Supersport motor almak istiyorum.. Görüşlerinizi alabilirmiyim?
Reklamlar
-
Hep hayalimde şöyle 1000 lik motorum olsun isterdim.. sesine aşıktım onların ama biliyorsunuzki 1000 lik motorların fiyatı almış başını gidiyor.. bana sesi kalın, fazla yakıt tüketmeyen ve orta derece performanslı bir motor almayı düşünüyorum. Yalnız bütçem 5-6 binle kısıtlı..
Ben biraz araştırdım;
Honda cbr 125r 2011 güzel gibi ama sesi yüzünden nefret ediyorum bu motordan...
2) Yamaha yzf 125 r baktım.. ama bu 2sininde yakıt tüketimine , parça fiyatlarına bakmadm.. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.. Sizin önerileriniz varsa, söylerseniz sevinirim..
Reklamlar
-
bende şubatta ehliyeti aldıktan sonra motosiklet alacağım .
yzf r125 temizi 5-6 bin liraya zor gibi araştırıyorum çünkü sürekli motorla yatıp kalkıyorum çok heyecan var :D
cbr 125 alacağım büyük ihtimal honda kalitesine güvenerek tabi kısmet olursa.
eğer ki motoru aldıktan sonra satmam ben 2. el piyasası önemli değil diyorsan megelli 125r leri araştır biraz
bende araştırıyorum gerçi ama net bilgilere ulaşamadım
-
bu megelli ne oluyor parçaları nasıl tipe bittim.. :D performans yakıt parça nasıl durumda bilgin varmı ?
-
-
Yanlş birşeymi dedim .s :(
-
bende zaten gördüğüm anda aşık oldum desem yeridir :D performansı cbr 125 den düşük 120-135 arası son hızı var yakıtı da fazla değildir cbr ile eşit olabilir
parça durumu hakkında bilgim yok ama http://www.camgoz.com.tr/ bu site türkiye distribütörü arayıp bilgi alabilirsin .
eğer ki bilgi alırsan banada haber edersin
-
Korumaların tam mı?
-
Yok allahın izniyle hepsini alıcam :D ehliyetide arkadaş gibi şubatta alıyorum allah nasip ederse :D biraz heycanlıyım erken açtım konuyu sanırım :D ama şu megelliye aşık oldum :S :D
-
Bu konu çok tartışıldı.Öncelikle söyleyeyim yzf nin seside kat kat güzel değil cbr den.cbr kullanıyorum diye söylemiyorum hepsi için böyle bu sonuçta tek silindir.Beğenmezsen egzost atarsın.yzf 125 biraz daha fazla yakar.Biri 13.6,diğer 15 beygir.ama yzf 130'da devir kesiciye giriyo.cbr 125in son hızı daha iyidir fakat bu çokta önemli değil yzf nin ara hızlanmaları çok daha iyidir.
-
13 Aralık 2011, 19:50
Speed buff adlı üyeden alıntı
Yok allahın izniyle hepsini alıcam :D ehliyetide arkadaş gibi şubatta alıyorum allah nasip ederse :D biraz heycanlıyım erken açtım konuyu sanırım :D ama şu megelliye aşık oldum :S :D
aynı durumdayız desene
almasına alınacak bi motor gibi gözüküyor fakat arkasında sağlam birilerinin durması gerekir.
-
13 Aralık 2011, 19:51
-
13 Aralık 2011, 19:53
cbr 125 r ile yzf 125 r ın sesleri aynı biliyorsun değilmi senin istediğin ses 4 silindirli bir aletten çıkar ona da 5-6 bin tl yetmez hyosung gt 250 r a bakabilirsin bu arada şimdiki motorun nedir
-
13 Aralık 2011, 19:57
inşallah kardeşim.. param olsa 1000lik alırım derken motor kullanmasını biliyorum orta derece tabi ehliyetsiz bir şekilde onu atlayalım :D ama dedigim gibi fiyatlar çok uçmuş :'( tavsiye ettigin başka motosiklet varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Şuana kadar cbr 250 r kullandım.. tamam 1000lik biraz abartı kaçtı ama sesi çok hoşuma gidiyor onların.. ondan öyle yazdım :D cbr biraz daha basit su motoru gibi çıkıyor yzf azda olsa kalın gibime geldi.. hyosung 250r baktım biraz soruşturdumda.. geneli son alıcısı sen olursun parçası yok çabuk bozulur falan vaz geçmek zorunda kaldım bende .s
-
13 Aralık 2011, 19:58
Ben motosiklete ilk başlayanlara Hayabusa tavsiye ediyorum ama senin bütçen kısıtlıymış.O yüzden o fiyata 90-95 model CBR600-900 bulabilirsin.Çıkaracağı sesten hiç şüphen olmasın.Çok faça makinedir yolda herkes sana bakar.İlk motor diye hiç korkmana gerek yok kalkış dahil aç gazı sonuna kadar keyfine bak...
-
13 Aralık 2011, 20:00
[/COLOR]Şuana kadar cbr 250 r kullandım.. cbr biraz daha basit su motoru gibi çıkıyor yzf azda olsa kalın gibime geldi.. hyosung 250r baktım biraz soruşturdumda.. geneli son alıcısı sen olursun parçası yok çabuk bozulur falan vaz geçmek zorunda kaldım bende .s[/QUOTE]
kim söyledi onları ? alan ve memnun olan çok kişi var ve 2. el piyasası gayet iyi durumda.
bende yok ama o kadar araştırdım el insaf
-
13 Aralık 2011, 20:01
En az 600 lüklerin konuşulduğu bir konudur diye girdim ama yine 125-250. Sıkıldım yaw
Bu yoruma alınmayın forumda çok konu var böyle o yüzden... ;)
-
Carbon adlı üyeden alıntı
Ben motosiklete ilk başlayanlara Hayabusa tavsiye ediyorum ama senin bütçen kısıtlıymış.O yüzden o fiyata 90-95 model CBR600-900 bulabilirsin.Çıkaracağı sesten hiç şüphen olmasın.Çok faça makinedir yolda herkes sana bakar.İlk motor diye hiç korkmana gerek yok kalkış dahil aç gazı sonuna kadar keyfine bak...
Dostum tamam farkındayım biraz abarttıgımında, daha önce kullandım yani ilk başlayan derken ehliyetle falan ilk kullanışım olucak o manada söyledim..
-
o zaman elindeki paraya alabileceğin sıfır motor cbr 125 olur ses için binme motora aldığın zevke bakarak bin seni de tatmin edeceğini düşünüyorum ideal seyir sürati 110-115 tir rahat rahat sürersin
-
13 Aralık 2011, 20:02
-
13 Aralık 2011, 20:04
ylmzucr adlı üyeden alıntı
[/COLOR]Şuana kadar cbr 250 r kullandım.. cbr biraz daha basit su motoru gibi çıkıyor yzf azda olsa kalın gibime geldi.. hyosung 250r baktım biraz soruşturdumda.. geneli son alıcısı sen olursun parçası yok çabuk bozulur falan vaz geçmek zorunda kaldım bende .s
kim söyledi onları ? alan ve memnun olan çok kişi var ve 2. el piyasası gayet iyi durumda.
bende yok ama o kadar araştırdım el insaf [/QUOTE]
Bizim burda birtane usta var ona sordumda :D hepsine tırt dedi mondial yetkili servis mondial al en iyisi diye tutturdu :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)