Kopya oldukları zaten bilinen birşey... Bunu saklamalarına gerek yok bence.
150T 19A
150T-1
150T-7B
Çin malı motor alınmaz, paraya kıyıp adam gibi motor alırım
Kopya oldukları zaten bilinen birşey... Bunu saklamalarına gerek yok bence.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bende t1 var..al birini vur ötekine....walla salaklık yapıp aldım...siz keklenmeyin..çin malı almayın arkadaşlar....iyi bi motor alamıyorsanız ozaman almayın..bunlar motor falan değil....alakası yok....her an bişey olacak bi yeri kopacak düşücem diye..yolda gidemiyorum..giderken lastikleri yanınızda görme,veye frenlerin boşalma ihtimali çok ama çok yüksek...canını seven almasın kardeşim..benimkinide yakmayı düşünüyorum...birine satıp vicdan azabı çekemem....
[B]Md[/B]
Valla aslına bakarsan doğru söylüyorsun, kalite olarak ne durumda olduklarını çok iyi biliyorum. Dayıma T1 aldık, şimdiye kadar hiçbir problem çıkartmadı. Kullanış olarak da rahat bir motor. Bu tür bir motor alacaksanız, motordan biraz anlamanız gerekiyor. Alırsam öncelikle komple bir söküp tüm aksamı baştan toparlayacağım, toparlarken de metric paslanmaz vidalar kullanacağım. Ben bu motoru çok iddialı şekilde kullanmak için değil, şehiriçinde oraya buraya gitmek için, benzin sarfiyatı da racinge göre çok az olduğu için ikinci bir motor olarak almak istiyorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Bugun Asyanın ikitellideki yerine telefon açtım...yeni modeller fuardan önce gelecekmiş ama bu modelleri fuarda önce millete göstermiyeceğiz dedi.........sanki göstersen kopyalayıp aynısını yapacaklar..Ulen zaten bilinen modeller internet denen bişey var memlekette.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)