Vespacılar Yardım Lütfen PX150 mi yoksa PX200mü ??
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hiç yardım edebilecek Vespacı yok mu?
-
KEsinlikle px 150 almalısın. Dikkat edersen 200 lere göre biraz daha pahalıdırlar.
Aşırı yakıt farkı var aralarında. Bir arkadaşımda px 150 var hatta sıfır gibi neredeyse satmayı düşünüyormu sorarım kendisine.
beverly 250 nin yanında 2. motor olarak kullandığından zadece keyfi olarak kullandı.
Kullanımları biraz sordur. Tamamiyle kendine özgü bir tarzı var. Motor sağda olduğundan motoru sürekli sola yatırarak kullanabiliyorum ben. Çok güçlü bu konuda hiç sıkıntınız olmayacağından emin olabilirsiniz. Frenler kendine özgü. O yaşına rağmen cbs fren sistemi var. Ön fren bağımsız fakat arka fren ön ile beraber çalışıyor. Balataları ve fren pompaları serçe fiat 124 ler ile birebir aynıdır. Bu konuda da sıkıntı yaşamazsınız.
Bir arkadaş için topladığım cosa 200 ün konusunu bir inceleyin isterseniz. ( bu işi hobi olarak yapıyorum ) Yardımım dokunacağını düşündüğünüz konularda mesaj atabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...iga-gecis.html
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Arkadaşınızın motoru kaç model kaç kmde? Birde gerçekten satmayı düşünür mü acaba? Benzin sarfiyatı önemli ama yabancı sitelerde okuduklarım kadarıyla px150 de çok güçsüz kalıyor bu yüzden modifikasyon kitleri var 177ccye çıkarıyor 150lik motorları fakat ben modifikasyona karşıyım almışken güçlüsünü alayım diye düşündüm otoyola da çıkacağım için sarfiyatın farklı olacağını tahmin edebiliyorum ama sizin söylediğiniz kadar farklı olabileceğini düşünmemiştim. 100kmde kaç lt yakar iki modelde ortalama?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler