Kymco Movie XL 125 mi yoksa Kanuni Hussar 125 mi ? İkisi arasında kaldım karar veremiyorum..Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Kymco Movie XL 125 mi yoksa Kanuni Hussar 125 mi ? İkisi arasında kaldım karar veremiyorum..Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
KARDEŞ BEN MONDİAL DERİM KYMCO DA KANUNİ DE ÇİN BEN SANA MONDİAL İ TAVSİYE EDERİM 125 LİK İSTİYORSAN 125MT 150 LİK KULLANIRIM DERSEN 151RS Yİ YAVSİYE EDERİM YEDEK PARÇA BOL FİYATLARI MAKUL ALMASAN BİLE GÖRMENDE FAYDA VAR DERİM...
Kymco movie xl 125
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
tayvan malı dostum sağlam makinalar üreten bir firma kymcoBJK adlı üyeden alıntı
ben sana kymco al derim dostum bence 125lik scooterlar içinde en iyi 3ten biridireyup adlı üyeden alıntı
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Kymco Çin değil Taiwan malıdır.EMİROĞLU adlı üyeden alıntı
Üstelik hem kalite hem teknik açıdan Kanuni'den ve tabii ki Mondial'den de kat kat üstündür.
Özellikle scooter piyasasında sayılı markalardan biridir...
Dolayısıyla ben Kymco Movie'yi şiddetle öneririm.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
kymco xl 125 kullanıyorum 5000 km. oldu bir kere bile tık demedi.kesinlikle kymco bugün yolda motorumla giderken mondialin 125 lik scooterı vardı dikkat ettim motorun eksozu arka çamurluğa sürtmekteydi.
kesınlıkle kymco ben 2000senesınde kymco movıe kullandım ıstanbuldan ocak ayında karadenız ereglısıne gıttım geldım 2 kısı performansı cok ıyı.mondıal kymconun yanından bıle gecemez.mondıal cın,kymco tawıan malıdır arkadasım.kymcoyla 100.000km garantısı varbence kymco
arkadasım kanuni turk montajının gururudur ama montaj kymco yu gecmek ıcın yetmez. kymco hondanın veremedıgı 100 bın km garantisinı bu sene verdi. bu adamlar saglam motor yapıyor. ve daha performanslı gıdersın tahmınım kymco 125 9.4 beygır. kanuni 8 beysir fark az sayılmaz. ayrıca ben üzgün kymco cu duymadım iyi düsün derim.
bende bi kymco kullanıcısı olarak sıddetle kymco
ya kardeşim milletle kafa mı buluyorsun. ne mondiali? kymco ile mondiali kıyasladığına göre motor piyasasından haberin yok. mondial ne malı sanıyorsun uyduruk bir çin malıdır. tekerlekli çaydanlık.EMİROĞLU adlı üyeden alıntı
kymco al arkadaşım. böylece motorunu evle servis arasında kullanmaktan daha keyifli faaliyetler yaparsın motorunla.eyup adlı üyeden alıntı
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
bendede agility 125 kymco var ve çok memnunum kymco dan şaşma derim mükemmel bi alet.
kymco iidir tavsiye ederim su ana kadar kymcodan sikayet eden duymadım
değerli arkadaşlar özellikle kymco kullananlar varsa lütfen yorumlarını yazsınlar. yakıt tüketimi, performans, aksesuar, yedek parça gibi konularda bizi aydınlatırlarsa iyi olur.
ben agility 125 almayı düşünüyorum fakat hala çekincelerim var.
bencede kymco motosikletten şaşmayın aynı zamaanda çin malı değil tayvan malıdıdır.
13 ay oldu kymco movie 125 i alalı 5900 km de motorum! bir kez bile yolda bırakmadı sorun cıkarmadı! duzenli bakımını yaptırdıktan sonrada oyle uzun sureler sorun cıkarmıyor (60000km de movie sahibi tanıdıgım var!) Bencede kesinlikle kymco, kanuni ile karsılastırma bile! Ama benim sana tavsiyem eger butceni zorlayabiliyorsan movie nin 125 ligini deil 150 liligini al cunku aradaki fark cok az! 125cc liligin performansı da gayet iyi, ben 150cc lilik cinlileri falan rahat geciyorum ama bu kadar para vermisken biraz daha verip 150 liligini alırım senin yerinde olsam! Haaa yakıta gelince ben 110 kilo bi adamım ve yolcum eksik olmaz, motoruda biraz sert kullanıyorum benimki yaklasık 115000-120.000tl yakıyo km de!
07 EEE 31
Bendede kymco agility 125 var herşeyi iyi güzelde sag fren elcigini degiştirdim küçük bir kaza yaptım 42ytl ye mal oldu fren elcigi biraz pahallı degilmi sizce arkadaşlar?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)