HAYALBUSA, seni CBR 125 karşıtı olarak Çinliler mi destekliyor bilmiyorum ama her başlığı CBR 125'i kötülemek için kullanman kıllandırıyor açıkçası.
Diğer yandan yazış tarzın çok basit ve alaycı. Kendini Valentino Rossi gibi görüyorsun sanırım. "Görmüyorum" diyeceksin tabi ki de, ama unutma deliler "ben deliyim" demez çünkü diyecek kadar aklı yoktur.
Ayrıca madem R6'ın var, neden CBR 125 ile uğraştığını da anlamıyorum ki bana kalırsa R6 falan yok sende. Zaten sadece CBR 125 değil, diğer tüm 125cc motorlarla ilgili başlıklara yazıyorsun bu yüzden belki motorun bile yoktur.
Bütün bunları ben de CBR 125 kullanıyorum diye mi yazıyorum? Hayır asla değil, sadece "basit" tavrına uzun zamandır tepki gösterecektim ancak hep vazgeçiyordum çünkü "basit" tavırlılarla uğraşmaya değmiyor çoğu zaman ancak aşağıdaki sitede birkaç CBR 125 videosu var ve birinde 150 yapıyor motor, onu gözüne sokmuş olayım diye yazdım.
Esen kal...
Yine aynı sitede bir sürü virajda yatan CBR 125 videosu var. Ayrıca eğitim aldığım hoca da test etmiş ve gayet rahat yatırdım motoru diyor.
Video ile örneklediğimize göre bu tartışmayı da kapatsak iyi olur.
EXTRA CEVAPLAR İÇİN:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9425