Superlight 150 - Marauder 150
Reklamlar
-
Merhaba motorsiklet dostları (tayfun talipoğlu gibi oldu )
Son iki aydır sorunsuz olmasıyla öne çıkan keeway superlight 150'yi beğenmekteydim. Ancak Jinlun Marauder'i gördüğüm gibi vuruldum (150cc olan modeli).
Bu ilk motorum olacağı için biraz tereddütteyim. Forumda okuduklarıma göre Keeway çok sağlam bir alet, hem yan sokağımda yetkili bayisi var; evime 100m uzakta yetkili servisi var. Jinlun'un arkasındaki üretici firma da kulağa çok hoş geliyor, tipi çok güzel, ismi de bir Star Wars fanı olarak beni benden alıyor (Sith Marauder 1. bölümdeki kırmızı kafalı Darth Maul'un köydeki adıdır).
17 yıldır bisiklet üstündeyim (yaş 23), motorsiklet fiyatını üstüne ehliyet ve koruyucu giysilerin bedelini koyarak hesaplıyorum. Sürati sevmiyorum, 60'ın üzerine çıkacağımı hiç zannetmiyorum (ciddiyim).
Bildiğim kadarıyla Jinlun'un Eskişehir'de bayisi veya servisi yok. Açılır mı bilmiyorum. Ama benim zevkimce görüntüsü keeway'le karşılaştırılamayacak kadar güzel (keewayci abilerim alınmasınlar).
Sizce hangisi bana daha uygun olur?
+ Jinlun almak istersem temin-servis sorununu nasıl çözerim?
Saygılar..
Reklamlar
-
Jinlun daha iri, Keeway daha az problemli ortak yanları ise malum Çin olmaları. Ucuz olanı al bence
Ankara buluşma başlıklarından iki resim (daha fazlası için IV. buluşma ile II. buluşmaya bak):
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Süper Moderatör (BBRR)
jinlunın kasası motora göre daha büyük yanılmıyosam 250 cc kasası ile aynı
keeway yapı olarak ufak görünsede motora göre kasa daha oturaklı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
öyle bir soru sormuşsunki cevap yazanlar ( jinlunu olanlar) jinlun keewaycılarda keeway diycekler istersen iddia ya girelim sen en iyisi ikisi hakkındaki topiklerin hepsini oku ve kararını ondan sonra ver belki de başka bir marka alırsın yada fuarı bekle bu ayın sonunda İstanbul da ( neyse fazla konuştum galiba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler