Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklete İlk Adım İçin Önerileriniz ?

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyodum zaten. 13 Eylül'de 17 yaşımı bitirdim 18den gün aldım ve a2 ehliyeti almak istiyorum önümüzdeki ay filan kayıt olcam sürücü kursuna. Ve hem öğrenmek hem de ulaşımımı kolaylaştırmak için motosiklet almayı düşünüyorum hemen şimdi alacak durumum yok ama en azından fikir danışmak istiyorum sizlere yani az yakan benim işimi görebilecek şehir içinde rahatlıkla kullanabileceğim bi scooter almayı düşünüyorum amacım sadece ulaşımı kolaylaştırmak ve yavaş yavaş motor kullanmayı öğrenmek ve ustalaşmak. Ailem pek sıcak bakmıyo bu işe o yüzden de destek vermiyolar bana ama ben kafaya koydum alcam taksitle filan bi yolunu bulup almak istiyorum bu yaşta araba zaten hiç alamam en azından motor olsun ulaşımımı da sağlamış olurum sadece ihtiyaç için değil motorlara da ilgi duyuyorum ilerde kendimi geliştirip daha iyi motor sahibi olmak istiyorum. Şimdi sizden yardım istiyorum bu konuda en azından kafamda bi fikir oluşması için tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla az yaksın şehir dışına çıkmam işimi görsün kymco agility 50 tam bir öğrenci motoru 100km de 1,6lt civarı benzin yakıyor yani 1 depoyla 300km 1 depo 20tl civarına doluyor hem sizinkiler motosikletin az yaktığına inanmış olur hemde nasılsa 50cc baba çok hızlı gitmez diyerek ikna etmen kolay olur temiz 2.elinide 1500 civarına bulursun

Yok çok ufak hacimli olmasın arada uzun yolda yaparım dersen 2.el honda beat yada kymco agility 125 de olabilir

Not: kask mont dizlik kısaca ekipmanlarını almadan motosiklet alma

Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla az yaksın şehir dışına çıkmam işimi görsün kymco agility 50 tam bir öğrenci motoru 100km de 1,6lt civarı benzin yakıyor yani 1 depoyla 300km 1 depo 20tl civarına doluyor hem sizinkiler motosikletin az yaktığına inanmış olur hemde nasılsa 50cc baba çok hızlı gitmez diyerek ikna etmen kolay olur temiz 2.elinide 1500 civarına bulursun

Yok çok ufak hacimli olmasın arada uzun yolda yaparım dersen 2.el honda beat yada kymco agility 125 de olabilir

Not: kask mont dizlik kısaca ekipmanlarını almadan motosiklet alma
    uzun yolla işim olmaz şehir içinde beni idare etsin dediğin gibi de az yaksın işimi görsün yeter hem de öğrenmiş olurum böylece kullanmayı 2.el almak daha mantıklı gibi acemi olduğum için 0 alıp da ziyan etmeye gerek yok aslında ama motorlardan anlamadığım için 2.el temiz motor nasıl bulabilirim bilmiyorum hiç bi bilgim yok motorlar hakkında ama gerçekten 2.el olup da temiz olursa öyle almak daha mantıklı yorumun için teşekkürler arkadaşım

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rica ederim

2. El motosiklet alma klavuzu diye bir başlık olmalı sitede az biraz karıştırıver yardımcı olacaktır sana. Ayrıca almadan önce bi ustaya gösterirsin neyi var neyi yok öğrenirsin ona göre alırsın

fehmizcan107 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Anastasia(2010 YAMAHA YBR 125 ESD);MONDIAL 151 RS

MT 17 ÇANAKKALE

Selamlar,
    Yeni konu açmadan buradan bir sorayım aslında.
    Geçen hafta motorum çalındı , zaten bir konu açmıştım bununla ilgili. Bahara doğru , eğer maddi olarak bir toparlanma olursa , tekrardan motor almak istiyorum . İstediğim tecrübeye ulaşamadan motoru kaptırmış olduk , Honda eğitimi ve 1250 km lik GT250R tecrübem dışında pek birşey yok. Yeni motor alırken GT250R gibi birşey mi alsam , yoksa 4-5 bin daha koyup , XJ6 Diversion (f) gibi bir model mi alsam diye düşünmekteyim.

Bzn al bir YBR 125 , bütün yaz fıldır fıldır dolaş , kontra dır , yatmalardır , virajlardır iyice oğren , sonraki sene alırsın xj6 tarzı birşey diyorum.

Ne diyorsunuz ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)