teorik olarak, kesinlikle japon motorlarından yanayım ve japonların içinde bir kıyaslama yaparsak kalite, tecrübe, yedek parça ve servis olarak en iyisi honda'dır. sen yine de bir mekanikçiye danış bence ama cevap mutlaka honda olacaktır
teorik olarak, kesinlikle japon motorlarından yanayım ve japonların içinde bir kıyaslama yaparsak kalite, tecrübe, yedek parça ve servis olarak en iyisi honda'dır. sen yine de bir mekanikçiye danış bence ama cevap mutlaka honda olacaktır
valla ben ikisinide yakından inceledim hatta cbr 125 i kullandım markasının honda olması kalite zaten ama sadece kalkışta serilik var motorda 0-100 arası güzel daha sonrası yolun akımına kalmış sonuçta 125 cc bir motor lastiklerine gelince kendi arka lastiği öne arka lastiğinin yerinede yamaha R6 nın ön lastiği takılabiliyor arkadaşın motoruna uyguladık hiçbir sorunda yok zealsuna gelince gerçekten oturaklı güzel motor 200cc zaten 18-19 hp civarında parça konusunda da herhangi bi sorun yok cbr 125 le 400 m kalkışta ilk 100 m de cbr önde gidiyor ama daha sonra rahat bir şekilde zealsun geçiyor bence zealsun derim fiyatsal olarakda uygun zaten...
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
kalite Honda cbr 125... arkaya da bi 130'luk , al sana en iyi başlama motoru
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
gayettede eski olan bi topikte benim de tuzum olsun.
bugün itibariyle Allah kullanmayı nasip ederse Zealsun Gs200 aldım.
her ne kadar cbr125 e göre biraz büyük kaçsamda eğer 2005 model bi cbr yi 3000 ytl ye alabiliyo olsam zealsun almazdım büyük ihtimalle.
Umarım chopperdan sonra başlangıç sport motosiklet olarak gs200 den memnun kalırım. motoru yarın teslim alıcam. kullandıkça fikrim oturur herhalde.
selamlar...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
zealsun 200 gs nin yakıt musluğu hangi konumda iken normal, hangi konumda iken yedek depoda oluyor.
Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
uakrep dostum ben de henuz almadım ama en yakın zamanda alıyorum zs200gs yı suan bılgım yok ama ben bugun ogrenır sana özelden msj atarım...
motor nasıl sence guzel mı hosuna gıdıyor mu binice ve gucu nasıl daha 2 gunluk olmasına ragmen???
benzın muslugunu sorun etme kolay kolay yazmayabılırler ama ben bugun ogrenıp özelıne msj atarım dostum...
Allah (c.c.) Emanet Ol...
vıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...................
bu arada zealsun200gs nın topıcı burası degıl modeller kısmına gır sayfalarda ara bulursun... bne oraya da senın soruyu yazayım belkı cvp veren olur...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
konus be hayalbusa kim tutar seni ben de aynı senin gibi dusunuyorum 6 ay once bir cbr 125im vardı arkadaslar 2 hafta once sattırıp zealsun almam mı solediler şimdi cok memnunum sattım ve sıfır bi zealsun gs 200 aldım abartmammakla beraber iyi bişi virajları cok tatlı alıyor
slm beyler ben forumda yenıyım honda cbr125 almaya kara verdım bı süredirde arastırıyorum.forumda zealsun gs200 cbr125 i karsılastırmıssınız bence motorsiklet alacaksanız honda dan vazgecmeyın derım daha önce 6 sene honda 125 titan kullandım abartmıyorum servıs harici 1 kere bile tamirciye gitmedım daha sonra bi hata yapıp çin motoru aldım daha haftası dolmadan yan kapakları kırıldı hemde durduk yerde.bi başka konuda virajda yatırma muhabbeti eğer motorsiklet kullanmayı biliyorsanız hiç sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ki ben titanda fren pedalı yere sürtünceye kadar yatırıyordum bir kere bile kayma yaşamadım onun için HONDA CBR 125R derim başka bişey demem.170 180 yapmayıverin kardeşim 140 150 neyinize yetmio ki cbr ile 180 yapanların olduğunu biliyorum.herkese kazasız belasız keyifli yolculuklar.kızmetse bende cbr 125 ime kavuşcam tabı annemi ikna edersem
ben sana şöle söleyim zealsunun görüntüsü kadar hızı yok niye dersen burda 2 tane var arkadasım yamaha rx-115 le resmen oynatıyo ama honda güzel hemde yani paran hondaya yetiosa ne düşünüyonki git yPIŞTIR Bİ TANE CBR
aRkadaslar bi konu dikkatimi çekti Bende Cin malı motor aldım ki durumum ancak ona yetiordu herkez karşı çıkmıştı ama MOTORAN ETNA 125 aLdım su anda cok rahatım Tmm biraz titresim var ama bir YBR 125 iLe yarısımız oLdu Yenisehir yolunda hic beklemediğim birşey oldu fark yerim diye dusunurken acayip bir fark attım kalkıştan itibaren 7 ay oldu sade yağ bakımından baska hic bir sekilde servis yuzu gormedi motorum sağLama benziyor ama bilmiyorum varsa bir kac tane arkadasımız daha yorum yapabilirLer tartışırız konuyu Msn adresim iNCe_DeN_BiR_SiTeM@live.com arkadasLar gorusLerinizi yazarsanız sevinirim msn den
ben cbr 125 alıcam abicim hem az yakıyor hemde 130 140 göryor daha neolsun hemde honda yani
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)