Zealsun ZS200GS'nin ABD resmi sayfasında son hızı 70mph=~116km/saat olarak belirtilmiş. CBR'ın son hızı bikez.com'da 120km/s olarak geçiyor.
Zealsun ZS200GS'nin ABD resmi sayfasında son hızı 70mph=~116km/saat olarak belirtilmiş. CBR'ın son hızı bikez.com'da 120km/s olarak geçiyor.
zero adlı üyeden alıntı
koptum walla... o yarışı aküsü bitenler antremanlı olur kazanırlar
arkadaşlar amerika adesinde zongshenin gri renkli olanı gs250 kırmızı olanı yani türkiyedeki gs200 müş. yani renk seçeneği değil üst versiyonumuymuş demek ki. adres bir önceki sayfada sanırım.
gs250
gs200
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bikez.com da cbr nin 2004 modeli 15 hp ,2005 modeli 13.3 hp,2006 modeli ise 13 hp verilmiş. Ya honda her sene motor güçlerini düşürmüş ya da bu site pek güvenilir değil.
cbr de bg başına düşen kg =8.64
200 gs için ise 10.34 (www.zonghsenmotor.com)
Polenmotor verilerine göre ise 7.89 (ne biçim iştir anlamadım?)
5-6 sene sonra cbr125 in yanından mobiletler cayı cayır geçecekAkira adlı üyeden alıntı
tigermbz adlı üyeden alıntı
Bu arada pro antalya'lı arkadaşım Melih'de zaten bu motordan var ayrıca forumdan iyice aratırsan zealsun diye bir çok yorumunu ve anısını okuyabilirsin,bu arada motor 2850ytl ye satılacakmış 15 nisan da gibi.Valla ben 1.95 im ve 100kg yum ancak ciddi ciddi bu motoru düşünmeye başladım.125CBR'a çıktığı ilk günden karşıyım abi o kadar ufak motor olamaz olmamalı ben heralde özellikle bayan sürücüler için çıkardıklarını düşünüyorum.Çabuk sıkılınılacak bir alet cbr gerçi zealsun'da öyle geçiş motorları bunlar.Ama zealsun'u hiç düşünmeden alırdım 2'si arasında kalsam.Parça bulamadık diyelim bir tane daha alırım aynı motordan 2tane zealsun 2*2850=5700,1 tane cbr 4500 ytl (tabii ki şaka ama gerçeklik payında yok değil):D.HYOSUNG gt250r çok pahalı bu modellere kaydık valla.
yaw millet neden hondanın üstünlügünü kücümsüyorsunuz cbr 125 kendi segmentinde 1 numara adamlar yapmış helal olsun ve su cinliler ülkemizin ekonomisini çökertiyo ama siz hala cin malı diye tutturuyosunuz bu japonlar en iyi yaptıgı şeyi yapıyorlar racingler varmı üstüne ve unutma cbr125 in abileri var namı büyüktür zealsunun kimsesi yok kimse ona referans vermez cbr125 r ,a cbr1000rr kefil ya buna ne demeli düsünün bakalım????????
aprilla en üstün bi kere
1947 yılında honda bisikletten bozma type-a modelini piyasaya sürdüğünde kefil olacak abisi var mıydı?bozkurt26 adlı üyeden alıntı
Kefil olmak ne demek cbr125 160 yapamadığı zaman 1000 cc lik abisi mi gelip onu çekecek.
Zongshen meselesine gelince o tam bir muamma..
Kendi segmentinde bir numara öyle mi.....bozkurt26 adlı üyeden alıntı
bana o dediğin segmentte bi tane rakip söylesene CBR 125 e...
bulabilecen mi bakalım ona rakip....
Ben söyliyim bulamazsın çünkü öyle bir segment yok...
Yani 125 cc racing diye bir segment var ancak CBR 125 i bu segmente dahil etmek. Zat ı ile burgman ı boyu posu benziyor diye maxi scoter sınıfında bir görmek gibi bir şey......
Her zaman şunu söylüyorum ;
CBR 125 tek kişinin koştuğu bir yarışta birinci durumda giden bir atlet gibidir....
Şimdi yine bana CBR düşmanı diyecekler ancak durum bundan ibaret..
Bu sınıf eğer ki diğer büyük firmaların ilgisini çekse yamaha örneğin R 125 , Suzuki GSXR 125 veya kawasaki zx 125 r diye bir 4 zamanlı modeller çıkarsa
o zaman aralarında kapışabilirler....
hyosung topicinde bir arkadaş yazmıştı. GTR 125 R modeli varmış almanyada , buraya gelir mi acaba.....
@HAYALBUYSA
100m yarışına tek katılan sensen altın madalya alırsın, en iyi sen olursun .Hatta gümüş ve bronz boşa gitmesin diye de verebilirler
Yok yawww bu saatten sonra koşamam ben....
Cbr 125 i olan bi arkadaş alır beni artçı olarak.....
arkadaşlar bende yakından takip ediyorum sizi ve karar verdim bi tanede 200 cc liğini alacağım çünkü bende krossu var gayette memnunum yedek parça sıkıntım da yok ...asfalt için ve bence başlayanlar için ideal zealsun
Merhaba arkadaşlar, konuyu açan bendim. Ve değerli yorumlarınız sayesinde Zealsun 200 Gs almaya karar verdim. Bu konuda ban ayardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Belki Forumlardan takip ediyorsunuzdur. Bu motorun fiyatı -daha dogrusu nisan partisinin fiyatı- 2850 YTL. Ben şimdiden kaporasını bıraktım. Eğer bu knuda ciddi düşünen arkadaşlar varsa bayinin adını ve telini de yazabilirim. Bayide ki arkadaşta zaten GS 200 kullanıyor. Yani motoru görme , test etme şansınız var. ama ben şimdiden uyarayım, bu bayiye 5 tane alet gelecek nisan fiyatından ve 3 tanesinin kaporası verildi.
Herkese iyi günler
Bozkurt abi,Ekonomimiz açısından Çin malı almakla Japon malı almak arasında ne gibi fark vardır?
bozkurt26:yaw millet neden hondanın üstünlügünü kücümsüyorsunuz cbr 125 kendi segmentinde 1 numara adamlar yapmış helal olsun ve su cinliler ülkemizin ekonomisini çökertiyo ama siz hala cin malı diye tutturuyosunuz bu japonlar en iyi yaptıgı şeyi yapıyorlar racingler varmı üstüne ve unutma cbr125 in abileri var namı büyüktür zealsunun kimsesi yok kimse ona referans vermez cbr125 r ,a cbr1000rr kefil ya buna ne demeli düsünün bakalım????????
Yeni fiyatı ben de bugün fakettim, yuh dedim. Zealsun'ı da düşünmeye başladım, en kısa zamanda bakmaya gidicem.
İstanbul'a da siz mi bakıyorsunuz
prometheus kardeşim sen bunlara cevap verme.kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş. bunlar çan çin çonlara binsin gezsin boşver. adamın gözüne videoyu sokuyosun ona bile bahane buluyo. kanuni hussar'a, honda beat' den iyi diyen adamla neyi tartışıyosun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)