haa bu arada 6 binin üzerine 3 bin daha koy arkadaşım zx9-r aletini satıyor 33 000 km de ilk kullanıcısı ikincisi sen olursun madem ses falan herkes baksın vıınnnn hesabı wolkan ne demek istediğini anlıyorum senin de kardeş ;)
haa bu arada 6 binin üzerine 3 bin daha koy arkadaşım zx9-r aletini satıyor 33 000 km de ilk kullanıcısı ikincisi sen olursun madem ses falan herkes baksın vıınnnn hesabı wolkan ne demek istediğini anlıyorum senin de kardeş ;)
Wolkanwolkan Eyvallah kardeşim.. ya inanırmısın 3.500 tl degeri olan hondayı adam 6000 tl dedi ve 2008 model bizim burda. d
Bu arada seyitster zaten sesine bakmıyorum haklısında o dediginde.. hep bu moto tamircisi aklımı karıştırdı mondialde mondial :D hondayı sordum nasıldır diye dedi hepsi aynı alan pişman hep. yamahayı sordum.. alan pişman yok turbosu var onların kullanamazsın açıldımı zapdedemezsin sonra , parçaları ateş pahası falan ondanda vaz geçtim.. snra dedi mondial al ital mi ne öyle birşey dedi .d aklım karman çorman oldu yani..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
Yok ya amacım herkezin bakması degil tabi biraz var öyle bi hevesim ama.. motoru istememin tek nedeni hız meraklısı olmamdır.. :D sonu ölümde olsa giderim yani o derece :D yeterki aksiyon olsun adrenalin yaşıyım :;D
kardeş mondial çin malıdır tamam mı bulaşma hyosung iyidir alanlar kullananlar memnun parça sıkıntısı hikaye st kanuni olanını al kanuni her türlü parçayı tedarik ediyor sıkıntın olmaz sitede çok sayıda kullanıcısı var pişmanım diyeni görmedim ikinci elide iyidir seni yemiş usta anladığım kadarı ile fazla tecrübende yok 125 - 250 arası git gel sen derim ben honda da kalite yamaha da kalite o usta sözüm ona ( içimden saydım az ) sana mondial itelemek için baya sallamış yani
mondial yetkili servisya sanırım komisyon alır ben ordan alırsam :D öyle bir dil döktüki yani hele kanuni dedi sakın yanından geçme parçası yok hiçbiryerde birde adama supersport almak istiyorum dedigimde dediki, bak benden söylemesi supersport alma yakında yeni kanun çıkıcak şehirlere giremiycek supersportlar falan dedi doğrumu acaba ?
bak kardeşim hızlı gitmek hız yapmak marifet değildir sonra seninde sonun şöyle olur umarım video açılır herkes izlesin : https://www.facebook.com/photo.php?v=10150430875363509
konu supersport ilerliyor. okumaya bile yetişemedim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
o şahısla motosiklet hakkındaki tüm muhabbetini kes bence
Sende akıl ver o zaman kardeşim
O zaman ben cıbır lara bir bakayım eski kasa cok cılız ama güzeldi.. ben hayla tekliflere açıgım :D:D akıl vermek isteyen varsa birde kardeş ehliyeti sordum adam birde sürücü kursu ögretmeni. dediki 700 cıvarı cebine girer herşeyiyle o uygunmu ? 450 500 kurs ücretiymiş falan ?
evet ehliyet ücretleri o civarda sen o herifin dükkanın önünden bir daha geçme yaaa adam komedi gır gır bişeymiş yaa
iyi güldüm ya akşam akşam
sen o adamdan uzak dur Allahından bulsun o
Valla ne yalan söylüyüm eski ustam dı 1 2 sene çalıştım :D beni ayakta uyutmuş maşallah :D
duyanda mondialı japon sanar hondaya yamahaya kötü mondila kral dediğine göre :D o da biliyor tabi alınca sıkıntısı çıkacak sana gelecek adam yapacak para kazanacak :D
:D:D:D:D italyanmıymış neymiş mondial öyle dedi :D
hahahahahahaha ulan gülmekten çatladım yaaa nerede bu servis ya il ilçe telefon adres
Boşver ya o kadar ekmegini yedim sonuçta ayıp olur.. :'( ama harbi ciddiyim doğru bu dediklerim .D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)