Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Mrb iyi akşamlar Motor seçimi yardım lütfen.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Şuan yok
    Ustalar Nakit 2.000 tl ye kadar bütçe ile motor arıyorum daha çok 0km düşünüyorum yada 0 gibi bi motor
    Lifanin 3 sübap 100lük cubu 1600 tl 0 fiyatı bu motor hakkında düşünceleriniz nelerdir veya neleri tavsiye edersiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    lifan sınıfında ki çinlilerden daha iyi

Cub.Çoğu birbirine benzeyen motosikletler.Genelde 100 cc civarındalar üstadım.Tavsiyem 0 km alman yönünde olacaktır.Ancak çin üretimi motosikletlerin çoğunda aynı sorunlar baş gösteriyor.80 km çok fazla geçmem.Sınırları zorlamam dersen lifan güzel seçim olacaktır.Siyah olanı çok hoş duruyor.Ayrıca tam bir cub.Cub özelliklerini taşıyor.O paraya başka ikinci el motosiklet almak istersen de çok sağlıklı bir motosiklet alamayacağın için hiç değilse sıfır olsun demen daha mantıklı.Aldığında yorumları bekliyoruz.

seyitster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    link: http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...S+125&Id=9&k=1
    kullanıyorum memnunum paranın 200 tl fazlası 0 alabilirsin kilometrem 16 000 enduro gibi kullanıyorum hiç sorunum çıkmadı temiz bakarsan sana da bakar diye düşünüyorum

Motosikleti
    Şuan yok
    Herkese verdiği cevaplardan ötürü çok teşekkür ederim
    Lifan 3 sübop olmasından dolayı tork hız artışı yakıt az yakması gibi özellikleri var ama!
    3 sübop sesi başlarsa kesilmez diye uyaranlar var biraz daha yorum bekliyorum sonuçta 1.5 2 milyar civari nakit para kazanması kolay değil hele öğrencilikte

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bence gerek yok 3 sübab fantezilerine bütün 100cc cuplar az yakar. 3 sübablı olan 2 litre değilde 1.8 litre yaksa çok bişey mi fark eder. Hız yapsın diye yapılmış makineler de değiller. Cup motor seçerken servis ağına ve teknik desteğine dikkat edin sadece.

Motosikleti
    Mondial 150 Hs,Honda Fizy 125
    Sana yakın servisi varsa al.Yoksa sorun yaşarsın parça ,bakım, vs

Motosikleti
    Şuan yok
    Lifanin servisi evime 500m uzaklıkta ama servisle kanka olmak istemiyorum tabiki .)

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    arkada lifan al ama sorun çıkarmaya başlarsa bence çok uğraştırır bence 2 subab bi cub al salcano olur kuba olur veya 2.el yamaha en kral çinliye çok duman yutturur..
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Şuan yok
    bende yamaha istemiyor değilim ama bilecik/bozüyük eskişehir o civarlarda ybr bulamıyoruz ondan yoksa bende ybr istiyorum tabi 2.eli 10 tane çinli eskitir

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Leonard adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yamaha istemiyor değilim ama bilecik/bozüyük eskişehir o civarlarda ybr bulamıyoruz ondan yoksa bende ybr istiyorum tabi 2.eli 10 tane çinli eskitir
    ybr olur ben eskiden mondial kullandım ama tavsiye etmem yamaha cripton al gerçekten mondial den 10 gömlek üstün ybr de olur yeterki yamaha olsun bence çinli alma biraz sabret ama ybr veya yamaha cub al
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Bakımını yaptırdığın sürece çin malı motosikletler de gayet güzel . Ben 15000 km kadar mondialin 125 lik vitesli motorunu kullandım bakım hariç hiçbir sorun çıkarmadı. Arkadaşımda asya motorun 150lik scoeter var 50000 km de hala gidiyor

Motosikleti
    Şuan yok
    Biraz beklemeyi düşünüp yamaha ybr falan düşünüyorum tabi ybr olursa 2. el olacak bozüyük civarina ybr getirip satabilcek adam tanıyorsanız ulaştırın bana lütfen bende ehliyet henüz yok olsa ben giderim diğer illere ehliyetede 1 sene var daha yamaha onda 1.5 2 civari motoru olan ulaşsın

Motosikleti
    Mondial Vulture Mr150
    2000 tl nakit varsa elinizde 150 lik bir motosikleti rahat alabilirsiniz geriye kalan miktarı vade farksız kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz taksitli olarak

mesela ben ilk kendi aldıgım motosikletimi 2800 tl ye almıştım peşin fiyatına 9 taksitle almıştım kredi kartıyla :D laptop alır gibi.

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    ya 2. el yamaha al yada lifan tavsiye ederim lifan konfor bakımındanda diğerlerinden iyi özellikle mondial acayip titriyor

Motosikleti
    Şuan yok
    ARKADAŞLAR ARORA AR 100-16A KARTAL CUPMU YOKSA LİFAN TAY 100 CUPMU ALAYIM

https://www.arora.com.tr/?/motorsikl...100-16a-kartal LİNKLER BURDA
    http://lifan.com.tr/site/modellerimiz.php

ARORA TİPİ DAHA GÜZEL AMA LİFAN DAHA ÇOK TAVSİYE EDİLİYOR KAFAM ÇOK KARIŞTI .D

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    ARKADAŞLAR ARORA AR 100-16A KARTAL CUPMU YOKSA LİFAN TAY 100 CUPMU ALAYIM

https://www.arora.com.tr/?/motorsikl...100-16a-kartal LİNKLER BURDA
    http://lifan.com.tr/site/modellerimiz.php

ARORA TİPİ DAHA GÜZEL AMA LİFAN DAHA ÇOK TAVSİYE EDİLİYOR KAFAM ÇOK KARIŞTI .D
    arora burda birinde var gerçekten sesi çok hoş gidişide güzel sanırım. en azından diğer cuplardan farklı bi tip de. motor olarak hepsi aynı neredeyse(2 sübapların). ama ben cup önermem bi 125 lik debryajlı al cup yetmez belli bi süre sonra.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Motosikleti
    Şuan yok
    Lifan 3 subap ama

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    lifan tayyib 100 varmı ötesi

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Lifan 3 subap ama
    yukinin 3 sübap ı da var parça sorunu var gerçekten lifanda varmı bu bi araştır. diğeri gerçekten şekil yan ben onu alsam mesela önü 2 parmak düşürürüm öyle binerdim fazladan 5 10 km hız için gerek yok tabi biraz daha torklu ama 2 sübap ı da güzel bi oday yaparsan oda gayet iyi oluyor.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)