Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial Asya Arora

REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    arkadaşımız honda innova almış hayırlı olsun diyelim. bende çin malı kullanıyorum ama honda almakla en iyisini yapmış. bunların hiç biriyle kıyaslanamaz
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Evat arkadaşlar İnnova aldım ne olur bana bildiklerinizi yazın sevgili ylmzzz kardeşim Allah razı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin hepimizeee..
    ylmzzz kardeşim sende bu tip bir motormu kullanıyodun?
    Not:Arkadaşlar İnnova hakkında gerekli konular açıldı iyi yada kötü bildiğin,z en küçük şeyleri bile paylaşırsanız size dua ederim..
    Saygılar....

jeorcun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bizimde olur bitane be!..
    arkadaşım galiba meslektaşız.bende jeoloji okuyorum.bu dönem bitiyor okul.aynı durumdayım senle.ben biraz daha geç alacam motoru.deneyimlerini artık aktarırsın banada.

Alıntı jeorcun adlı üyeden alıntı
    arkadaşım galiba meslektaşız.bende jeoloji okuyorum.bu dönem bitiyor okul.aynı durumdayım senle.ben biraz daha geç alacam motoru.deneyimlerini artık aktarırsın banada.
    Kardeş ben Çukurova Ünide MAster yapıyorum özel mesaj at msn ni ver bana hangi üni meslektaşım..

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bende de cup motor var kullanımı çok rahat hem yakıtı az hemde şehir içinde pratik. ayağınız vitesin üstüne hafif basarsanız debriyaj gibi olur. yani boşa almış olursunuz. hafif basarak ara gazı verirsiniz mesela ayrıca son viteste dururken tekrar ileri basarsanız vites boşa geçer. dururken vitesi küçülterek yavaşlarsanız daha iyi durusunuz. virajlarda vitesleri sert düşürmeyin. otomatik debriyaj olduğu için ani vites düşer ve güvenli olmaz. yani yüksek devirdeyken vites küçültmeyin. 2 den bire çok yavaş olmadıktan sonra almayın. başkaaaa

selam arkadaşlar ben wuxi scoozy 150 kullanıyorum 11hp ve 110 bastım2000 km oldu hiç fena değil bir sorun olduğunda ithalatcı seren firması cok iyi ilgileniyor pek tanınmıyor sizden yorum bekliyorum

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    yeni başlık açarsan iyi olur wuxi için burda görülmesi zor sorunun

Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    bende de cup motor var kullanımı çok rahat hem yakıtı az hemde şehir içinde pratik. ayağınız vitesin üstüne hafif basarsanız debriyaj gibi olur. yani boşa almış olursunuz. hafif basarak ara gazı verirsiniz mesela ayrıca son viteste dururken tekrar ileri basarsanız vites boşa geçer. dururken vitesi küçülterek yavaşlarsanız daha iyi durusunuz. virajlarda vitesleri sert düşürmeyin. otomatik debriyaj olduğu için ani vites düşer ve güvenli olmaz. yani yüksek devirdeyken vites küçültmeyin. 2 den bire çok yavaş olmadıktan sonra almayın. başkaaaa
    Kanki yani debriyaj pedalda ha ölemi bende merak ediyodum birde sanırım vites atarken gaza basmıyacaz dimi?

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı byjeoloji adlı üyeden alıntı
    Kanki yani debriyaj pedalda ha ölemi bende merak ediyodum birde sanırım vites atarken gaza basmıyacaz dimi?
    gaza basarken vites geçer. ama atmamanı tavsiye ederim yoksa benim gibi balatayı aşındırırsın.
    evet debriyaj ayakta oluyor. değişik bir sistemi var aslında cup ların.
    vites sistemi çok sağlam oluyor cupların ama servisinden de öğrendiğim kadarıyla otomatik debiriyaj ayarını yapmak çok zormuş.
    ayağını hafifçe basarak boşa alabilirsin mesela rampa aşağı inişlerde yakıt tasarrufu olur. cup modelleri giderken başka türlü boşa alamazsın.
    bunun gibi ufak ayrıntılara dikkat edersen binlerce km sorunsuz binersin.
    ben motorumu zorlarım sıkıştırırım ama dikkat de ederim.
    bazı kişiler bunlara dikkat etmiyolar ondan sonra motorlarını kötülüyolar.
    ben 4800km deyim ufak tefek şeyler dışında sorunsuz bindiysem mondiale, sen hondaya ömür boyu binersin inşallah.

Sağol kardeş inşallah sende hepimizde kazasız belasız binerim motorlarımıza dediklerini anladım artık biraz pratik zamanı :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler