 litreden fazla yakanların motorunda ciddi bir sıkıntı vardır. Debriyaj balatası da şimdiye kadar bir kere değişti. 2500 liraya regal raptör daha iyi bir seçim olabilir bence de ama. Ortalama 1500e gidiyor; daha iki gün önce çelik jantlı, tel jantları çelikle değiştirmeye kalksan 600-700 masrafı var, tertemiz 2300 km'deki mct'yi arkadaş 2000 tlye aldı. Ben memnunum açıkçası ama ikinci eline 2500 verilmez kesinlikle, ne durumda olursa olsun. Çelik jantla da titreşimin en az 4te 3ü ortadan kalkıyor.
-
5 litremi?????? 7 litremiii???????? :S naptınız yahu 600f mi alıyoz :D
-
o paraya regal raptor bulunabilir diye düşünüyorum..bulunursa çok süper olur...
-
erro adlı üyeden alıntı
o paraya regal raptor bulunabilir diye düşünüyorum..bulunursa çok süper olur...
nerdeyse bütün modellerini inceledim tiplerini beğenmiyorum öneriniz için teşekkürler
-
üstad regalin tipini beğenmeyen ilk seni duydum...tip olarak ilk sıralarda yer alır sınıfı içinde...
-
sehır ıcı kullanacaksan gercekten 6-7lt\100 yakıyor ama sehır dısında 3.5-4 lt\100km...ben her 1000 de tam sentetık yag ıle yagını degısıtıryorum sıfır aldım su an 3600km de 1 defa 450km 2 defa 220km yol yaptım ınanılmaz rahat yolda falan kalmayı aklına getırme ama sehır ıcınde memnun degılım celık jant falan yaptım bana yetıyor oldokca memnunum dogrusu
-
Lucifercod adlı üyeden alıntı
5 litremi?????? 7 litremiii???????? :S naptınız yahu 600f mi alıyoz :D
Hocam bak üstümdeki yoruma bizzat Kullanan şahısdan dut 6 7 litreyiii
Ki şöyle bir şey var Aramızda kaç kişi sürekli her gün şehirler arası motor kullanıyorki yılda 1 2 defa ancak kullanıyoruz
Mondialin Motorları iyi olmasına iyi deeeee desi de var çok aşırı fazla yakıt tüketimi var mc -x ve mr ler var 162 cc 4 litre yakıyor yahuuuu
-
bende şehir içi kullandım ama hiç 6-7 lt yi görmedim ??
o motorun hava ayarı kaçmış belliki..
en fazla yaktığım 4.2 lt, en az yaktığımda 3.5 lt idi..
yukarıda da bahsettiğim gibi bakımlarını ihmal etmediğin sürece kalite-fiyat olarak bence normal seviyede bir motor mct..
ama tekrardan söyliyim 2.500 tl verilmez..
ederi max. 1750 tl.. o da temiz kullanılmışsa..
eren özer adlı üyeden alıntı
Hocam bak üstümdeki yoruma bizzat Kullanan şahısdan dut 6 7 litreyiii
o arkadaşın motorunda sıkıntı olduğu kesin..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)