Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

E-Bike Devir Saati

REKLAM ALANI

Merhaba;
    Elektirki Bisiklet Modeli Olarak stmax ZWD406L Modelinin Hız Göstergesi Yerine DEVİR saati var. Ben Bu Gün Evkura Gittim Ve Devir Saati Göstergesinde Sonu 25 di...
    hız konusunda 40/Kmh Yapabileceğini Söylüyorlar... Yardım Edebilcek olan var mı ? Elektirkli Motorda Devir Saatini Ne Amaçlı Koymuşlar AnLamış Değilim Hala....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Kendi Internet sitesinde 24 km/s hız yapabildiğini yazmış. Yani 40 km/s yalan olmuş biraz. http://www.stmax.com.tr/modeller.asp?id=4

Bence o devir saatine de fazla güvenme dostum.Çin malı motosikletlerimiz gibi o da yanlış olabilir.Ayrıca elektrikli bisiklette hız düşünme.Seni biryerden biryere götürüyorsa yeter bana göre.

harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    hep aklımdadır.Bu devir saatini nereye bağlıyolar.hani km yi tekere takılıyor ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı harun1077 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hep aklımdadır.Bu devir saatini nereye bağlıyolar.hani km yi tekere takılıyor ya.
    Benzinli motorlarda ateşlemeye.

40 Kmhız Yapıyor.. Beğine Ulaşıp Bir Kablo Kestiğinde çoçuk kilidini açıyorsun. 40 km oluyor diyorlar Devir Saati ni neden koymuş lar acaba ?

Alıntı qawzer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    40 Kmhız Yapıyor.. Beğine Ulaşıp Bir Kablo Kestiğinde çoçuk kilidini açıyorsun. 40 km oluyor diyorlar Devir Saati ni neden koymuş lar acaba ?
    Arkadaşımdada vardı böyle bir maraz.Kafa grenajının olduğu yerde sağ tarafta bir soket vardı.Taktın mı motor yavaş gidiyor.Çıkardığında hızlanıyordu.

Doğrudur... Markalara Göre Değişiyor İşde... Kararsız Kaldım :( Ehliyete Yaş Yetmiyor.. Beni 2 sene idare edecek bir şey arıyorum ama zor görünöyor.. çünkü fiyatları baya uçuk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)