o yüzden bazen mr mi alsam diyorum çok rahat bi sürüş pozisyonu var alçak şase motorlar zaten aynı sadece arka fren deki disk farkı var görünürde
o yüzden bazen mr mi alsam diyorum çok rahat bi sürüş pozisyonu var alçak şase motorlar zaten aynı sadece arka fren deki disk farkı var görünürde
ne imzası beaaa
Heh aynen Be Kanka Sende benim gibi düşünüyon am mr de 110 bile basamıyor yapı itibari ile ondada böle bi dez avantajj var :S
Sado
neden yapamasın beaa aynı motor var 2sinde de
ne imzası beaaa
Bak Şöyle düşün Kawasaki Ninja zx10 320 kmh hız felan yapıyo kawasaki 1700 vulcan 190 kmh gibi kullanım amacı itibari ile aynı motor olabilir ama lastik kalınlığı farklı rüzgar kesişi farklı daha bir sürü şey
Sado
abe 150 yapmasın zaten o şaseyle yerle birbirimizi okşarız sonra zaten kullanım amacı önemli ben daha çok şehir içinde ve şehir dışı da 2-3 saat mesafede yerlere gidebilirim didim-40lareli arası böyle bir motorla gitmek bana ters araba varken hadi bi dragstar olsa neyse bas git ama kısa mesafelerde iyidir hatta gıpraşımına rağmen kalitesiyle mondiden önde olan tvs bile gözüme güzel geliyor bu aralar ama eğer aydın'da rks motor bayiliği olaydı rks titan 200 alırdım kesinlikle :(
ne imzası beaaa
Arkadaşlar motoran cbs 150 balancer siparişi verdim pazartesi günü teslim alıyorum çok heyecanlıyım. Motorsikleti daha önce kullanmış olan var mı acaba ?
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Dostum nakit 2850 tl ye aldım. Bu fiyata 150 cc, 11,6 hp motorsiklet bence çok iyi. Ayrıca comanche kullandım uzun süre. Bence sorunsuz bir marka. Eğer gerçekten normal bir şekilde kullanılıyorsa tabi...
Dostum comanche'nin tek sorunu yüksek devirden kaynaklanan egzoz/manifolt civatalarının gevşemesi. Bu yüzden bunlar gevşeyince titreşim yapıyor. Eğer ki motorsikleti doğru devirde
(max. 6000/7000/8000) devirler civarında kullanırsan ve civataları devamlı kontrol edip sıkarsan hiç bir sorun yok. Ayrıca motorda ani debriyaj bırakmalar ön kaldırma çabaları ( ki parantez açıyorum genelde çoğu 125/150 cc kategorisinde bu tür davranışlar zincir gevşemesine neden olur. ) zinciri gevşetiyor ikinci sıkıntı da bu. Motor ile düz yolda 110 km hız gördüm. ki ben 100 kg ağırlığındayım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
Dostum hangi motorda karar kıldın ?
Arkadaşlar ani bir fikir değişimi ile motoran cbs 150 balancer modelinden vaz geçtim. Bugün honda cb125e beyaz renk sipariş verdim. Fiyat 3500. perşembe günü teslim alıcam inşallah.
aboww eski konuyu hortlatmışlar beaa bikerist116 ben şahsen 3 motordan da almayacağım ya cbr250 ya gelirse pcx150 ya da inazuma 250...
ne imzası beaaa
yahu mh 125 le 140 yapan adam ya hayal görüyodur ya kilometre saati bozuktur
Arkadaslar merhaba . Kiyasi bile yapilmaz ama karar veremedgm 2 model var 150 balancer ile ybr 125 . Bn tekirdag merkezdeyim yamaha nin servisi olmadigi icin bi karar veremedim
Hondaninda cogu yerde servisi yok ama tutuluyor paran varsa al ybr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)